Gość: peteen IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 23:47 skks, jak zwykle, zarządza, a zgłaszać mogą wszyscy - wygra demokratyczna większość zaczynajmy !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Las Wolski. 08.04.02, 23:53 Las Wolski, od strony poludniowej, tam gdzie jest szlaban i ludzie parkuja auta, jest duza polana kilkadziesiat metrow dalej, spotykaja sie tam wszystkie chyba szlaki, w gore jest podejscie do zoo, chyba wiecie o co chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
separatysci-limanowscy Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 08.04.02, 23:54 oczyszczalnia scieków "Kujawy" Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 08.04.02, 23:57 separatysci-limanowscy napisał(a): > oczyszczalnia scieków "Kujawy" tez wpadnijcie, a o miejscu waszych spotkan nie musicie mi opowiadac. btw. co sie stalo, ze mam was puscila do kompa po 22? Odpowiedz Link Zgłoś
separatysci-limanowscy Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 09.04.02, 00:00 hihi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 09.04.02, 00:06 separatysci-limanowscy napisał(a): > hihi > :-))) skks sie wam wlamal na konto, czy co? taki humor i w ogole? wow... Odpowiedz Link Zgłoś
separatysci-limanowscy Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 09.04.02, 00:17 Już będziemy grzeczni, bylismy głupi przepraszamy. Limanowa to piekna wieś. Kraków to nasz Pan. I tak już będzie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 09.04.02, 00:23 separatysci-limanowscy napisał(a): > Już będziemy grzeczni, bylismy głupi przepraszamy. > Limanowa to piekna wieś. > Kraków to nasz Pan. > I tak już będzie zawsze. mnie tez w nocy szajba odbija czasem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Kiedy? 09.04.02, 00:25 kiedy ta majowka? blagam, nie w przyszlym tygodniu, bo wtedy wyjezdzam z klasa, od poniedzialku do soboty. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Kiedy? 09.04.02, 00:28 Mikołaju !!!! separy oszalały? majówka powinna być w II polowie maja bo 25 kwietnia wyjeżdżam na 3 tygodnie. Chuba nie zrobicie mi tego, że odbędzie sie beze mnie. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Kiedy? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 13:18 a może 26.05. niedziela w południe ? a może z ogniskiem kiełbaskowym i pyfem ? a może ? Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Kiedy? 09.04.02, 13:35 Gość portalu: peteen napisał(a): > a może 26.05. niedziela w południe ? > a może z ogniskiem kiełbaskowym i pyfem ? a jak sie skonczy? sklep powinien być niedaleko albo ktoś pełnoletni z rowerem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Kiedy? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 14:10 proponuje...tak, chyba las wolski, na bielanach, to dobre miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Kiedy? IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 14:35 Byłem na paru ogniskach w Pychowicach na skałkach.Jest zajebiście. A piwo to można zamówić w jakiejś knajpie razem z rollbarem - jak będzie więcej ludków. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Kiedy? 09.04.02, 14:56 Gość portalu: skks napisał(a): > razem z rollbarem - jak > będzie więcej ludków. hmm... 50litrów/2= 100 browarów. Na słoneczku białko ścina się jakieś 30% szybciej czyli góra 7 kufli per łeb. Jak nic wychodzi m.in. (!)14 pełnoletnich osobników. Nie będzie łatwo :-( m.in Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Kiedy? IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 15:04 Jakbym 7 kufelków odpalił to bym ze trzy tygodnie z kacem latał. Ale zapowiada się duzo więcej luda. Zaprosimy jeszcze Wrocków i Koperników. A może Limanowa się skusi, przynajmniej Ci rozłamowcy. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Kiedy? 09.04.02, 15:31 Gość portalu: skks napisał(a): > Jakbym 7 kufelków odpalił to bym ze trzy tygodnie z kacem latał. ból... ale zależy od gatunku kiedyś w Niemczech ani się obejrzałem jak mi 15 pękło :-) ale nie był to Żywiec (to było w sezonie kiedy takie maksymalne badziewie wrzucili na rynek) M.In Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Kiedy? 09.04.02, 15:39 Ponadta po ostatnim spotkaniu w Anatewce, złozyłem śluby;już w tym półroczu nie nawalę się jak autobus. Howg. Tera bede robił za krtularnego, i wysącze spokojnie ze dwa i koniec. A poza tem córka sie ze mna wybiera i małpy z siebie przy"dziecku" robił nie bede. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Kiedy? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 16:54 no, na razie to dyskusja spełza na niczym, sa 4 osoby i 2 lokalizacje ale czasu jeszcze sporo, może sie reszta opamięta... bo jak ta impreza również nie zachwyci masowością, to chromolę wszystkie inne ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
separatysci-limanowscy Re: Kiedy? 09.04.02, 17:22 pozwolicie przyjsc ? postawimy skrzynke piwa na zgode Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Kiedy? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 17:30 Gość portalu: peteen napisał(a): > no, na razie to dyskusja spełza na niczym, sa 4 osoby i 2 lokalizacje > ale czasu jeszcze sporo, może sie reszta opamięta... > bo jak ta impreza również nie zachwyci masowością, to chromolę wszystkie inne > ;))) Mnie nie liczysz :( i mojej rodziny :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Kiedy? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 18:07 czyżby syn nie pozwolił? myśla będziemy z wami ! :) choć smutno będzie bez was :( a duchem choćby będziesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Kiedy? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 18:11 zbigniew, wybacz mnie zmęczonemu walka o byt, nie zrozumiałem twojego postu, oczywiście liczymy na całą czwórkę !!! sorka, rozum mnie odjęło na moment Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Kiedy? 09.04.02, 18:18 witajta!!!! jużem w domu. Peteenku, fakt rozumek odjęło. to sie policzmy. Widzę,że porządne separki juz są. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Kiedy? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 18:25 poslusznie chlasim, nas familijnie będzie czworo PS. a które separki są prawdziwe, bo się mnie już w oczach miesza... :))) aha, i straszą, że będą ciebie i mnie podrabiać, czy ty jesteś do podrobienia ?! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andr Re: Kiedy? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 18:30 Na tym watku sa jedynie separki falszywe. Ci prawdziwi w dalszym ciagu sa zawzieci na Kraków. Odpowiedz Link Zgłoś
separatysci-limanowscy Re: Kiedy? 09.04.02, 18:34 Wypraszamy sobie, my nie jesteśmy fałszywi. My jesteśmy inni. Nie chcemy by Limanowa kojarzona była z faszystami-lepperami. s-l Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Będę na pewno !!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 20:21 Gość portalu: peteen napisał(a): > zbigniew, wybacz mnie zmęczonemu walka o byt, nie zrozumiałem twojego postu, > oczywiście liczymy na całą czwórkę !!! > sorka, rozum mnie odjęło na moment No jak zdrowie da będziemy we czwórkę znaczy ja, żona, syn i drugi syn jeszcze w brzuchu :))) A jak małżonka źle się poczuje ja będę na pewno. W sumie chyba mam niezły głos :)) i gardło:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiking1 Re: Kiedy? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 19:57 Jeszcze ja! Weźmiecie mnie ze sobą? A proponuję OSADA 2000 okolice BŁOŃ ul Piastowska Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Kiedy? 09.04.02, 20:08 Jeżeli to głupia propozycja to trudno/Peteen powiedział, że głupia/ ale: Koło hotelu Forum, Wilga wpada do Wisełki. Tworzy się fajna delta, na której widziałem już palące się ogniska i słyszałem śpiewy. Mnie to miejsce się podoba i ma zaletę, że jest blisko. Przemyślcie, proszę. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Kiedy? 09.04.02, 20:23 skks napisał(a): > Jeżeli to głupia propozycja to trudno/Peteen powiedział, że głupia/ ale: > Koło hotelu Forum, Wilga wpada do Wisełki. Tworzy się fajna delta, na której > widziałem już palące się ogniska i słyszałem śpiewy. > Mnie to miejsce się podoba i ma zaletę, że jest blisko. > Przemyślcie, proszę. > :-))) skks tam zaraz jest taka ruchliwa droga... nieee... bylem tam kiedys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Kiedy? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 20:08 a czytał ty cały wątek ? a osada do przemyślenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiking1 Re: Kiedy? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 20:23 A czytał! a mam streścić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter A może.................. IP: 192.168.5.* 09.04.02, 21:46 Witajcie! A co powiecie na wypad rowerowy do fortów w bibicach a następnie impreze na świeżym powietrzu?? Naturalnie bez alkoholową !!;) Zbigniew zdecydowałes się juz na 2 kółka? Pozdrawiam Piter Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 kto przyjdzie? 09.04.02, 20:24 doliczylem sie ostatnio 20 atywnych forumowiczow, pominalem dwoch, 3, a 4 i tak nie przyjdzie - mam walic osobowo kto ma przyjsc, czy domyslicie sie sami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Ja z rodziną IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 20:27 Nie zawiodę, będę z żoną synem i drugim (w brzuchu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Ja z rodziną 09.04.02, 20:30 skks przjdzie z córką Agatką i jej kolegą. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ja z rodziną 09.04.02, 20:37 skks napisał(a): > skks przjdzie z córką Agatką i jej kolegą. > :-))) skks juz kolega? eee... a reszta? nie udawajcie, ze was nie ma. kazdy jest zaproszony. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Ja z rodziną 09.04.02, 20:43 Agata twierdzi, a siedzi obok i czyta, że to kolega. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ja z rodziną 09.04.02, 20:46 skks napisał(a): > Agata twierdzi, a siedzi obok i czyta, że to kolega. zaraz, zaraz... nie nadazam. za zlozone to zdanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Ja z rodziną IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 20:44 Gość portalu: Z napisał(a): > Nie zawiodę, będę z żoną synem i drugim (w brzuchu:)) Kurde kapneliście się że to ja Zbigniew coś mi się za bardzo pośpieszyło Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 skks, pamietasz? :) 09.04.02, 21:10 www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511& forum=KRAKOW&wid=1452963&aid=1479430 :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: skks, pamietasz? :) 09.04.02, 21:20 nie załapałem, ale sam przyznasz , że to nic dziwnego. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: skks, pamietasz? :) 09.04.02, 21:24 skks napisał(a): > nie załapałem, ale sam przyznasz , że to nic dziwnego. > :-))) skks wejdz na ten link, zlamal sie (jestes nie pierwsza osoba, ktora ma z tym problem...) albo gazeta sie zepsula i jest zly :-/// Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: skks, pamietasz? :) 09.04.02, 21:25 mikolaj7 napisał(a): > skks napisał(a): > > > nie załapałem, ale sam przyznasz , że to nic dziwnego. > > :-))) skks > > wejdz na ten link, zlamal sie (jestes nie pierwsza osoba, > ktora ma z tym problem...) albo gazeta sie zepsula i jest zly > :-/// nie link jest dobry, obiecales mi wiadro bitej smietany z czekolada :) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 09.04.02, 21:10 A ja chciałabym poprosić o takie miejsce, gdzie można dojechać tramwajem lub autobusem. Nie wszyscy forumowicze to zmotoryzowani forumowicze. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 09.04.02, 21:12 kathy38 napisał(a): > A ja chciałabym poprosić o takie miejsce, gdzie można dojechać tramwajem lub > autobusem. Nie wszyscy forumowicze to zmotoryzowani forumowicze. to las wolski. albo podejdziesz od zoo albo z drugiej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 09.04.02, 21:14 mikolaj7 napisał(a): > kathy38 napisał(a): > > > A ja chciałabym poprosić o takie miejsce, gdzie można dojechać tramwajem l > ub > > autobusem. Nie wszyscy forumowicze to zmotoryzowani forumowicze. > > to las wolski. albo podejdziesz od zoo albo z drugiej strony. Ale to jeszcze kwestia dyskusji, więc prosiłabym wziąć moją sugestię pod rozwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 09.04.02, 21:17 kathy38 napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > kathy38 napisał(a): > > > > > A ja chciałabym poprosić o takie miejsce, gdzie można dojechać tramwa > jem l > > ub > > > autobusem. Nie wszyscy forumowicze to zmotoryzowani forumowicze. > > > > to las wolski. albo podejdziesz od zoo albo z drugiej strony. > > Ale to jeszcze kwestia dyskusji, więc prosiłabym wziąć moją sugestię pod rozwag > ę. no tak. ale chyba nie bedziemy w parku jordana albo decjusza? las wolski to nawet blisko, ale tez dosc spokojnie i w ogole przyjemnie. moze byc jeszcze to, co proponowal peteen, ale nie wiem gdzie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 21:22 to nie ja, to wiking1, a chodziło mu o knajpę pod gołym niebem na cichym kąciku aha, zapomnijcie o samochodach ( albo o pyfie ) gdzie jest kriss ? bo nie wezmę mojej córki !! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 09.04.02, 21:27 a może kriss to s-l :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 09.04.02, 21:32 skks napisał(a): > a może kriss to s-l > :-))) skks teraz kazdy moze nimi byc - mam ich haslo :) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 09.04.02, 21:45 Jakie? :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 21:47 jakie ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 09.04.02, 21:52 Gość portalu: peteen napisał(a): > jakie ? > :))) do pana tez emilek z haslem? juz polecial :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 09.04.02, 21:49 skks napisał(a): > Jakie? > :-))) skks poszedl Emil :) dane poufne, nie moge ich dac na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
yalung Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 15.04.02, 16:30 mikolaj7 napisał(a): > skks napisał(a): > > > a może kriss to s-l > > :-))) skks > > teraz kazdy moze nimi byc - mam ich haslo :) a jak zapytam inaczej: skąd??? powiedz mikołaju jak się takie cuda robi że się tego można dowiedzieć? yalung Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi To jak z terminem ? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 23:17 Proszę o podsumowanie : termin - bo akurat w maju jestem trochę rozjazdowy i miejsce ( zawsze się jakoś dojdzie ) Pzodrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: To jak z terminem ? IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 10:51 No termin to myslałem, ze ustalony: 25 lub 26 maja 2002r. A rozliczeniami kto i ile nas będzie to zajmują się Mikołaj i Peteen. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: To jak z terminem? 10.04.02, 11:05 w sumie nie było żadnego votum separatum niedziela chyba lepsza, jakoś tak bardziej majówkowo brzmi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: To jak z terminem ? 12.04.02, 22:27 Gość portalu: skks napisał(a): > No termin to myslałem, ze ustalony: 25 lub 26 maja 2002r. > A rozliczeniami kto i ile nas będzie to zajmują się Mikołaj i Peteen. > :-))) skks czuje sie doceniony :) Odpowiedz Link Zgłoś
dora5 Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 10.04.02, 16:57 Witajcie! Ja też przyjde nawet na piechote!!! Mikołaj! to jest Pod Debiną? pozdr. Dora Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 10.04.02, 19:17 Witajcie wszyscy a szczególnie ciepło witam Ciebie Doro. Doro a co myslisz o Krzemionkach: i blisko, i zielono, i było by gdzie ogień rozpalić a i widoki piękne. Co Ty i Wy na to? No bo gdzie palić ogień w Lesie Wolskim? Chyba, że znacie jakieś palenisko. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 10.04.02, 19:32 Fajnie jest na Zakrzówku... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 10.04.02, 19:34 ooooo masz rację, tam jest fajnie, zapomniałem o Zakrzówku!!! :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 10.04.02, 19:50 Rok temu zrobiliśmy tam grilla ze znajomymi...kiełbaska, piwko, widok w stronę Lasku Wolskiego, kopca Kościuszki i Woli Justowskiej... i zachód słońca odbijający się z Wisły...super Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 10.04.02, 20:11 czyli jest wszystko czego potrzebujemy. Teraz Wysoka komisja, czyli Peteen i Mikołaj powinni zatwierdzić miejsce. A potem to robimy balety. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 21:07 wysoka - fakt (186), ale czemu komisja ? wola większości się liczy... spuszczam się na większość ! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów IP: *.chello.pl 10.04.02, 21:14 świntuch :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 22:33 Ja też się piszę. Może nawet z córką. Nad miejscem się zastanowię, o ile nie podejmiecie wcześniej decyzji. Kasia. Mogę też wziąc znajomych... Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 10.04.02, 22:44 Gość portalu: kasia napisał(a): > Może nawet z córką. To już kolejna córka - może zacząć brakować męskiego towarzystwa... Ja też myślałam przyjść z córką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 22:48 kathy38 napisał(a): > Gość portalu: kasia napisał(a): > > > Może nawet z córką. > > To już kolejna córka - może zacząć brakować męskiego towarzystwa... > > Ja też myślałam przyjść z córką. No to się nie przejmuj,tylko przyjdż! Jak się panowie dowiedzą, to od razu się zlecą. Mam nadzieję... Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 10.04.02, 23:14 Gość portalu: kasia napisał(a): > kathy38 napisał(a): > > > Gość portalu: kasia napisał(a): > > > > > Może nawet z córką. > > > > To już kolejna córka - może zacząć brakować męskiego towarzystwa... > > > > Ja też myślałam przyjść z córką. > > No to się nie przejmuj,tylko przyjdż! > Jak się panowie dowiedzą, to od razu się zlecą. > Mam nadzieję... Ja się nie przejmuję, ja żartuję ;) A córka w jakim wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 23:25 kathy38 napisał(a): > Gość portalu: kasia napisał(a): > > > kathy38 napisał(a): > > > > > Gość portalu: kasia napisał(a): > > > > > > > Może nawet z córką. > > > > > > To już kolejna córka - może zacząć brakować męskiego towarzystwa... > > > > > > Ja też myślałam przyjść z córką. > > > > No to się nie przejmuj,tylko przyjdż! > > Jak się panowie dowiedzą, to od razu się zlecą. > > Mam nadzieję... > > Ja się nie przejmuję, ja żartuję ;) > A córka w jakim wieku? 10 lat. A Twoja? Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 10.04.02, 23:34 Gość portalu: kasia napisał(a): > 10 lat. > A Twoja? 3 i pół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 23:38 kathy38 napisał(a): > Gość portalu: kasia napisał(a): > > > > 10 lat. > > A Twoja? > > 3 i pół Mogą się nie dogadac. Ja za to chętnie porozmawiam. To piękny wiek dla dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 18:23 Gość portalu: kasia napisał(a): > kathy38 napisał(a): > > > Gość portalu: kasia napisał(a): > > > > > > > 10 lat. > > > A Twoja? > > > > 3 i pół > > Mogą się nie dogadac. > Ja za to chętnie porozmawiam. > To piękny wiek dla dziecka. Mój syn ma ponad 2 może się dogadają:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 12.04.02, 22:29 Gość portalu: peteen napisał(a): > wysoka - fakt (186), ale czemu komisja ? wola większości się liczy... > spuszczam się na większość ! > :)))) wlasnie - trzeba jakies demokratyczne glosowanie zrobic. moze sonde? Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 10.04.02, 22:41 skks napisał(a): > ooooo masz rację, tam jest fajnie, zapomniałem o Zakrzówku!!! > :-))) skks A jest tam jak dojechać (myślę o MPK)? Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 10.04.02, 22:55 Z ronda Grunwaldzkiego w stronę Tyńca autobusami MPK (wysiada się na Praskiej - niedaleko kina Tęcza)...albo tramwajami (jedzie się jak do TESCO) tylko trzeba wysiąść koło stacji benzynowej BP... Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_4 Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 11.04.02, 11:45 Witam serdecznie, to ja takze sie pisze jesli chodzi o majowke !! Prosze mnie tez doliczyc... Pozdrowionka Kazik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 11:10 Wiem, że czasu dużo ale uparcie się dopominam o miejsca. Coś trzeba rozsądnego wybrać. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 12.04.02, 11:18 Kopiec Kraka - widać z niego Kazimierz :-D a dokładniej pod kopcem; tam chyba można, wie ktoś coś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 trzeba w koncu cos wybrac... 12.04.02, 22:30 jakie mamy propozycje co do miejsca na majowke? wypiszcie wszystkie, a ja zmajstruje sonde i bedziemy glosowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: trzeba w koncu cos wybrac... IP: *.chello.pl 14.04.02, 16:02 Właściwie to ja już wiem na co będę głosował. Byłem dziś na spacerku na Zakrzówku i już wiem. Jest tam jajowo, zajebiście i jak sobie jeszcze chcecie. Blisko tramwaja, zielono, fajne skałki i miejsce na ognisko. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathy38 Re: trzeba w koncu cos wybrac... IP: *.chello.pl 14.04.02, 16:07 A ze skałek dzieci nam nie spadną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: trzeba w koncu cos wybrac... IP: *.chello.pl 14.04.02, 16:11 no musiały by się bardzo starać. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: trzeba w koncu cos wybrac... 14.04.02, 16:24 aaa, Lasek Wolski...?(nie czytałem wątku, więc nic nie wiem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: trzeba w koncu cos wybrac... IP: *.chello.pl 14.04.02, 16:26 no były i takie propozycje, jeżeli znasz miejsce to podaj - wysoka komisja pojedzie i sprawdzi. No będzie głosowanie. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: trzeba w koncu cos wybrac... 14.04.02, 16:27 ale miejsce w Lasku, czy w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: trzeba w koncu cos wybrac... IP: *.chello.pl 14.04.02, 16:47 ???????? Każden "Forumista" ma prawo a i obowiązek podać swoje miejsce na spotkanie majówkowe. Dowolne. Całkiem dowolne, a winien i podać jego - tego miejsca- zalety. Mam nadzieję, że Lasek jest jeszcze w Krakowie. Ale gdyby było inaczej to może być, i Lasek, i Kraków. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: trzeba w koncu cos wybrac... 14.04.02, 16:49 A kiedy ta majówka(można się ew., przyłączyć?)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: trzeba w koncu cos wybrac... IP: *.chello.pl 14.04.02, 16:52 Drogi misiu!!! to nie to pytanie. Nie tylko można ale i trzeba.:)) 25 lub 26 maja 2002r. Tylko gdzie? Oto jest wapros. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: trzeba w koncu cos wybrac... 14.04.02, 16:56 Dzięki za odpowiedź, ale ja ze swoją xsywą, nie utoższmiam się z tym misiem o którym myślisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: trzeba w koncu cos wybrac... IP: *.chello.pl 14.04.02, 16:59 Szkoda bo jak sobie przypomnę te misie to mi sie !!!! od razu lepiej robi. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: trzeba w koncu cos wybrac... 14.04.02, 17:00 a ja sam nie jestem misiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: trzeba w koncu cos wybrac... IP: *.chello.pl 14.04.02, 17:02 no ale Yogi to Yogi a jeszcze by się przydał Bubu. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: trzeba w koncu cos wybrac... 14.04.02, 17:04 Nie jestem Yogi, a Yogy! A Bubu - może kiedyś się skądś napatoczy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq 26.05.2002 - Lasek Wolski IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 17:12 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Ja wolę Zakrzówek IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 19:23 Więc może głosowanie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: Ja wolę Zakrzówek 14.04.02, 19:27 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > Więc może głosowanie:))) Podajcie propozycje, a ja mogę spróbować zrobić taką stronkę tylko z sondą(bo na forum może być trudno). Proponuję, żeby zebrane propozycje forumowicze przesłali mi emilem (bo ja nie czytałem całego wątku), a ja zrobie takie coś i podam adres naszej sondy na forum? Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Ja wolę Zakrzówek IP: *.chello.pl 14.04.02, 19:38 Zrób o Wielki!! A ja proponuję by wysoka komisja, czyli Peteen i Mikołaj objechali, zatwierdzili i będzie po sprawie. Ja jestem za Zakrzówkiem. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: Ja wolę Zakrzówek 14.04.02, 19:39 Zrobię, tylko dajcie proszę wszystkie propozycje! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ja wolę Zakrzówek 14.04.02, 19:48 yogy napisał(a): > Zrobię, tylko dajcie proszę wszystkie propozycje! sonda`s ready :) nowe propozycje moge jeszcze teraz dodac, a w tygodniu to mtq je zalatwi :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 SONDA!!! 14.04.02, 19:46 zmajstrowalem sonde: mikolaj7.fm.interia.pl/sonda.html sa na razie trzy odpowiedzi, jak bedzie potrzeba wiecej to mtq je doda (dla jego wiadomosci - www.sonda.pl login mikolaj7, haslo to, co zwykle) milego glosowania :) niech kazdy glosuje, jak czegos trzeba piszcie do mtq :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: SONDA!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 19:48 mikolaj7 napisał(a): > zmajstrowalem sonde: > > <a href="http://mikolaj7.fm.interia.pl/sonda.html"target="_blank">mikolaj7.fm.i > nteria.pl/sonda.html</a> > > sa na razie trzy odpowiedzi, jak bedzie potrzeba wiecej > to mtq je doda (dla jego wiadomosci - www.sonda.pl login > mikolaj7, haslo to, co zwykle) > > milego glosowania :) > > niech kazdy glosuje, jak czegos trzeba piszcie do mtq :) A jak się obronisz przed wielokrotnym głosowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: SONDA!!! 14.04.02, 19:53 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > zmajstrowalem sonde: > > > > <a href="http://mikolaj7.fm.interia.pl/sonda.html"target="_blank">mi > kolaj7.fm.i > > nteria.pl/sonda.html</a> > > > > sa na razie trzy odpowiedzi, jak bedzie potrzeba wiecej > > to mtq je doda (dla jego wiadomosci - www.sonda.pl login > > mikolaj7, haslo to, co zwykle) > > > > milego glosowania :) > > > > niech kazdy glosuje, jak czegos trzeba piszcie do mtq :) > > A jak się obronisz przed wielokrotnym głosowanie? Do wielokrotnego głosowania(a właściwie w celu jego uniknięcia) jest taki scrypt..., ale ja scryptów nie umiem pisać:( A poza tym Mikolaju7, jak chcesz mieć w tytule jakiś text, to nie wystarczy umieścić go w znacznikach <head></head>. to powinno tak wyglądać: <head><title>jakiś tytuł</title></head> :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: SONDA!!! 14.04.02, 19:56 yogy napisał(a): > Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > zmajstrowalem sonde: > > > > > > <a href="mikolaj7.fm.interia.pl/sonda.html"target="_blank"& > #62mi > > kolaj7.fm.i > > > nteria.pl/sonda.html</a> > > > > > > sa na razie trzy odpowiedzi, jak bedzie potrzeba wiecej > > > to mtq je doda (dla jego wiadomosci - www.sonda.pl login > > > mikolaj7, haslo to, co zwykle) > > > > > > milego glosowania :) > > > > > > niech kazdy glosuje, jak czegos trzeba piszcie do mtq :) > > > > A jak się obronisz przed wielokrotnym głosowanie? > > > Do wielokrotnego głosowania(a właściwie w celu jego uniknięcia) jest taki > scrypt..., ale ja scryptów nie umiem pisać:( ki skrypt? cookie sie wrzuca i po sprawie :) zaden problem, zerszta to i tak nie ja pisalem te sonde, bo to zajeloby mi z pol godziny :) > > A poza tym Mikolaju7, jak chcesz mieć w tytule jakiś text, to nie wystarczy > umieścić go w znacznikach <head></head>. to powinno tak wyglądać: > > <head><title>jakiś tytuł</title></head> > > :-))) wiem, ale pisalem szybko, mozesz wierzyc lub nie, ale mam juz bardzo duze doswiadczenie z html`em, perem, cgi i skryptami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: SONDA!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 20:02 mikolaj7 napisał(a): > cookie sie wrzuca i po sprawie :) Cookie się kasuje i po sprawie niestety taka sonda nie będzie obiektywna proponuję po prostu zebrać imienne głosy Zbigniew - Zakrzówek Skks - Zakrzówek Mtq - Lasek Wolski Mikołaj7 - Pewnie też Lasek:)) itd. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: SONDA!!! 14.04.02, 20:04 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > cookie sie wrzuca i po sprawie :) > > Cookie się kasuje i po sprawie niestety taka sonda nie będzie obiektywna > proponuję po prostu zebrać imienne głosy > > Zbigniew - Zakrzówek > Skks - Zakrzówek > Mtq - Lasek Wolski > Mikołaj7 - Pewnie też Lasek:)) itd. ej Zbigniew. po co to mowisz? 99% ludzi nawet nie wie co to cookie i dziwie sie, ze Ci w ogole mowie jak to dziala. milcz i glosuj. jak beda jakies problemy po moim powrocie to zrobimy to imiennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: SONDA!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 20:07 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > cookie sie wrzuca i po sprawie :) > > > > Cookie się kasuje i po sprawie niestety taka sonda nie będzie obiektywna > > proponuję po prostu zebrać imienne głosy > > > > Zbigniew - Zakrzówek > > Skks - Zakrzówek > > Mtq - Lasek Wolski > > Mikołaj7 - Pewnie też Lasek:)) itd. > > ej Zbigniew. po co to mowisz? 99% ludzi nawet nie wie co to > cookie i dziwie sie, ze Ci w ogole mowie jak to dziala. milcz > i glosuj. jak beda jakies problemy po moim powrocie to > zrobimy to imiennie. Myśle że jak mtq się uprze to wygra lasek Wolski :))) Proponuje i tak imiennie Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: SONDA!!! 14.04.02, 20:16 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > cookie sie wrzuca i po sprawie :) > > > > > > Cookie się kasuje i po sprawie niestety taka sonda nie będzie obiekty > wna > > > proponuję po prostu zebrać imienne głosy > > > > > > Zbigniew - Zakrzówek > > > Skks - Zakrzówek > > > Mtq - Lasek Wolski > > > Mikołaj7 - Pewnie też Lasek:)) itd. > > > > ej Zbigniew. po co to mowisz? 99% ludzi nawet nie wie co to > > cookie i dziwie sie, ze Ci w ogole mowie jak to dziala. milcz > > i glosuj. jak beda jakies problemy po moim powrocie to > > zrobimy to imiennie. > > Myśle że jak mtq się uprze to wygra lasek Wolski :))) > Proponuje i tak imiennie bedzie uczciwy :) a jak nie to za tydzien bedziemy glosowac imiennie, do majowki i tak jeszcze ponac miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu głosujmy 14.04.02, 20:20 A może zrobić głosowanie w jaki sposób będziemy głosować (jak w Rejssie), hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: głosujmy IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 21:30 faciu napisał(a): > A może zrobić głosowanie w jaki sposób będziemy głosować (jak w Rejssie), heheh > e Tylko najpierw musimy wybrać metodę według jakiej wybierzemy metodę głosowania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: głosujmy 14.04.02, 21:40 Może kulkami..... czarne za, białe przeciw albo czerwone za białe przeciw, względnie odwrotnie białe przeciw czarne za tzn. białe za czarne przeciw....... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: SONDA!!! 14.04.02, 19:59 yogy napisał(a): > Bardzo dobrze! Tak trzymać! wiadomo - napisalem na poczatku, ze sonda bedzie to jest :) glsujcie teraz :) Odpowiedz Link Zgłoś
dora5 Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 14.04.02, 20:18 witajcie moze byc Lasek Wolski może być Zakrzówek. I tu i tu ślicznie pozdr. Dora ps.początkowo myślałam o podwórku na Stary Podgórzu, dosć dogodne miejsce, ale za blisko policji Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 14.04.02, 21:49 A separatyści przyjdą, czy boją się pokazać swoich twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 12:01 słucham? o czym mówisz? przecież taka piękna teraz pogoda! A mtq uczciwie zaopiekuje się sondą na razie zakrzówek rulez! Stan na teraz (będę podawał tutaj co 6 godzin, OK? począwszy od 12.00) Las Wolski (na Bielanach, przy kosciele oo. Kamedulow) (3) 43% Zakrzowek (4) 57% Cichy Kacik (0) 0% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 21:02 Do teraz głosowało 10 osób. 6 za Zakrzówkiem 4 za Laskiem Wolskim 0 za Cichym Kącikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acur Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów IP: *.interkom.pl 17.04.02, 08:09 majówka??? to mi się może podobać, szczególnie jeśli termin podejdzie, co do miejsca jestem flexi; widziałem sondę, pytanaia są tendencyjne!!! ktoś się martwił, że 14 osób się nie zbierze???? ja już naliczyłem ze 20,(deklaracji); Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 17.04.02, 09:04 14 pełnoletnich i nie zmotoryzowanych, żeby mogli się podpiąć do rollbaru :-) (była tak koncepcja) m.in Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathy38 Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów IP: *.chello.pl 17.04.02, 09:21 m.in napisał(a): > 14 pełnoletnich i nie zmotoryzowanych, żeby mogli się podpiąć do rollbaru :-) > (była tak koncepcja) > m.in Ja się deklaruję ale nie