Dodaj do ulubionych

Harmonet - ceny w Krakowie

IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 15:26
Obserwuj wątek
    • kateaa Re: Harmonet - ceny w Krakowie 06.09.04, 16:47
      skonczylam brac harmonet jakies pol roku temu i wtedy kosztowal kolo45 zl a jak
      zaczynalam go brac rok wczesniej to byl koszt 35zl wiec systematycznie co
      miesiac drozszy a teraz to pewnie juz trzeba zaplacic 50 zl
    • kateaa Re: Harmonet - ceny w Krakowie 06.09.04, 16:48
      pozrowienia dla woli ;o)
      • Gość: asiek_asiekowaty Re: Harmonet - ceny w Krakowie IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 16:50
        Dziękuję. :) Ale z ceną musiałaś coś pomylić. W tej chwili ksoztuje ok. 35 zł,
        ale ja się chciałam zoriewntować gdzie można kupic jak najtaniej i gdzie. Ceny
        w aptekach mogą się różnić nawet 5 zł.
        • Gość: kana Re: Harmonet - ceny w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 17:01
          45 zl? w zytciuuu! ja przez poltora roku kupowania - cena wahala sie, najpierw
          bylo 29 zl, w chwili obecnej 35. Dtozej jest na pewno blizej centrum.Kiedys
          zaplacilam tam o 5 zl wiecej, w aptece na ul. Krowoderskiej. Tak wiec na pewno
          omijaj rynek,itd;)
          • kateaa Re: Harmonet - ceny w Krakowie 06.09.04, 17:03
            ja kupowalam w aptece przy klinice.... ale teraz zazywam diane i za trzypak na
            trzy miesiace place 32 zl
          • Gość: asiek_asiekowaty Re: Harmonet - ceny w Krakowie IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 17:06
            Nie chodzi przypadkiem o Euro Aptekę...?
        • Gość: Piterkej Re: Harmonet - ceny w Krakowie-NAJTANIEJ IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 19:40
          Najtańszy HARMONET można kupić w aptece w szpitalu im.Rydygiera okolo 29
          zł,gwarantuje!!!Moja dziewczyna zażywała więc wiem.......Jak sprawdzicie
          potwierdźcie........
          • anula36 Re: Harmonet - ceny w Krakowie-NAJTANIEJ 06.09.04, 22:17
            W euro\aptece -29,23 zl
            • Gość: asiek_asiekowaty Re: Harmonet - ceny w Krakowie-NAJTANIEJ IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 07.09.04, 16:29
              A mozesz mi podać adres...? I kiedy taka cena była?
              • Gość: Piterkej Re: Harmonet - ceny w Krakowie-NAJTANIEJ IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 17:05
                Cześć!Szpital im.Rydygiera w nowej hucie chyba wiesz gdzie jest,jedzie tam
                np.14,przystanek zaraz za wandą i w szpitalnej aptece kosztuje 29 zł......
                • anula36 Re: Harmonet - ceny w Krakowie-NAJTANIEJ 07.09.04, 17:29
                  Euro-apteka w Hipermarkecie Carrefor-Czyzyny- tramwaj 9,10,14, 1, autobus
                  129 ,142 - te ceny u nich sa stale i dlatego ludzie z receptami przyjezdzaja z
                  Biezanowa:)
                  • Gość: asiek_asiekowaty Euro-apteka IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 14:08
                    Jest gdzies jeszcze w Krakowie poza Carrefourem w Czyżynach. Kurde, wsyztsko w
                    NH, ja mieszkam na Woli Duchackiej.
    • Gość: lila Re: Harmonet - ceny w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 20:45
      w nowym saczu 33 zl
    • Gość: asiek_asiekowaty Krowoderska 31 IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 10.09.04, 11:09
      Ktoś wie, w jakiej cenie tam jest Harmonet?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka