Gość: iza IP: *.szymon.pl 16.08.04, 16:48 mam pytanie - czy ktoś z Was wie jakie dyscypliny mozna wybrac na wf na Akademii Ekonomicznej w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: irl Re: AE - wf IP: *.crowley.pl 17.08.04, 12:42 siatkówka, koszykówka, basen, step, aerobic, "zwykły" wf; dla dziewczyn które nie chcą się zbyt męczyć polecam zgrabną sylwetkę - takie miłe ćwiczonka rozciągające + na jędrne pośladki i uda Aha przygotuj się na walkę o miejsce na wfie i nie przejmuj sie jak nie dostaniesz się na nic w pierwszym tygodniu. Potem też się gdzieś załapiesz. Wszyscy to przerabiają. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: AE - wf IP: *.szymon.pl 17.08.04, 20:22 dzięki, mam nadzieje ze jakoś to bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
sandar Re: AE - wf 31.08.04, 16:32 polecam sekcje san shou... Na luzie prowadzona, za to przez bardzo dobrego fachowca - jesli ktos siedzi troche w temacie na pewno zna nazwisko :-)) Jesli ktos chce sie nauczyc to baaardzo duzo skorzysta a nie ma atmosfery terroru... Goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
popatrz_na_mnie Re: AE - wf 01.10.04, 21:06 Hej,niestety z Twojego postu nie mogę się domyślić,czy jesteś studentem czy studentką.Ja jestem kobitką :),ale interesują mnie właśnie san shou.Moja kondycja nie jest najlepsza,ale lubię sport i...chciałabym się zapisać właśnie na tą sekcję.Czy polecasz san shou dziewczynom,czy lepiej Twoim zdaniem wybrać judo? pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: AE - wf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 21:51 Kolarstwo górskie, koszykówka, siłownia,,, Odpowiedz Link Zgłoś
agata1985 up 24.09.04, 11:53 a jak jest z areobikiem, jakie macie doświadczenia z tą dyscypliną??? Odpowiedz Link Zgłoś
agata1985 Re: AE - wf 28.09.04, 15:35 a może jednak ktoś się podzieli informacjami???... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: AE - wf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 10:10 akurat na aerobik nie chodzilam ale slyszalam ze wycisk niezly i na koniec kazdy musi zaliczac uklad taneczny... trzeba miec choc male obycie w tancu nowoczesnym zeby nadazyc ze wszystkim na tych zajeciach Odpowiedz Link Zgłoś
agata1985 Re: AE - wf 29.09.04, 15:07 No to chyba jednak nie dla mnie... Zainteresowały mnie jeszcze zajęcia ze stepu i "zgrabna sytwetka"... Co o nich myślicie??? Ciężko jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: AE - wf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 15:18 na step trudno sie dostac bo jest na malej salce a poza tym odbywa sie selekcja - trzeba od razu na poczatku wykazac sie poczuciem rytmu i nadazyc za pania prowadzaca, a jesli nie to out; natomiast na zgrabnej sylwetce jest bardzo malo ruchu, sa to bardziej cwiczenia dla emerytek niz mlodych dziewczyn (lub chlopakow:) wykonuje sie cwiczenia rozciagajace na macie, ale sa nudne bo wcaz te same i mozna zmarznac lub zasnac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marrry Re: AE - wf IP: *.net.autocom.pl 29.09.04, 15:34 A co jest lepsze step czy aerobik? Czy ciagle wchodzenia i schodzenie z tego podestu na stepie nie jt troche nudne czy w jego sklad w chodza tez inne cwiczenia? Nigdy nie chodzilam na tego typu zajecia i nie wiem na ktore z nich sie zdecydowac. Wydawalo mi sie ze to do aerobiku trzeba miec wieksze wyczucie rytmu bo tam sa wlasnie jakis kroki taneczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: AE - wf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 21:33 step jest bardzo podobny do aerobiku - tyle ze w miejscu, a na aerobiku to trzeba wiecej przestrzeni, ale jedno i drugie jest do muzyki i trzeba wykonywac rozne figury Odpowiedz Link Zgłoś
agata1985 Re: AE - wf 29.09.04, 18:38 a może są jakieś dycypliny, które polecacie i najlepiej nie bardzo męczące i gdzie nie trzeba nic specjalnego umieć już na starcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: AE - wf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 21:36 wf ogolny jest calkiem znośny, troche cwiczen rozgrzewajacych, a potem siatka lub kosz... tylko zwykle czesc osob siedzi bo jest za duzo, albo te inne moga np. grac w badmintona; sam badminton jest fajny, bo duzo ruchu i nie wymaga jakichs specjalnych zdolnosci, choc po czasie staje sie nudny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: AE - wf IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 29.09.04, 22:05 a mi by się przydały jakieś informacje na temat pieszych wycieczek jak ktoś coś wie to proszę o wpis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yennefer Re: AE - wf IP: *.zakrzow / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 22:40 - a co z tenisem ?? - trenuje 4 razy w tygodniu capoeire plus 1 w tyg akrobatyke na koronie pod okiem instruktora, moge sobie na tej podstawie uzyskac zaliczenie z wf-u?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata1985 Re: AE - wf IP: *.autocom.pl 30.09.04, 20:31 Dudek? Drej? Grzybowski? Walarkiewicz? Nowaczyński? A który z wyżej wymienionych prowadzących zajęcia wf jest najlepszy? Z kim warto mieć wf? A kogo unikać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: AE - wf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 15:11 Kumpel mi mówił, że Nowaczyński jest fajny (fajny jest też ponoć Seroczyński ale go tam nie umieściłaś więc nie wiem czy interesują Cie zajęcia z Nim). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agata1985 Re: AE - wf 04.10.04, 20:42 A macie jakieś doświadczenia z mgr Dudek, bo chyba zdecyduje się na zajęcia u niej? Jaka jest atmosfera na jej zajęciach? Warto na nie chodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aeaeaeae Re: AE - wf IP: *.compower.pl 05.10.04, 08:14 mgr dudek i drej!!!polecam!!najlepsi:) dogadac sie da a przyjemnie na zajeciach tez jest!:) byleby nie za duzo osob bo ja sie nie dostane;)hehe powodzenia.... Odpowiedz Link Zgłoś