IP: *.szymon.pl 16.08.04, 16:48
mam pytanie - czy ktoś z Was wie jakie dyscypliny mozna wybrac na wf na
Akademii Ekonomicznej w Krakowie
Obserwuj wątek
    • Gość: irl Re: AE - wf IP: *.crowley.pl 17.08.04, 12:42
      siatkówka, koszykówka, basen, step, aerobic, "zwykły" wf; dla dziewczyn które
      nie chcą się zbyt męczyć polecam zgrabną sylwetkę - takie miłe ćwiczonka
      rozciągające + na jędrne pośladki i uda
      Aha przygotuj się na walkę o miejsce na wfie i nie przejmuj sie jak nie
      dostaniesz się na nic w pierwszym tygodniu. Potem też się gdzieś załapiesz.
      Wszyscy to przerabiają.
      Pozdrawiam
      • Gość: iza Re: AE - wf IP: *.szymon.pl 17.08.04, 20:22
        dzięki, mam nadzieje ze jakoś to bedzie

• sandar Re: AE - wf 31.08.04, 16:32
          polecam sekcje san shou... Na luzie prowadzona, za to przez bardzo dobrego
          fachowca - jesli ktos siedzi troche w temacie na pewno zna nazwisko :-))
          Jesli ktos chce sie nauczyc to baaardzo duzo skorzysta a nie ma atmosfery
          terroru...
          Goraco polecam
          • popatrz_na_mnie Re: AE - wf 01.10.04, 21:06
            Hej,niestety z Twojego postu nie mogę się domyślić,czy jesteś studentem czy
            studentką.Ja jestem kobitką :),ale interesują mnie właśnie san shou.Moja
            kondycja nie jest najlepsza,ale lubię sport i...chciałabym się zapisać właśnie
            na tą sekcję.Czy polecasz san shou dziewczynom,czy lepiej Twoim zdaniem wybrać
            judo?

pozdrowionka!
    • Gość: Bartek Re: AE - wf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 21:51
      Kolarstwo górskie, koszykówka, siłownia,,,
    • agata1985 up 24.09.04, 11:53
      a jak jest z areobikiem, jakie macie doświadczenia z tą dyscypliną???
    • agata1985 Re: AE - wf 28.09.04, 15:35
      a może jednak ktoś się podzieli informacjami???...
      • Gość: emka Re: AE - wf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 10:10
        akurat na aerobik nie chodzilam ale slyszalam ze wycisk niezly i na koniec
        kazdy musi zaliczac uklad taneczny... trzeba miec choc male obycie w tancu
        nowoczesnym zeby nadazyc ze wszystkim na tych zajeciach
        • agata1985 Re: AE - wf 29.09.04, 15:07
          No to chyba jednak nie dla mnie... Zainteresowały mnie jeszcze zajęcia ze stepu
          i "zgrabna sytwetka"... Co o nich myślicie??? Ciężko jest???
          • Gość: emka Re: AE - wf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 15:18
            na step trudno sie dostac bo jest na malej salce a poza tym odbywa sie
            selekcja - trzeba od razu na poczatku wykazac sie poczuciem rytmu i nadazyc za
            pania prowadzaca, a jesli nie to out; natomiast na zgrabnej sylwetce jest
            bardzo malo ruchu, sa to bardziej cwiczenia dla emerytek niz mlodych dziewczyn
            (lub chlopakow:) wykonuje sie cwiczenia rozciagajace na macie, ale sa nudne bo
            wcaz te same i mozna zmarznac lub zasnac...
            • Gość: marrry Re: AE - wf IP: *.net.autocom.pl 29.09.04, 15:34
              A co jest lepsze step czy aerobik? Czy ciagle wchodzenia i schodzenie z tego podestu na stepie nie jt troche nudne czy w jego sklad w chodza tez inne cwiczenia? Nigdy nie chodzilam na tego typu zajecia i nie wiem na ktore z nich sie zdecydowac. Wydawalo mi sie ze to do aerobiku trzeba miec wieksze wyczucie rytmu bo tam sa wlasnie jakis kroki taneczne
              • Gość: emka Re: AE - wf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 21:33
                step jest bardzo podobny do aerobiku - tyle ze w miejscu, a na aerobiku to
                trzeba wiecej przestrzeni, ale jedno i drugie jest do muzyki i trzeba wykonywac
                rozne figury
    • agata1985 Re: AE - wf 29.09.04, 18:38
      a może są jakieś dycypliny, które polecacie i najlepiej nie bardzo męczące i
      gdzie nie trzeba nic specjalnego umieć już na starcie...
      • Gość: emka Re: AE - wf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 21:36
        wf ogolny jest calkiem znośny, troche cwiczen rozgrzewajacych, a potem siatka
        lub kosz... tylko zwykle czesc osob siedzi bo jest za duzo, albo te inne moga
        np. grac w badmintona; sam badminton jest fajny, bo duzo ruchu i nie wymaga
        jakichs specjalnych zdolnosci, choc po czasie staje sie nudny...
    • Gość: xxx Re: AE - wf IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 29.09.04, 22:05
      a mi by się przydały jakieś informacje na temat pieszych wycieczek
      jak ktoś coś wie to proszę o wpis
      • Gość: yennefer Re: AE - wf IP: *.zakrzow / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 22:40
        - a co z tenisem ??

- trenuje 4 razy w tygodniu capoeire plus 1 w tyg akrobatyke na koronie pod
        okiem instruktora, moge sobie na tej podstawie uzyskac zaliczenie z wf-u??
    • Gość: agata1985 Re: AE - wf IP: *.autocom.pl 30.09.04, 20:31
      Dudek? Drej? Grzybowski? Walarkiewicz? Nowaczyński?
      A który z wyżej wymienionych prowadzących zajęcia wf jest najlepszy? Z kim
      warto mieć wf? A kogo unikać?
      • Gość: matt Re: AE - wf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 15:11
        Kumpel mi mówił, że Nowaczyński jest fajny (fajny jest też ponoć Seroczyński
        ale go tam nie umieściłaś więc nie wiem czy interesują Cie zajęcia z Nim).
        Pozdrawiam
      • agata1985 Re: AE - wf 04.10.04, 20:42
        A macie jakieś doświadczenia z mgr Dudek, bo chyba zdecyduje się na zajęcia u
        niej? Jaka jest atmosfera na jej zajęciach? Warto na nie chodzić?
        • Gość: aeaeaeae Re: AE - wf IP: *.compower.pl 05.10.04, 08:14
          mgr dudek i drej!!!polecam!!najlepsi:)
          dogadac sie da a przyjemnie na zajeciach tez jest!:)
          byleby nie za duzo osob bo ja sie nie dostane;)hehe
          powodzenia....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka