xy2 Re: zmieniła sie strona gazety 11.03.05, 22:04 cos mi sie w komputerze popieprzyło, nie wazne Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: zmieniła sie strona gazety 11.03.05, 22:05 xy2 napisała: > inna rozdzielczosc czy co? *** a moze wypiwszy za duzo ? Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: zmieniła sie strona gazety 11.03.05, 22:06 Fakt,ale domownicy ustawili mi "po staremu"-sama nie umialam sobie poradzić:( Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: zmieniła sie strona gazety 11.03.05, 22:07 yoosh napisała: > Fakt,ale domownicy ustawili mi "po staremu"-sama nie umialam sobie poradzić:( *** kurna jego w gajowego, ty to ona (chodzi o plec) ? Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: zmieniła sie strona gazety 11.03.05, 22:10 a ty to samiec? o kurka wodna! Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: zmieniła sie strona gazety 11.03.05, 22:12 yoosh napisała: > a ty to samiec? o kurka wodna! **** ja nie zartuje ... kurna felek ... Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: zmieniła sie strona gazety 11.03.05, 22:14 ja też poważnie...zdziwiona... Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: zmieniła sie strona gazety 11.03.05, 22:18 yoosh napisała: > ja też poważnie...zdziwiona... *** czym ? ze jestes samica, czy tym, ze ja ten feler w tobie odkrylem ... buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: zmieniła sie strona gazety 11.03.05, 22:24 nie buahaj tak,bo monitor zaplujesz tudzież się zakrztusisz. śmiejesz się do napisanych przez siebie literek? nie masz innej opcji? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: zmieniła sie strona gazety 11.03.05, 22:25 yoosh napisała: > nie buahaj tak,bo monitor zaplujesz tudzież się zakrztusisz. > > > > śmiejesz się do napisanych przez siebie literek? nie masz innej opcji? :)) *** nie mam, bo z tego o czym wy piszecie, to mi sie plakac chce jeno ... Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: zmieniła sie strona gazety 11.03.05, 22:32 pisać każdy może,lepiej lub gorzej... a uczuciowy z ciebie samiec,wzruszasz się do lez,no prosze... sensu życia nie szuka się na forum-chyba że z braku innych zajęć jest forma zastępczą,żeby zaistniec i zdobyć parę fanek,których brak w realu. Odpowiedz Link Zgłoś