trudny2002 09.09.04, 12:53 Handlują ludzie rozmaitymi rzeczami. Kamień taki jak marmur,nieraz bardzo ciekawy i piękny, rozmaite piaskowce...to wiem gdzie. Czy ktoś z Państwa nie spotkał sie z alabastrem? Jeśli tak to gdzie? trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mickiewicz spotkałem się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 13:05 gdzie ? w lesie tak wieść niesie, niewiem jak naprawdę było, a może tylko mi się śniło ? któż oceni to zdarzenie, co zdarzyło się w niedziele, było ostro ! słowo daje, kłamca wszak tak nie nadaje, teraz juz ide, podnosze kite i kupsko wale, nie kłamie wcale ! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Dałem wiarę, zapewniam 09.09.04, 13:09 szczególnie dwa ostatnie wersy uwiarygodniły Wieszcza najrzetelniej. Tyle, ze o sprzataniu jakby ktoś zapomniał. Ot, wielcy wieszcze jak leszcze napiszą jeszcze ... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Dałem wiarę, zapewniam 09.09.04, 13:10 ciekaw jestem co ten wieszcz myśli sam o sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mickiewicz Re: Dałem wiarę, zapewniam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 13:12 jestem wielki Ja - Poeta wielkość ma sięga nieba będę pewnie jeszcze wyższy, a tu ciągle niższy, niższy... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Dałem wiarę, zapewniam 09.09.04, 13:16 I kolejny raz zapewniam Cie iż nie wątpię i w Twą wielkosć i drzemiące pokłady które eksploduja acz jeszcze , jak mniemam, nie dziś. Powodzenia, wieszczu trudny Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Dałem wiarę, zapewniam 09.09.04, 13:14 Na myślenie trzeba mieć czas i jednak trzeba posiadać taką umiejętność, a sam widzisz że wieszcz ...pisze...pisze... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Alabaster 09.09.04, 13:13 to Forum. Trafiają sie ale niektóre stany są uleczalne. Z wieszczami idzie trudniej, bo to wyjątkowe postaci. Każdy wyjątkowy jest cenny. Ten również. A na marginesie dodam, ze z pewnoscią wiele publikuje, ma sprawdzoną grupę odbiorców i co wazne potrafi umiejętnie wiazać życie z jego pełnym brzmieniem z literackim było nie było przekazem. Szanuj wieszcza trudny Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Alabaster 09.09.04, 13:15 zatem uszanowanie i niech poszukuje swego jestestwa dalej... "końskoćś jest cością wszechkonia", ecce homo ergo łoś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mickiewicz posłuchajcie leszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 13:22 jaką wieść wam wieszcze ! sucho w ustach mi się zrobiło czas zatem na chłodne piwo potem zeżrę dużego kabanosa, nie ubrudzę przy tym nosa ! po żarciu aż tak potężnym będę coarz bardziej mężnym ! dupy pójdę poszukać na miasto grunt, żeby miała TAM ciasno :) będzie fajnie i przyjemnie, zatem żegnam niemniej ! Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Alabaster 09.09.04, 13:21 Ile i na kiedy? Kieleckie kamieniołomy coś by pomogły? Daj znać telefonem- dawałam kiedyś. BTW: przepraszam, że nie byłam na Kabarecie... zdrówko nie dopisało... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Zdrówko pewnie juz w porzadku, i to OK 09.09.04, 14:37 Alabaster sądzisz czy moze wiesz, ze w kieleckim mozna spotkać? I mozna podjechać i zobaczyć i kupić? dzieki za kierunek i pewnie zaglądnę... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Zdrówko pewnie juz w porzadku, i to OK 09.09.04, 14:46 Sądzę. zobacz: galaxy.uci.agh.edu.pl/~andrus/plik2.doc Gdyby coś nie tak- dzwoń:) BTW: idziesz w niedzielę? Bo ja nie wiem. Nie chcę sprawiać kłopotu (MP lub PF) pytaniem o wejściówkę. Jak myślisz? Pozdrawiam słonecznie:D Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Alabaster 09.09.04, 14:04 ...Grecja,Turcja pzrepiekne wazy,rzezby,patery... Odpowiedz Link Zgłoś