Gość: kropka IP: *.metronet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:35 dajcie namiary na szmateksy, które warto odwiedzić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viking73 Re: second handy w Kaku 19.08.04, 13:41 Bardzo chciałem Ci pomóc i nawet wpisałem do wyszukiwarki hasło "szmateks". Oto rezultat: www.rmf.pl/wiadomosci/?id=39010&loc=1 Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 A tak na serio 19.08.04, 13:46 Dwa szmateksy są na Grzegórzeckiej. Jeden tuż przy rondzie (po tej stronie ulicy co VIII LO), a drugi niedaleko Hali Targowej. Tam też są wywieszone adresy innych sklepów należących do tej sieci (bodaj "Tania odzieź") i terminy nowych dostaw. O asortymecncie niewiele ci napiszę, bo nigdy tam nie robiłem zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: second handy w Kaku IP: *.metronet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 08:47 o dzięki Ci wielki wikingu za wielkie chęci! Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: second handy w Kaku 19.08.04, 14:43 byl juz taki watek :))) polecam malutki sklepik na dlugiej, sa ladne spodnie, duuzy sklep na starowislnej (jest ich tam zreszta kilka, warto odwiedzic wszystkie). przy ulicy dajwor jest niewielki sklep z ciuchami naprawde dobrej jakosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: second handy w Kaku IP: *.metronet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 08:53 aha fajowy sklep jest ma basztowej obok lotu w lewo:) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: second handy w Kaku 20.08.04, 10:34 ano musze sie tam kiedys przejsc- zawsze mnie neci z tramwaju :)) Odpowiedz Link Zgłoś
baziaczek Re: second handy w Kaku 20.08.04, 17:04 na Kazimierzu, na Miodowej - z serwetami i obrusami, obok giełdy na Balickiej Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: second handy w Kaku 20.08.04, 21:28 moje odkrycvie ostatnie: Krakowska pod Arkadkami i Mackiewicza zaraz za skretem z Opolskiej:) A jak ktos ma czas i ochote polecam Hale lumpeksowa na Zlotej JEsieni:) Odpowiedz Link Zgłoś