podpinam. Mnie można więc zaliczyć w tej kategorii do niepełnoletnich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 16:17 stan na dzis, 16:18 Las Wolski (na Bielanach, przy kosciele oo. Kamedulow) (5) 24% Zakrzowek (6) 29% Cichy Kacik (10) 48% Łącznie oddano 21 głosów ktos tu musial oszukiwac :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 18:22 no, jestem, jestem !!! wróciłem z wygnania w miejsce, gdzie nie miałem szans podłączyć kompa ( NIE była to limanowa ) pociągnę wieszczem: jużem był wybrał i znów mi w puklerzu dwa serca biją... głosuję na dziś fifty-fifty za Zakrzówkiem i Cichym Kącikiem ( z tym, że w tym drugim miejscu nie ma szans na ognisko i napewno nie będziemy tam sami ) czy chcecie, żeby nam zagrillował na Zakrzówku wicemistrz Polski w tej konkurencji ? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 20:54 Gość portalu: peteen napisał(a): > no, jestem, jestem !!! wróciłem z wygnania w miejsce, gdzie nie miałem szans > podłączyć kompa ( NIE była to limanowa ) No witamy, witamy! Ale naprawdę nie wiem, gdzie nie mogłeś podłączyć komputera (przy założeniu, że to nie lymanowa :-))) > pociągnę wieszczem: jużem był wybrał i znów mi w puklerzu dwa serca biją... konkurs: kto to? > głosuję na dziś fifty-fifty za Zakrzówkiem i Cichym Kącikiem ( z tym, że w tym > drugim miejscu nie ma szans na ognisko i napewno nie będziemy tam sami ) Ja jestem dalej za Laskiem > czy chcecie, żeby nam zagrillował na Zakrzówku wicemistrz Polski w tej > konkurencji ? Tzn. kto? Masz jakiegoś dobrego znajomego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathy38 Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów IP: *.chello.pl 17.04.02, 22:32 Chyba coś przegapiłam, bo nie wiem o jakim miejscu na Cichym Kąciku mowa. Czy można prosić o oświecenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 22:50 szukaj postów wikinga1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathy38 Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów IP: *.chello.pl 17.04.02, 23:02 No i znalazłam. Dzięki za wskazówki. Czy faktycznie jest to dobre miejsce na spotkanie RODZINNE czyli z dziećmi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 23:10 wpadnij tam w najblizszy weekend i oceń sama: duży ogrodzony plac z potrawami z grilla i lanym piwem, stoły drewniane, spora część zadaszona wolałbym jednak chyba zakrzówek - więcej swobody :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 22:52 1. ja wiem, nie mogę uczestniczyć w konkursie 2. wiocha koło myślenic ( telefon w pokoju łączył tylko z recepcją ) 3. laski na zakrzówku 4. mój serdeczny fąfel ( przyjedzie jak go zaprosimy ) a poza wszystkim mamy jeszcze trochę czasu, zatem ruchy możemy wykonywac mniej nerwowe... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiking1 Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 20:13 Gość portalu: peteen napisał(a): > 1. ja wiem, nie mogę uczestniczyć w konkursie > 2. wiocha koło myślenic ( telefon w pokoju łączył tylko z recepcją ) > 3. laski na zakrzówku soorrry nie widziałem żadnej laski na zakrzówku > 4. mój serdeczny fąfel ( przyjedzie jak go zaprosimy ) > > a poza wszystkim mamy jeszcze trochę czasu, zatem ruchy możemy wykonywac mniej > nerwowe... > :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 21.04.02, 22:14 Koniec maja sie zbliża a miejsce w "lesie". To może w hucie obok wielkiego pieca, szybko sie obsmazy kiełbaski!!! :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 22:25 spoko, jeszcze ponad miesiąc !!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek57 Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 16:30 Przemyślcie moą propozycję wspólnej modlitwy na nabożeństwie majowym. leszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 16:33 Ale w czyjej intencji? To jest również bardzo istotna sprawa. Proponuję się zebrać godzinę wcześniej w Kościele Mariackim. Ale wtedy na Majówce będziemy pośćić! No i leszek będzie przywódcą (wodzirejem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek57 Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 16:36 Nie przystoi ja jestem b. skromnym człowiekiem, nie mam zdolności przywódczych. leszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andr Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 17:14 Tak czy tak, to Ty bedziesz na majowce przewodzil :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 17:24 i nosił... :))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Wybieramy miejsce na rodzinną majówkę forumowiczów 24.04.02, 12:35 Gość portalu: peteen napisał(a): > i nosił... > :))))))))))))))))))))))))))))))))) no wlasnie. zlamal zakaz milczenia pare razy nasz leszek... a z ta modlitwa to nie robcie juz hec... Odpowiedz Link Zgłoś