trudny2002 01.08.04, 20:58 Tak krótko , najkrócej, to co słychać? Zmiany? Zmiany sa wszędzie i nigdy nie było, żeby ich nie było. Jeśli są to lepiej, podobno. Najgorzej kiedy stagnacja...choć są i inne opinie na ten temat. Pozdrawiam trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Ćwikła grała ... 01.08.04, 21:30 Drzewa umierają stojąc... Ale przecież właśnie w Krakowie ktoś opracowął tecnologię ochrony przed podobno zjadliwym robaczkiem. trzeba znależć autora i skorzystać z pomysłu. Przeciez to chyba nie trudne, nie? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
m.in trudne/nietrudne 02.08.04, 11:07 podobno w Olsztynie też jak slkorzystać?, jak? Odpowiedz Link Zgłoś
vacare1 Re: Co słychać? 01.08.04, 21:53 ...cierpliwie...widziałes sokoła? pozdrawiam vacare Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solaris Re: Co słychać? IP: *.one.pl / *.one.pl 01.08.04, 22:00 słyszę świerszcze w oddali, słyszę szum wiatru w liściach drzew, słyszę spokojne mruczenie kota, który leży mi teraz na kolanach, a za chwilę pójdę się położyć... i będę wsłuchiwać się w spokojny oddech mojego niewinnego, śpiącego dziecka, któe dopiero poznaje świat, smakuje go pomalutku.. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Co słychać? 02.08.04, 09:15 ... a jo myślałak, ze Cie uwidze, byłak i juz mie ni ma... A było pore okazyji... Hale moze jesce bede z roomtsaysem, ftory stęskniony Polski przyjyzdzo (piyrse do Krakowa), pote w Polske i do Zokopa - w Taterki. Hej! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Co słychać? 02.08.04, 14:30 Slychac wiatr co przegania chmury w przestrzeni. Slychac zegar tykajacy w kazdym z nas. Slychac rzeke co zbiera i przenosi wode z ziemii. Slychac mijajacy z kazda chwila czas. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głuchoniemy Re: Co słychać? IP: *.gdynia.mm.pl 02.08.04, 14:39 ..nic nie słyszę... Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Co słychać? 02.08.04, 14:42 jak to nic! slyszysz to co najpiekniejsze! slyszysz cisze! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cisza Re: Co słychać? IP: *.gdynia.mm.pl 02.08.04, 15:15 www.iamsilencio.com/main.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizjoner Re: Co słychać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 19:20 .... ..nic nie słyszę... Bo Ci stanął.... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Co słychać? 08.08.04, 19:01 Zależy gdzie się ucho przyłoży!!! ;o{))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duchmuraszki Re: Co slychac?.E ,stara bida...:) IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 08.08.04, 19:11 Ja to teraz wszystko słyszę. Słyszę gorące promienie słońca. Słyszę muzykę traw i drzew. Słyszę ptaków śpiew i bicie mego serca. Życie słyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Co slychac?.E ,stara bida...:) IP: *.veranet.pl 08.08.04, 19:15 Uwaga spiewam: Wszystko tooooooooo W letnie dniiiiiii Przypomina Ciebie miiiiiii Przypomina Ciebie miii......iiii (Echep....przepraszam) Sialalalalalalala Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: Co slychac?to ja mam bidę:( 08.08.04, 19:24 Na ciastku wyleciała mi plomba z górnej piątki, oj :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Co slychac?to ja mam bidę:( IP: *.veranet.pl 08.08.04, 19:29 wyrazy wspólczucia.A z czym bylo to ciastko,z betonem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duchmuraszki Re: Co slychac?to ja mam bidę:( IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 08.08.04, 19:37 Och , nie jesteś taki "drewniany". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Co slychac?to ja mam bidę:( IP: *.veranet.pl 08.08.04, 19:41 ke pa so-czy jakos tak.Innymi slowy-O co chodzi poecie lub-Co autor mial na mysli?.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta jak to cicho.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 21:44 przeciez krzycze i sobie spiewam.. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: jak to cicho.. 08.08.04, 21:46 cziś ty nie jest ta gryjta harbol z szumbierkow kole pilkermilly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duchmuraszki Re: jak to cicho.. IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 08.08.04, 21:49 Może mnie sie boją . Straszę dopiero po północy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: jak to cicho.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 21:54 nie,nie ta..,tamta.. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: jak to cicho.. 09.08.04, 10:12 Cicho to bylo... teraz niestety poniedzialkowy sluzbowy szum. Kolejny weekend juz tuz, bedzie weselicho! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: jak to cicho.. IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 09.08.04, 11:13 Zmartwychwstałam! Czyje!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antypod Re: Co słychać? IP: *.nsw.bigpond.net.au 09.08.04, 12:23 odpowiem krotko. rzucila mnie kobieta i zabrala wszystko, wlacznie ze wspanialym dzieckiem.. a jeszcze 2 lata temu taplalismy sie po rajskich wysepkach mikronezji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Co słychać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 12:26 uuu..to przykre.. a ja się dzisiaj źle czuję...buuu..:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antypod Re: Co słychać? IP: *.nsw.bigpond.net.au 09.08.04, 12:50 wybaczam ci twoja malostkowa reakcje, bo czuje, ze to tylko patriotyzm kobiecy przez ciebie przemawia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antypod Re: a ja wyczuwam ironie.. IP: *.nsw.bigpond.net.au 09.08.04, 13:10 czy kobieca intuicja juz dluzej w polsce nie obowiazuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: bez odrobiny ironii IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 09.08.04, 18:17 To masz prawdziwy problem. Czy Je kochałeś, kochasz? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: to się nazywa dylemat polski 09.08.04, 18:31 bi.gazeta.pl//im/2216/z2216578G.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: to się nazywa dylemat polski 10.08.04, 07:48 Tak to sie wszystko miesza... rozne problemy, rozne pragnienia. Bardziej boli moje skaleczenie, niz czyjas urwana reka... Tak juz jest! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antypod trafiles bezblednie, zielonki IP: *.nsw.bigpond.net.au 10.08.04, 12:13 ona ma hopla na punkcie Xcijanstwa, chce naszego cudownego syna wychowac na papieza i twierdzi, ze poganin (taki jak ja) nie moze byc jego ojcem, wiec powinienem sie usunac; zaznaczam, ze ona nie ma innego faceta, bo kazdy widzi, ze u niej z mozdzkiem cos nie tak; tylko poprzez sad mozna te sprawe zalatwic, a tam tylko czekaja na takich frajerow; sredni koszt $15k, a spotkalem jednego co wydal $53k - coz, to jest wlasnie demokracja, czyli prawo kazdego do sadzenia sie!! Odpowiedz Link Zgłoś