31.07.04, 16:55
Jest w Krakowie taka Joanna która rozwaliła moje małzenstwo.Ucieła sobie z
moim męzem romans w pracy. Myśleli ze sie nie dowiem. .Wpadli w moje
sidła.Joasiu poszukaj sobie kawalera bo mój mąż mnie bardzo kocha i wyznaje
mi to co noc.Powiedział ze nie chce cie znać i wykopie cie z pracy przy
najblizszej okazji.
Obserwuj wątek
    • ourson A łyżka na to, niemożliwe! 31.07.04, 22:36
      Sypiajcie we troje i rywalizuj ostro. Posłuchaj też jak mąz wyznaje miłość Joasi
      A wogole Joasia to lesbijka, i myśl pozytywnie.
      ourson
    • magi1 Re: taka asia 31.07.04, 22:41
      To jakaś paranoja.Żal do Joasi??? Zamiast czepiać się jakiejś dziewuchy otwórz
      oczęta i popatrz krytycznie na swojego wyznającego miłość męża.Przecież
      Cię 'kocha' to co chcesz od Joasi?
      • zielonki Re: Generalnie Asie są fajne 31.07.04, 23:10

• ligia12 Re: Generalnie Asie są fajne 01.08.04, 05:01
          Gdybyś okazywała więcej czułości to na pewno nie szukał by innej kobiety ztego
          jest morał Asia jest lepsza od Ciebie
          • magi2 taka asia 01.08.04, 09:44
            Asia napewno nie jest lepsza ode mnie. Gwarantuję ci to. Zniszczyła moje
            małzenstwo i rodzine z zazdrości ze nam sie poprostu wiodło w zyciu rodzinnym
            i zawodowym.W pracy wszyscy wiedzą o nich i to dzieki nim odkryłam romasidło
            Asia to suczka która ugania sie za zonatymi. Nigdy nie zbuduje swojego
            szczescia na mojej i moich dzieci krzywdzie. Zło wróci do niej ze zdwojoną
            siła. Tak to w zyciu jest.
            • magi1 Re: taka asia 01.08.04, 10:10
              Gdyby Ci się 'wodło' w życiu rodzinnym to żadna Asia,Kasia czy też Basia nie
              uwiodła by Twego męża- tak myślę.Jesteś pełna żalu,rozpaczy ,życie legło w
              gruzach-tylko niestety bombę która to 'wzorowe życie' zdetonował Twój mąż. To
              że w jego pracy wszyscy wiedzą o jego romansie też niestety o nim źle
              świadczy.Asia to klasyczna dupodajka,cóż mąż zwolini Asię, przyjmie Kasię ...i
              w pracy wszyscy będą wiedzieć.Nie życzę Ci tego,ale z takim obrotem sprawy musi
              się liczyć . Taki męski typ.
              • annb czyli znowu sprawdza się ludowa mądrośc 01.08.04, 11:58
                on nie winien ona winna
                bo mu dawać nie powinna

wygodne myślenie
                • Gość: solaris ...(B)aśka miała fajny biust... IP: *.one.pl / *.one.pl 01.08.04, 14:00
                  • trudny2002 A moze jak wrócę, autorko wątku, 01.08.04, 21:35
                    to zechcesz pobyć taką Asią przez czas jakis? I z żadnej pracy Cie potem nie
                    wyrzucę, no najwyzej rozstaniemy się ...z fajerwerkami.
                    trudny
                    • Gość: roxi Re: A moze jak wrócę, autorko wątku, IP: 5.5R4D* / 198.54.202.* 01.08.04, 22:58
                      Wszystkie Aski jakie znalam to byly rafinowane k.........
                      • magi2 Re: A moze jak wrócę, autorko wątku, 03.08.04, 17:14
                        Gość portalu: roxi napisał(a):

> Wszystkie Aski jakie znalam to byly rafinowane k.........
                        Masz Roxi racje.Kiedy przeanalizowałam wszystkie Asie jakie znałam lub o nich
                        słyszałam to doszłam do takiego samego wniosku. Sa bezwglednymi wyrafinowanymi
                        k.....A ta o której pisze to typowa biurwa- k....!!bez żadnych zasad moralnych.
                        Oczywiscie stary nie jest bez winy.Za cene awansu i pieniedzy w firmie sie
                        kurwić to może tylko debil taki jak ta Asia.Ludzie w pracy to widzą od
                        portiera po inne działy.Jestem przekonana ze los sie zemsci na niej za to co
                        przechodze czy może juz przechodziłam z moimi dziecmi.Zapłacze jeszcze dziwa
                        moimi łzami. Czas pokaze co bedzie dalej. dzieki.
              • ligia12 Re: taka asia 02.08.04, 07:50
                całkowicie się z Toba zgadzam!! jak jest dobrze w małżeństwie to nikt nie szuka
                przygód
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka