qlrafik Re: witajcie!!!!!!!! 11.09.04, 11:17 pozdro od tadeusza co do seksu zmusza :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witajcie!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 12:43 również witam:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witajcie!!!!!!!! 11.09.04, 12:46 otworzyły się oczka zaspane? jeżeli nie do końca to zapraszam na kawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witajcie!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 12:49 :) otworzyly sie juz o 9!!! a kawy jeszcze nie pilam...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witajcie!!!!!!!! 11.09.04, 12:54 ja już nie muszę bo jakiś %@&*^% podniósł mi ciśnienie na wątku o mieszkaniu do wynajęcia... jak mnie tacy ludzie potrafią wytrącić z równowagi!!!! dobra, sopokój robiłaś wczoraj coś ciekawego? ja stałem w kolejce w tesco... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witajcie!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 12:59 troszke sie yczyla, poszlam do tribeci na piwo, pozniej do chillautu na drugie piwo, a na koniec do ministerstwa- ale bylo beznadziejnie, wiec wrocilam nocnym do domu...ale przynajmniej nie stalam w kolejce...:))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witajcie!!!!!!!! 11.09.04, 13:05 ... a dziś kolejny słoneczny dzień. może się gdzieś wybierzemy ( w wyobaźni) masz jakiś pomysł. jestem już spakowany, tylko termosik mi się gdzieś zapodział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witajcie!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 13:11 a kanapki masz zrobione??bo pozniej zglodniejemy i trzeba bedzie wracac- mozemy gdzies pod kopiec kosciuszki...- ja tam kiedys bylam i bylo bardzo milo.. acha i kocyk jakis trzeba wziac...:) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witajcie!!!!!!!! 11.09.04, 13:23 koniecznie, ja dożucę jeszcze lornetkę. jestem tak k@%#$wiony że się w głowie nie mieści. nie przejmuj się tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witajcie!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 13:24 to sie napij kawy z pianka ja teraz pije i mmm -jest pyszna...:) a tych co sie denerwuja- mowiac delikatnie- to olej ich z gory na dol... Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witajcie!!!!!!!! 11.09.04, 13:34 dzięki, ja poprostu lubię ludziom pomagać, nigdy nie przechodzę obojętny obok cudzej krzywdy, drażni mnie niczym nieuzasadnione chmstwo i chwalenie się kasą. i prz tym wszystkim ja muszę wysłuchiwać od jakiegoś chłoptasia, że jestem chciwy, i że się chwalę że mam mieszkanie do wynajęcia. ludzie trochę kultury! nie wiem co zabawnego w robieniu przykrości innym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witajcie!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 13:38 hmmm...zdazaja sie i tacy.... Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witajcie!!!!!!!! 11.09.04, 13:40 przesyłam Ci wirtualny bukiecik niezapominajek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witajcie!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 13:44 aaa....bardzo mi milo i dziekuje....:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witajcie!!!!!!!! 11.09.04, 13:47 dzięki Bogu, że jesteś bo bym chyba eksplodował z nerw. gdzie wszyscy się pochowali, wszyscy życzliwi, a nie szukający zaczepek?.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witajcie!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 13:50 no wiesz..nie codziennie dostaje bukiecik niezapominajek....:))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witajcie!!!!!!!! 11.09.04, 13:54 wobec tego prześlę Ci cuś jeszcze w poniedziałek. jak postępy na polu naukowym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witajcie!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 14:00 hmmm...trudno powiedziec...jest zle, bo mi sie nie chce....no mam jeszce tydzien w iec bede tu krotko przebywala.... Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witajcie!!!!!!!! 11.09.04, 14:03 ja chyba też, pa, do poniedziałku, i pamiętaj o świeczce dziś o 21. papa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witajcie!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 14:08 tak...swieczka...21.. no to sobie idziemy, a mi sie tak nie chce uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.... ee tam jeszcze chwilke zostane...a co! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witajcie!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 14:15 no ta papa....:)(: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: witajcie!!!!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.09.04, 13:53 qlrafik napisał: > dzięki Bogu, że jesteś bo bym chyba eksplodował z nerw. gdzie wszyscy się > pochowali, wszyscy życzliwi, a nie szukający zaczepek?.... no ja jestem np, ale stlamszony przez jakiegos pacana, ktory leczy sobie kompleksy moim kosztem i mysli, ze bardzo sie tym przejmuje :))) ps. co do tamtego watku to w niepisanej , wiec mogles nie wiedziec, netykiecie tego forum jest nieumieszczanie roznych ogloszen, zwykle moderator je kasuje, ale po prostu kiedys dlugo o to zabiegalismy, zeby nie powstala tutaj jakas tablica ogloszen, w stylu kupie, sprzedam, zamienie. bylo to bardzo uciazliwe dla uzytkownikow Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: witajcie!!!!!!!! 11.09.04, 13:39 Chwila cwila czy ktos p[owiedział ci że jestes chciwy??????? To TY tak o sobie myslisz. Ja powiedziałem że cena za to mieszkanie jest wykładnią twego chciejstwa a nie chciwości. Poza tym jeśli taki z Ciebie dobroduszny człowiek to wynajmij to mieszkanie studentom za 1000 + media. Pomóż im przetrwać. Ja nie ganię Cie za to że ty masz mieszkanie. Tyle że to co tu piszesz a to co piszesz w wątku poprzednim to dwie różne sprawy. Miłosierny??? Czy może inny. ????????? sam juz nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witajcie!!!!!!!! 11.09.04, 13:43 ...... zapłać za pół roku z góry, a masz to mieszkanie za 1000+media. powaga. ps. nie zrozumiałem niczego źle. poprostu uważam, że można się z kimś nie zgadzać, ale zachowując pwene granice. pozdrawiam ciepło i serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: witajcie!!!!!!!! 11.09.04, 13:47 wzajeminie - z duzym szacunkiem Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: witajcie!!!!!!!! 11.09.04, 15:45 krtek_ach_jo napisał: > No i w końcu i ja jestem :OD I całe szczęście:D Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: witajcie!!!!!!!! 11.09.04, 16:11 to.ya napisała: > I całe szczęście:D No i byłem, ale przez chwilę (wsiorbało mnie), ale na szczęście znowu jestem! Korki szczeliły i brakło "zasilania" :o] Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: witajcie!!!!!!!! 11.09.04, 16:20 :D Ya za chwilkę z kawiarenki w słoneczny Rynek znikam :D Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: witajcie!!!!!!!! 11.09.04, 16:26 Czyżby "odprężeniowy" spacer po mieście. Słońca nie muszę życzyć, bo jest! Tak, więc przesyłam szczyptę dobrego humoru z nieśmiałym uśmiechem :o)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: witajcie!!!!!!!! 11.09.04, 16:30 Spacer odprężeniowy dopiero jutro będzie: starocie pod Halą :D A teraz taki leniwy, nie zabiegany jak w robocze dnie i będzie zmierzał w kierunku Błoń- dołączysz się? BTW: zajrzyj do skrzynki:D Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: witajcie!!!!!!!! 11.09.04, 16:37 Na Błonia? Hmm! Chyba za daleko jestem! Nie dojdę, ani nawet nie do jadę :o( Chyba, że tylko wirtualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: witajcie!!!!!!!! 11.09.04, 16:44 A cóż to są ziemskie odległości w porównaniu ze wszechświatem?? ;P Wirtualnie? Łąk nawet wirtu świat nie odda- ich ciszy i piękna :D Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: witajcie!!!!!!!! 11.09.04, 16:52 To jednak nie dzisaj świat ciszy mi jest dany. Ale ten świat i w największyn hałasie jest skryty. Dam przykład taki - huk potoku górskiego po burzy w spokojny słoneczny już poranek - taka dzika, pełna wrzasku cisza jest niesamowice piękna. :o] Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: witajcie!!!!!!!! 11.09.04, 16:55 krtek_ach_jo napisał: > To jednak nie dzisaj świat ciszy mi jest dany. Ale ten świat i w największyn > hałasie jest skryty. Dam przykład taki - huk potoku górskiego po burzy w > spokojny słoneczny już poranek - taka dzika, pełna wrzasku cisza jest > niesamowice piękna. :o] Wodogrzmoty? Czy Szklarnik? :))) Tak, góry są piękne. A co powiesz na "hałas" jaki robi sejmik wróbli w gałęziach drzewa? Albo stado lecących wron? Piekna muzyka to jest, prawda? :D Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: witajcie!!!!!!!! 11.09.04, 17:06 to.ya napisała: > Wodogrzmoty? Czy Szklarnik? No właściwie miałem na myśli mały potoczek, który po burzy zmienia się w rwącą, dziką rzekę. Na około już spokój, a tu słychać potężny huk spienionej, mętnej wody i toczonych wielkich głazów. > A co powiesz na "hałas" jaki robi sejmik wróbli w gałęziach drzewa? > Albo stado lecących wron? Piekna muzyka to jest, prawda? Albo jeszcze klucze pędzących żurawi w bezchnurną, gwieździstą noc nad zaciszną doliną w Bieszczadach. Rykowiska jeleni... > :))) Tak, góry są piękne. I to w nich jest piękne! ;o)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: witajcie!!!!!!!! 11.09.04, 17:08 krtek_ach_jo napisał: > to.ya napisała: > > > Wodogrzmoty? Czy Szklarnik? > > No właściwie miałem na myśli mały potoczek, który po burzy zmienia się w rwącą, > > dziką rzekę. Na około już spokój, a tu słychać potężny huk spienionej, mętnej > wody i toczonych wielkich głazów. To właśnie prawie tak jak Szklarka i jej wodospad:)))) I jak duuuużo górskich potoczków/potoków/rzek:))) > > A co powiesz na "hałas" jaki robi sejmik wróbli w gałęziach drzewa? > > Albo stado lecących wron? Piekna muzyka to jest, prawda? > > Albo jeszcze klucze pędzących żurawi w bezchnurną, gwieździstą noc nad zaciszną > > doliną w Bieszczadach. Rykowiska jeleni... Albo cisza o wschodzie słońca .... mgła, babie lato, rosa ... > > :))) Tak, góry są piękne. > > I to w nich jest piękne! ;o)))))))) Niezaprzeczalnie tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "w górach jest wszystko co kocham" :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: witajcie!!!!!!!! 11.09.04, 17:34 Albo jeszcze inny rodzaj ciszy. Wyobraź sobie małe miasteczko na szczycie wzgórza. Wąskie, strome uliczki pokryte brukiem, dzieci bawiące się na chodniku. Słońce przygrzewa leniwie, lekki wiaterek. Niby słychać piski, krzyki dzieci bawiących się beztrosko, a jednak to cisza. Małe magiczne miasteczko - twierdza ciszy. A są takie naprawdę czyż nie? :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: witajcie!!!!!!!! 11.09.04, 17:35 Albo inaczej: starówka jakiegos miasta, północ, nic się nie dzieje. I nagle ktoś gra na trąbce Ave Maria... :) Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: witajcie!!!!!!!! 11.09.04, 17:58 Bo dopiero w tej ciszy można odnaleźć swoje istnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Witajcie w ta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 13:34 wieczna niedziele...ale za to slonecza:)))))))))) coz to..nikogo nie ma??? hop hop, jest tu ktos?? Ja jestem.... Odpowiedz Link Zgłoś