arwlrn 19.03.15, 11:46 Cześć :) Przyjeżdżam z dziewczyną na weekend do krakowa, chciałem się zapytać jak może wyglądać sprawa z derbami? Lepiej unikać nocnych spacerów czy raczej będzie spokojnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buraque Re: Weekend w Krakowie 19.03.15, 17:07 arwlrn napisał(a): > Cześć :) > Przyjeżdżam z dziewczyną na weekend do krakowa, chciałem się zapytać jak może w > yglądać sprawa z derbami? Lepiej unikać nocnych spacerów czy raczej będzie spok > ojnie? już za samo napisanie nazwy miasta małą literą powinieneś zostać wytargany za ucho Odpowiedz Link Zgłoś
arwlrn Re: Weekend w Krakowie 20.03.15, 12:22 Myślę, że możesz podejść do tego nie tak jakbym nadepnął ci na ego tylko odpowiedzieć na zadane pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
teczowa-szmata Re: Weekend w Krakowie 20.03.15, 20:48 Jak nie będziesz się włóczył przy stadionach oraz demonstrował barw zwaśnionych drużyn to po dziobie nie dostaniesz Odpowiedz Link Zgłoś
szto_tawariszczi Re: Weekend w Krakowie 23.03.15, 05:54 No i lepiej żeby nie włóczył się po Starówce... Aha i mógłby douczyć się zasad pisowni nazw własnych - Kraków. Odpowiedz Link Zgłoś
asasda26 Re: Weekend w Krakowie 31.03.15, 11:13 www.facebook.com/mamawmiesciekrakow wydarzenia dla dzieci i dla mam, kobiet aktywnych - informacje o wydarzeniach w Krakowie w jednym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś