Dodaj do ulubionych

Coś o mieszkaniach!!!

12.07.06, 17:26
Czy w Wałbrzychu mieszkania są na sprzedaz wyłącznie za pośrednictwem biur nieruchomości???Nie mozna juz kupic bezposrednio od własciciela??Moze tu sie ktos znajdzie:)?KUPIE MIESZKANIE!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Rydzeż Re: Coś o mieszkaniach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 19:42
      Można, można. Poszukaj w autogiełdzie, sprawdź w internecie, rozwieś ulotki w
      okolicy. Poszukaj w spółdzielniach mieszkaniowych, są przetargi, można całkiem
      tanio kupić coś wtedy - mnie się w ubiegłym roku udało w "skarbku"
    • Gość: ewunika Re: Coś o mieszkaniach!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.07.06, 09:43
      jest bardzo ciężko, ale mnie się udało, wymaga dużego wysiłku, życzę Ci
      powodzenia
      • Gość: Moopsenia Re: Coś o mieszkaniach!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.07.06, 10:37
        wymaga dużo wysiłku ... i cierpliwości...Na ogłoszenia sprzedaży mieszkań w
        pierwszej kolejności reagują biura, ale nie wszyscy chcą z nimi dzielić się
        pieniędzmi. Poczytaj też ogłoszenia w "kablówkach". Tam też można trafić na
        sprzedających mieszkanie. No i rozysłaj "wici" przez znajomych. Każdy ze
        znajomy ma znajomych, a znajomi znajomych tez mają znajomych - może ktośz nich
        sprzedaje własnie mieszkanie:)
        • yogurt76 Re: Coś o mieszkaniach!!! 13.07.06, 15:07
          dziękuje wam za rady i wiele pomysłów których nie brałem pod uwage,wszak nie codziennie kupuje sie mieszkanie:)
    • Gość: beag1 Re: Coś o mieszkaniach!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.07.06, 10:55
      Ja właśnie sprzedałam swoje bez pośredników. Dałam jedno ogłoszenie na tablicy
      ogłoszeniowej na Podzamczu i drugi klient kupił.
      Problem w tym, ze mieszkań brakuje - ja polecam szukac włąsnie na tablicach,
      słupach, itp. Z tego forum, niestety mojego ogłoszenie usunięto, tłumacząc sie
      tym, że to nie jest słup ogłoszeniowy.
      Powodzenia w szukaniu!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka