zielonki 31.07.04, 23:07 I patrzę się na ten świecacy silnym swiatłem księżyc i myślę, że ludzkość tak naprawdę niewiele jeszcze osiągnęła. No bo cóz to jest dolecieć i wylądowąc na takim bliskim satelicie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sunny_day Re: PEŁNIA księżyca jest taka 31.07.04, 23:08 PEŁNIA księżyca jest taka - że chyba dzisiaj nie zasnę... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: PEŁNIA księżyca jest taka 31.07.04, 23:11 Zawsze mozna wyjść na spacer Odpowiedz Link Zgłoś
sunny_day Re: PEŁNIA księżyca jest taka 31.07.04, 23:14 Jasne - i razem będziemy wyć do księżyca...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: PEŁNIA księżyca jest taka 31.07.04, 23:17 Koło mnie wyje właśnie jeden jamnik. Ale jemu nie o księżyc chyba chodzi, Odpowiedz Link Zgłoś
sunny_day Re: PEŁNIA księżyca jest taka 31.07.04, 23:23 Ciekawe o co moze mu chodzić??? Moj jamnik jeszcze nie wyje...ale to może dlatego, że to jamnisia? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: PEŁNIA księżyca jest taka 31.07.04, 23:25 I czasem (a propos księżyca) wyją do niej inne jamniory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Re: PEŁNIA księżyca jest taka IP: *.veranet.pl 31.07.04, 23:29 Ja tez wyje.Zab mnie boli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: PEŁNIA księżyca jest taka 31.07.04, 23:30 Nic nie słychać! Coś cienko wyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
sunny_day Re: PEŁNIA księżyca jest taka 31.07.04, 23:29 Oj wyją, wyją...całkiem ładniusia ta moja panna jamnisia - to i dlaczego miałyby nie wyć ?:DDD (nie tylko przy okazji pełni księzyca:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: swoją drogą jak tak można 31.07.04, 23:33 kupować takie dziwne zwierze? Odpowiedz Link Zgłoś
sunny_day Re: swoją drogą jak tak można 31.07.04, 23:36 Hyhy...fajny - chociaz szorstki. Moja jest ruda i długowłosa - przypomina raczej froterkę do butów :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: swoją drogą jak tak można 31.07.04, 23:37 129 cm według pomiaru dokonanego 8 lipca br. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Re: swoją drogą jak tak można IP: *.veranet.pl 31.07.04, 23:39 Zielonki,moze ty masz zaskroca a nie jamnika?:).(apap i po bólu bedzie za chwilke:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Re: swoją drogą jak tak można IP: *.veranet.pl 31.07.04, 23:40 zaskronca,takiego weza (wenrza )hehe Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: swoją drogą jak tak można 31.07.04, 23:41 To nie moje. Ten jest szorstkowłosy jamnik Prezes z Kruszwicy. Rekordzista. Odpowiedz Link Zgłoś
sunny_day Rekordzista w czym? 31.07.04, 23:47 Jesli mozna sie dowiedziec? :)) P.S. Nie wiesz kiedy jest Wielki Pochód Jamników w Krakowie? Skoro juz tak płynnie zmienilismy temat z pełni księżyca na jamniki...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
sunny_day Re: metrażu 31.07.04, 23:53 Niestety nie...ale ubiegloroczny zwyciezca Jamniczego Pochodu - Kacper (nawiasem mowiac sasiad) chyba mial wiecej centymetrow...hmmmm...musze go zmierzyc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sunny_day Re: To pewnie ten 01.08.04, 00:01 Zielonku jestes niesamowity - ty zawsze masz zdjęcie lub rysunek dla dobitniejszego skomentowania sytuacji :))Jestem twoja fanka - mowilam już?:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: To pewnie ten 01.08.04, 00:04 I znowu zaniemówię. Albo co gorsza się zaczerwienię. Odpowiedz Link Zgłoś
sunny_day Re: To pewnie ten 01.08.04, 00:07 Tylko nie padnij trupem - bo trzeba będzie zewnętrzny masaż serca albo i jeszcze co gorszego wykonac ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunny_day Re: To pewnie ten tego 01.08.04, 00:11 Hmmm nie mam najbledszego pojęcia...ale zawsze można spróbować...czego sie nie robi dla ratowania życia :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: To pewnie ten tego 01.08.04, 00:30 Nie wiem. jestem typem sklasyfikowanym jako Introwertyczny-Intuicyjny-Czującym i spontanicznym. A do SZiPOZ mam awersję. Odpowiedz Link Zgłoś
sunny_day Re: To pewnie ten tego 01.08.04, 00:43 SZi..cooo??? Ja nie rozumieć :DD Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: wyjaśnię 01.08.04, 00:47 ale nie zaprzątaj tym sobie głowy tylko trop Twardowskiego. Służba Zdrowia i Powszechna Opieka Zdrowotna. błe Odpowiedz Link Zgłoś
sunny_day Re: wyjaśnię 01.08.04, 01:01 Ano błe... A Twardowskiego ani widu ani słychu :(( nie mówiąc już o śladach stóp...ale, ale to przecież był Pan Twardowski na kogucie - więc moze powinnam szukac odciskow kurzej stopy??? Odpowiedz Link Zgłoś
sunny_day Re: swoją drogą jak tak można 31.07.04, 23:40 Zielonku czy to twoj jamnior??? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Słoneczko. Zrób zdjęcie 31.07.04, 23:47 swojego pieska na metry i wyślij na stronę : www.dogomania.pl/galeria/rasa498/ będziesz mogła się pochwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
sunny_day Re: Słoneczko. Zrób zdjęcie 31.07.04, 23:55 O fajna stronka...ale czy ja chcę się chwalić??? Muszę to jeszcze przemyśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk Re: PEŁNIA księżyca jest taka 31.07.04, 23:59 Magiczna noc - magiczny Kraków www.republika.pl/astrowojpisk/pics/kspel.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: PEŁNIA księżyca jest taka 01.08.04, 00:01 To jest chyba dynia nie księżyc. I do tego taka dojrzała, że mogła by spaść. Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk Re: PEŁNIA księżyca jest taka 01.08.04, 00:07 Taka jest prawda, tak to wygląda. A reszta to tylko nasza nadinterpretacja, nasze wyobrażenia - taka głupia tęskonota za pięknem, którego nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Arcusie głowa do góry 01.08.04, 00:20 i spójrz w niebo. Co widzisz. Nie ma piękna? Ono bije po oczach. (nie zapomnij wyjśc na zewnątrz -lub na pole- jak mówią krakusy) Odpowiedz Link Zgłoś
sunny_day Re: Arcusie głowa do góry 01.08.04, 00:29 No bije po oczach - widzę to jego piękno nawet przez zasłoniete zaluzje - tylko co mam wykombinowac zeby zasnać??? Świeci mi gadzina prosto w okno..buuuu To sie chyba jakos nazywa gdy ktos nie moze spac przy pelni ksiezyca??? A juz nie daj Boze razem pełnia ksiezyca i halny..brrrr...bezsennosc calkowita :(( Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Słoneczko głowa do góry 01.08.04, 00:34 Jestem pewny, że jak wbijesz ostro wzrok, ale na tyle silno , by widać było odciski stóp (tego no - kto to tam łaził) Twardowskiego, to wnet Twoje sny będą srebrzyste i głębokie. Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk Re: Arcusie głowa do góry 01.08.04, 00:41 Tak, chęć wyjścia na pole to jest ogromna, nawet wybiegnięcia... pod warunkiem braku możliwości powrotu...Uciec i nie wrócić - w stronę księżyca... No, ale na szczęście to tylko chęć. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Arcusie głowa do góry 01.08.04, 00:45 Iść, ciągle być w tej podróży, Którą ludzie prozaicznie życiem zwą. Iść, zawsze iść, jak najdłużej, Za plecami mieć nadciągającą noc. Z najprostszych słów swój poranny składać wiersz, W kolorach dwóch raz zobaczyć to, co niewidzialne jest. Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk Re: Arcusie głowa do góry 01.08.04, 00:52 Iść prosto na spotkanie śmierci, Iść dopóki starczy sił, Iść i ze zmęczenia paść... Dogonić wieczność, która jest daleko... A kto tam dzisiaj wierzy w śmierć?... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Więc idę na spotkanie 01.08.04, 00:58 Ha, brzmi jak-by miał coś wspólnego z morfinką. Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk Re: Więc idę na spotkanie 01.08.04, 01:00 A księżyc tylko świeci z wciąż tą samą obojętnością! Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Jezu,jamnik-mutant:)!!!!!!!!!! 01.08.04, 00:36 A wiesz jak one polują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pełnia Re: PEŁNIA księżyca jest taka IP: *.gdynia.mm.pl 01.08.04, 00:38 aida.astroinfopełnia Odpowiedz Link Zgłoś