Gość: zainteresowany IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.13, 10:05 Ile kosztuje taki artykul w gazecie? tez chetnie zareklamuje swoj biznes Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: posesjant W Krakowie powstała wypożyczalnia rowerowych pr... IP: *.181.58.21.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.06.13, 10:34 Nie ma to jak wrzucić dzieci do bagażnika i czerpać przyjemność z pedałowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: W Krakowie powstała wypożyczalnia rowerowych IP: *.183.146.138.dsl.dynamic.t-mobile.pl 22.06.13, 14:52 Nie chrzań. Ja woziłem tak całą swoją gromadkę i wszystkie były wniebowzięte. A co do cen przyczepek to w internecie kupiłem świetnie wykonaną aluminiową przyczepkę niemieckiej produkcji z certyfikatem CE za 550 zł. Skąd zatem te kilka tysięcy? Rower też można kupić za 15-20 tys tylko wszyscy wiedzą, że ten za 2-3 tys jest już bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kshaq Re: W Krakowie powstała wypożyczalnia rowerowych IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.13, 16:10 Dokładnie, nie ma to jak dobra reklama. Tym bardziej że są miejsca w Krakowie w których od dawna można takie przyczepki wypożyczyć. I to sporo taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
gandharwa lekka przesada 22.06.13, 16:37 ...z tymi kilkoma tysiącami PLN za porządną przyczepkę. Ceny niemieckie są takie: Vitelli camping - 450 EUR (najdroższa) Croozer Cargo - 150 EUR (bardzo dobra i nieprzemakalna) Do przewozu dzieci lepsze chyba od przyczepek są specjalne rowery czy wózki rowerowe, gdzie dzieci są z przodu na widoku a nie gdzieś z tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xięgowy Re: lekka przesada i duży błąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.13, 21:18 niby się zgadza, ale podałaś ceny 1) najtańszych przyczepek i to 2) towarowych/bagażowych a nie do przewozu dzieci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc W Krakowie powstała wypożyczalnia rowerowych pr... IP: *.upc-h.chello.nl 22.06.13, 20:43 W Krakowie chyba tylko jezdza ~4 osoby na rowerach ... ciagle te same geby przy kolejnym rowerowym artykule Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dah W Krakowie powstała wypożyczalnia rowerowych pr... IP: *.zax.pl 23.06.13, 10:46 INNOWACYJNA GOSPODARKA Odpowiedz Link Zgłoś
midorosz W Krakowie powstała wypożyczalnia rowerowych pr... 23.06.13, 14:44 Artykuł sponsorowany... Ani nie pierwsza, ani nie jedyna. Cenny w innych są nawet niższe. Ale nie będę tu robił darmowej reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś