cangre 03.08.04, 13:47 Moze mi ktos powiedziec jak przygotowac sie do rozmowy na KSW?Wybieram sie na prace socjalna i nie mam pomyslu co sobie przygotowac na rozmowe. I czy zdarzylo sie kiedys ze ktos nie przeszedl rozmowy i sie nie dostal?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: izka11 Re: rozmowa na KSW IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 00:56 Ja jak zwykle spozniona hehhehe jak nie mialas jeszcze rozmowy to moge ci powiedziec co pytaja i jak to wyglada hihi a jak juz bylas to trudno.Ale napisze ot tak na wszelki wypadek jabys jeszcze nie była ja bede studiowac turystyke ale bylam na rozmowie z kolezankami co tez chca studiowac prace socjalna a wiec najpierw musisz powiedziec cos o sobie i czy zdawalas na inna uczelnie i jak tak to na co (ale tego nie kazdego pytaja znaczy sie tego czy zdawalas na inna uczelnie) no i pytaja o tolerancje, wolontariaty, hospicja,jak rozumiesz pojecie pracy socjalnej i takie tam.A wieszpodobno wszystkich przyjmuja ale z tym to roznie bywa bo podobno kiedys kogos tam nie przyjeli (prawda czy falsz heeheheh tego to nie wiem)wiesz ta rozmowa przebiega luznie ,prowadzi ja kobieta a pozatym wypadaloby cos wiedziec bo tak zielonym tam isc hmm no mozna ale co ta kobieta o tobie pomysli heheheheh jak nic na temat np.tolerancji nie bedziesz wiedziec ale to luzne tematy sa wiec zawsze cos powiesz bo to kazdy wiem heehheeh no moze kazdy bo mnie to roznych stolic pytala, o agroturystyce, czynniki rozwoju turystyki i takie tam heheheh jakbys cos chciała wiedziec to pisz szczesliwa102tlen.pl lub 1921495 heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: rozmowa na KSW IP: *.centrum.gliwice.pl / *.gl.digi.pl 06.08.04, 12:49 heh mialam tam rozmowe w zeszlym tygodniu....na studia wschodnie...!!!!!!!! uwazam ,ze to czysta formalnosc....do tego w calkiem milym klimacie... bankowo poprosi cie o autoprezentacje....a potemn jest to luzna rozmowa na temat....specjalnosci jaka sie wybiera powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
cangre Re: rozmowa na KSW 06.08.04, 13:40 A zadaja jakies pytania z biezacych wydarzen w kraju??Jak bylas na rozmowe to duzo bylo osob razem z toba czy nie ma tam duzo chetnych. Odpowiedz Link Zgłoś