jones 27.03.02, 17:25 Czy w Krakowie istnieja knajpy/restauracje z mila atmosfera, dobrym zarciem i bez dymu papierosowego? Nie mowie tu o solidnej wentylacji tylko o calkowitym braku papierosow. Mozliwe do osiagniecia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: knajpy bez dymu IP: 62.233.163.* 28.03.02, 10:10 Na pewno zakaz palenia obowiązuje w Piwnicy na Dominikańskiej, co do atmosfery to mi osobiście średnio się tam podobało, no ale to moje zdanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura1*8 Re: knajpy bez dymu IP: *.bn.krakow.pl 11.05.02, 17:05 ....MacDONALD???? JA TAM SĄDZE ZE JAK NIE MA DYMU TO NIE MA DOBREJ ATMOSFERKI BO CHYBA JEST COS WYJATKOEGO W TEJ SZAREJ MGIELCE ONA NADAJE KLIMATU ....NO ALE JAKBY SIE TAK UPIERAC PRZY SWOIM TO MOZE SŁODKA DZIURKA A Z PEWNOŚCIA MANEKIM NO ALE CZY TO JEST KNAJPKA???SAMA NIE WIEM Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: knajpy bez dymu 11.05.02, 17:16 dym wyznacznik dobrej atmosfery ! genialne, nalezy opatentowac ! ps. nie krzycz tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snoop Re: knajpy bez dymu IP: *.chello.pl / *.chello.pl 31.10.02, 21:58 zgadzam się knajpa bez cygareta przy piwie czy drinku ??? może knajpa bez piwa i drinków ? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: knajpy bez dymu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.02, 23:45 a gdzie tolerancja ? ja bardzo lubie dac w szyję BEZ choćby jednego dyma, mało tego dym w nadmiarze mnie wkurwia, na maksa... a zatem ?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ket Re: knajpy bez dymu IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 11:33 W Karczmie pod Blachą na Piastowskiej jest fantastyczne żarcie i taka wentylacja ,Ze nawet jak ktoś przy sąsiednim stoliku pali to nic nie czuć. No i mają tam duży i zadbany oródek w nim też można wytrzymać z palaczami Odpowiedz Link Zgłoś