mikolaj7 09.04.02, 20:48 to est chore. niech 's-l' sobie dadza spokoj. denerwuje mnie to. nabiajnie licznika moze przejsc, ale to jest przegiecie. pisze w imieniu wszystkich forumowiczow - darujcie sobie. separy separami, ale tak nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skks Re: Koniec! mam tego dosc! 09.04.02, 20:53 popieram, idotów się nie nauczy niestety. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzz Re: Koniec! mam tego dosc! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 21:00 > popieram, idotów się nie nauczy niestety. No, gdyby każdego człowieka "ograniczonego tematycznie" nazywać idiotą to by ich bylo wiecej niz Chinczykow. Odpowiedz Link Zgłoś
separatysci-limanowscy Re: Koniec! mam tego dosc! 09.04.02, 20:54 Jeżeli taka jest Wasza prośba, to.... s-l Odpowiedz Link Zgłoś
separatysci_limanowscy Re: Koniec! mam tego dosc! 09.04.02, 20:56 Zaraz! A może to mikolaj7 sie bawił? teraz sam wysłucha swojej prośby. Mimo wszystko nadal wydaje się, że to peteen. Zresztą nieważne. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Koniec! mam tego dosc! 09.04.02, 21:05 to nie bylem ja, bo nie moge byc zalogowany jednoczesnie na dwa konta. zwlaszcza, ze wlasnie jem lody i ledwo daje rade pisac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Koniec! mam tego dosc! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 21:10 no, ja już po kolacji i z nową siłą mogę się wcielać... wiesz, miki, te debilki z limanowy, naprawdę dają dzisiaj niezłego czadu ( znowu piszę o nim "oni", wyrwało mi się ), gdyby nie było żałosne ( teraz odpiszą, że ja jestem żałosny ), to by nawet śmieszyło niestety, internet jest tak demokratycznym medium, że mogą w nim się znaleźć i ludzie mądrzy i głupi, i Krakusy, i... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
separatysci_limanowscy Re: Koniec! mam tego dosc! 09.04.02, 21:12 Stopniowanie prawidłowe! 1. mądrzy 2. głupi 3. krakusy Odpowiedz Link Zgłoś
separatysci-limanowscy to ja mikolaj! 09.04.02, 21:20 ale jaja! mam ich haslo. to ja mikolaj. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: to ja mikolaj! 09.04.02, 21:21 separatysci-limanowscy napisał(a): > ale jaja! mam ich haslo. to ja mikolaj. to naprawde bylem ja. jak ktos chce ich haslo to na priva walcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: to ja mikolaj! 09.04.02, 21:28 separatysci_limanowscy napisał(a): > domyślamy się, jakie. jakie haslo? jak chcesz to pisz na priva. btw. w ten sposob bede ich mogl wylaczyc - zmienie im haslo i koniec bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
separatysci_limanowscy Re: to ja mikolaj! 09.04.02, 21:31 To zmień i wyłącz. Szczerze mowiąc nie zależy nam na tym haśle. Odpowiedz Link Zgłoś