Dodaj do ulubionych

"Swize spojrzenie"

26.11.14, 16:24
Czytam na www.,ze dzisiaj odbedzie/odbylo sie spotkanie/debata pomiedzy "znudzonym i zmeczonym" a "swizym spojrzeniem" i tak se mysle:"skad u tego tam Lasoty wzielo sie to spojrzenie? Czy mozg odebrau z regeneracji?
Iluz takich "swizych" ma "Zmeczony/Znudzony" na swoim CV? 4? Bedzie 5tka z przybiciem!
Gdzie bedzie mozna znalezc zapis tej "debaty?" Powaznie sie zapytowywuje.
Obserwuj wątek
    • bombullo Re: "Swize spojrzenie" nr2. 01.12.14, 02:26
      Wszystko przez purpurata w szpiczasty czapce.
      Zamiast ze "Swizym Spojrzeniem" spacerowac po Kroke szlajau sie po Toruniu cliwiac sie z derechtorem.
      Czy Lasota tak samo jak ten tam w stolycy wygrau choc przegrau?
      Cala ta wierchuszka tej "partii" powinna miec natentychmiast zrobiona tomografie mozgu ale wczesniej jednak Rtg bo moze tam pod czachami mozgow njet?
      Niezadowoleni z Kroke a jest ich nawet na tym forum ducke moga na 4 lata podreptac do nowej stolycy PiSu czyli "New Sontcha".
      Kolejny raz "Majcher" zagrau Wam na fujarze!
      Empirycznie sparwdziliscie co znaczy olewac wybory a znaczy to o czyms wiecej.Znaczy ze swojego kandydata mieliscie wszyscy tam gdzie "pan moze Pana Majstra w dupe pocaowac!"
      Dobry Manitou jednak czuwa...
      • dicksmith oczy w slup mi stanely 01.12.14, 02:49
        >Kolejny raz "Majcher" zagrau Wam na fujarze!

a w Slupsku na fujarze bedzie gral Biedron... i to nie jednej
        • redaktor.traktor Re: oczy w slup mi stanely 01.12.14, 11:47
          Mieszkańcy Słupska muszą być w dużej desperacji skoro głosowali na Biedronia. Pomijam już jego preferencje seksualne, ale przede wszystkim jest to człowiek zupełnie niezawiązany z tym miastem, przeważyła więc zapewne nadzieja, że może w końcu "pan z Warszawy" zrobi tu porządek i niech już nawet będzie gej, byleby coś zrobił.
          • bombullo Re: oczy w slup mi stanely 01.12.14, 16:19
            Na fujarze to zagrali wyborcy swojemu Miastu.
            Widocznie jest im wszystko jedno a przy piwie czy konfesjonale moga ponarzekac jaki to "Majcher" nieudacznik jest.Takie pisoskie rozumowanko.Przegrac i srau pies ale bedzie sie czym "zywic" albo na kim wyzywac przez nastepne 4 lata.
            • kocinos Re: oczy w slup mi stanely 01.12.14, 19:30
              " ...zagrali wyborcy swojemu Miastu" - od momentu, gdy został wybór między dżumą a tyfusem, to wybór był ... żaden, nie? Ja wybrałem kapcie ...
              • dicksmith Re: oczy w slup mi stanely 01.12.14, 22:07
                Za to w sasiednich Wadowicach wielka zmiana. Podobno wygral rzecznik palenia maryski (bynajmniej nie swintej). Co na to Terlecki?
                • kocinos Re: oczy w slup mi stanely 01.12.14, 23:37
                  No to ładne ... hi hi Widać w Kraku jeszcze nie dość "widocznie" napaprali ... Wszystko przed nami ...
                  • bombullo Re: oczy w slup mi stanely 02.12.14, 01:19
                    Wadowice to jakies dziwne city jest...jak nie papiez,to kremowki a teraz "marycha".
                    To "podobno wygrau " nasz zatanawia,wiec jak wygrau bo niuchau czy wygral bo przestau znaczy zresocjalizowau sje?
                    Qnkrety serdicku,qnkrety.

Od rana mam dobry humor bo puscilem tvn24 i widze facjaty pisdzielcow i sysze ich tok rozumowania wypuszczany z gomb.Widzicie ile "tapety" na buziach-tfu!-zeby zamaskowac zolty kolor ktory pojawil sie po zalaniu ustroju przez zolc? Oczy jednak mowia wszystko.Bialka zolte jak u bazyliszkow czy innych komodo.
                    Piekny 1.XII 2014.
                    Baszczaka nie widziaem ani nawiedzonego moherowego z zielonym jabkiem w protezach Gowina.Gdziez te "arcydziela" Natury sie podzialy?.
                    • dicksmith a ja ciągle osłupskiały 02.12.14, 07:13
                      choć zupełnie nie dziwi mnie ten pociąg pomorskich Dupszczan oraz małopolskich Papieżowiczan do ełropy, do tego smrodliwego powiewu tęczowej flagi z jedny strony, a z drugi wyziewu "purple haze", co to nawet przypomina z letka radomskiego sporta. To normalka, Dupszczanin kowalem własnego losu, jak się przejedzie to zmądrzeje (mądry Pomorzanin po pomorze), a Wadowiczanin jeszcze zatęskni za meblami kalwaryjskimi. Tylko paczemu obywatele w Krku takie głupie? Przecież ten Majchrowski wyrasta dzięki nim na najpotężniejszego władcę Krakowa od czasów Kraka! Poprzedni niszczyciele Krakowa, absolwenci WUMLu, Motyka, Domagała, Klasa czy też Barcikowski mogą być dumni ze swojego ucznia. Wstyd!
                      • dicksmith Re: a ja ciągle osłupskiały 02.12.14, 07:41
                        tylko nie mówcie mi że to półbuty z nowej huty na niego głosowały
                        • bombullo Re: a ja ciągle osłupskiały 02.12.14, 16:02
                          Widze "sirdiku",ze sie na Smoka lansujesz...
                          "pubuty z NowHuty".Dobre.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka