Dodaj do ulubionych

RG - zwarci i gotowi

25.05.15, 17:13
Ledwie zesmy sie zwarli a juz padli!!
Sacrableu!
Jakze sakramenckie spustoszenie w mozgu robi LOVE!
Miala nasza ziomalka przyklad ktory trafil sie jej psiapsiolce Karolci i co?
Alter Ego wygrao z Ego i hormony wziely sprawy w swoje,ze tak klikniemy, "rece".
Zostau nam sie tylko "Dzerzji" ale czy dugo on zdzierzy?
Obserwuj wątek
    • zgr-edo Re: RG - zwarci i gotowi 26.05.15, 11:12
      Love spustoszenie robi, ale czy warto z niego rezygnować ?
      • rita100 Re: RG - zwarci i gotowi 26.05.15, 18:21
        Niestety ani zwarta ani gotowa, dlatego,że przepiękna wiosna i przepiękna zieleń włącznie z przepięknymi kwitnącymi kwiatami nie pozwala mi śledzić RG. Forma Agi mnie nie zachęca - może dziewczyna jest już zmęczona takim intensywnym sportowym trybem życia, tym bardziej jak pisze Zgredo - love też potrzebuje czasu i pielęgnacji :)
    • dicksmith Re: RG - zwarci i gotowi 28.05.15, 23:51
      a tak a propos, to z kim sie Agnieszka zwarla?
      • bombullo Re: RG - zwarci i gotowi 07.06.15, 20:52
        Chyba z Bylekim,bo jakby z "kim" to wiedziao by spoeczenstwo tenisowe.

Wawrinka wygrala!To co mnie dzisiaj ucieszylo.
        Natomiast co do Sereny to mam takie przeczucie,ze Ona bedac kiedys mumio nie da sie pokonac!

Jestescie "dickus" na NjuZjilendzie na MSw U-20?
        W krainie Indian i bizonow a w szczegolnosci na srodkowym zachodzie mamy pogode pazdziernikowa.
        Czy na dole Globusa wiadomo cos,ze Lech zostau sie Mistrzem Twoi Ojczyzny a Cracovia nie spadla do I ligi?
        • rita100 Re: RG - zwarci i gotowi 07.06.15, 21:12
          Społeczeństwo wie z kim i kiedy Agnieszka. Zazwyczaj największa miłość znajduje się obok i jest to ktoś z bliskiego otoczenia czy towarzystwa. Przebywając dzień w dzień ludzie zapoznają się bliżej poznawać itd. Stąd jest nim Dawid Celt.
          Ojciec Agnieszki ostatnio jest zaniepokojony jej wyglądem. Chuda, a to może doprowadzić do anoreksji. Agnieszka chcąc grać mocno musi nabrać siły i ciała, a tu chudnie w oczach.
          Można się niepokoić.
          Ula od dawna wygląda jak anorektyczka.

U nas upały, wreszcie, bo maj nas trochę wymroził.
          • bombullo Re: WS nr.3 - bez euforii,na razie 04.07.15, 22:11
            "JJ" gryzie trawe ale Ziomalka jeszcze drepta po niej.
            Konkretnie na co ja stac pokaze(?) z Jankovic.
            Moze mi ja wreszcie ESPN pokaze bo po "przepieknych wystepach" w dwoch poprzednich WS wypadla z orbity zainteresowania szczegolnie ze nie grala z zadna Amerykanka.

Jestem teraz na narodowym stadionie im.Julio Martineza Pradanosa w Santiago de Chile na finale Copa America 2015 pt.Chile - Argentyna.
            Podejrzewam,ze wszystkich kibicow czeka wszystkich emocjonujace widowisko.
            Oczywiscie stawiamy na "gang Lionela" a jak MY tak stawiamy to wygraja gospodarze...(!)
            • dicksmith Re: WS nr.3 - bez euforii,na razie 04.07.15, 23:37
              moze byc calkiem messy gdy im Messi zrobi mess
              • bombullo Re: WS nr.3 - euforyia za rogiem? 06.07.15, 18:06
                "Cwiartka" nasza ale czy jom ykniemy oto jes kueszczen.

Messi zrobil mess ale pod siebie,niestety.
                Kolesie pomogli nie wasko ale i "guanacos" zagrali w defenzywie ekstra prima sort.
                Moim skromnym ale i nie koniecznie zdaniem w tej chwili Chile jest poza zasiegiem wszystkich,prawdaz?
                • rita100 Re: Jest wreszcie moc 06.07.15, 19:22
                  Trzymałam kciuki za Agnieszkę i...... piękna wygrana. Już wątpiłam, już narzekałam, już prawie ją skreśliłam a tu otworzyła się nowa nadzieja. Gra doskonale i nie ma do czego się przyczepić, a wręcz odwrotnie.
                  Nie wiem co mogło wpłynąć na jej ostatnio doskonałą formę. Gra jak z nut i z kosmiczną energią. Wreszcie widać, że chce grać i chce odnosić sukcesy.
                  Może się uda skosić trawę na Wimbledonie. ŁOŁ, aż dech zapiera.

pozdrowionka
                  • rita100 Re: Półfinał nasz 07.07.15, 19:30
                    Czapki z głów Krakowianie :)

Nie wychodzę z podziwu. Tak rającej Agnieszki jeszcze nie widziałam.
                    A tu taka cisza. Ale dobrze, byle Agnieszka miała dalej moc w sobie.
                    Co to może być za moc. Może zwyżka notowania PiS ? ;))))))))))))))
                    Uuuuuu, toż się Bombullo rozwścieczy
                    • krzychut Re: Półfinał nasz 07.07.15, 22:07
                      Tak, św. Andrzej Duda tchnął w nią swoją moc ;-)
                      • bombullo Re: Santo szybsze niz "subito?" 08.07.15, 03:58
                        Rany boskie! Jezeli do towarzyszy komisara Jaro dotrze,ze "kapelusik" wygrywa i moze wygrac - dobrze ze nam w odwodzie Serenka zostala - to bedzie dopieru zawierucha!
                        Czy ten "Santo" wybiera sie do Londynu?
                        Tak czy inaczej juz za chwilke wyjdzie szydlo z worka.

Trzymamy ciuki boc to przecie ziomalka jest,kurza twarz!
                        • dicksmith szkoda Wawrzynka 09.07.15, 00:19
                          po tym jak odpadl JJ, ostal nam sie ino Wawrzynek (jesli Kopernik nasz, to i Wawrzynek; nawet widzialem jak sie raz przezegnal), a tu masz, wyszlo szydlo z (dudowego) worka.
    • bombullo Re: RG - zwarci i gotowi 09.07.15, 18:40
      Pod krakowscy swieci jeden prawie subito a drugi z nominacji "krzychuta" nie raczyli zajrzec na anglikanska trawe no i mamy co mamy.
      Panny Agnieszki wielka,znakomita wprost fenomenala dyspozycja i forma pozwollila wygrywac z zawodniczkami drugiego sortu.
      Final moze byc interesujacy ale wiadomo kto wygra.
      • rita100 Re: RG - zwarci i gotowi 09.07.15, 21:59
        Ciekawy mecz był. Liczyłam na dłuższy kryzys Hiszpanki i finał byłby w zasięgu ręki. Agnieszka grała dobrze, mecz trzymał nas w napięciu, oprócz pierwszego seta gdzie była gra do jednej bramki. Może się uda następnym razem. Podoba mi się waleczność Agi i te jej niesamowite, finezyjne zagrywki.
        Zresztą Hiszpanka górowała swoją mocą i siłą.

Tak, finał może być bardzo ciekawy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka