kuba203 10.04.02, 19:18 Nie wiem, czy zauważyliście, ale wszystkie limanowskie licea znajdują się na szarym końcu wczorajszego rankingu GW. Czyżby to był ten destrukcyjny wpływ Krakowa na Limanową? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
separatysci_limanowscy Re: Ranking liceów a krakowskie złodziejstwo. 10.04.02, 19:23 Dokładnie - skąd mamy brać solidne pieniądze na edukację, gdy Kraków nas okrada Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Ranking liceów a krakowskie złodziejstwo. 10.04.02, 19:25 Musimy się poważnie zastanowić - to nie może być tak, że my wam pieniądze na edukację zabieramy, a potem takie coś jak wy powstaje, boście się nie mieli gdzie wyedukować... Przykro mi... Już nie będziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Ranking liceów a krakowskie złodziejstwo. 10.04.02, 19:30 Ja chodziłem do Technikum.!!! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Ranking liceów a krakowskie złodziejstwo. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 20:35 faciu napisał(a): > Ja chodziłem do Technikum.!!! hehehe Do klasy elektrycznej? Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Ranking liceów a krakowskie złodziejstwo. 10.04.02, 20:38 Mooowaaa....Pewno że tak ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Ranking liceów a krakowskie złodziejstwo. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 20:45 faciu napisał(a): > Mooowaaa....Pewno że tak ! Studia już skończyłeś? Paru znajomych ze studiów tam chodziło:)) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Ranking liceów a krakowskie złodziejstwo. 10.04.02, 20:47 Skończyłem....wielu z klasy poszło na studia i to nie tylko do Krakowa. W którym roku zaczeli studia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Ranking liceów a krakowskie złodziejstwo. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 20:49 faciu napisał(a): > Skończyłem....wielu z klasy poszło na studia i to nie tylko do Krakowa. W > którym roku zaczeli studia ? 1994 Odpowiedz Link Zgłoś
faciu TE 10.04.02, 21:46 Z mojej klasy rok akademicki 1993/94... to chyba rok młodsi... ale paru znam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: TE IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 21:52 faciu napisał(a): > Z mojej klasy rok akademicki 1993/94... to chyba rok młodsi... ale paru znam.:) np Mariusz Stach? Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: TE 10.04.02, 21:58 Wszystkich niestety nie...tego nie... ale Jacek Dunikowski ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: TE IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 22:00 faciu napisał(a): > Wszystkich niestety nie...tego nie... ale Jacek Dunikowski ?? Podaj lepiej rocznik ja 1974 a TY? Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: TE 10.04.02, 22:05 1973 - ale wtedy w TE w jednej klasie było ponad 30 osób...młodszych oprócz paru znałem tylko tak sobie...nazwiska większości uleciały ! A jaka uczelnia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: TE IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 22:07 faciu napisał(a): > 1973 - ale wtedy w TE w jednej klasie było ponad 30 osób...młodszych oprócz > paru znałem tylko tak sobie...nazwiska większości uleciały ! A jaka uczelnia ? Może Stożek się udzielał? Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: TE 10.04.02, 22:22 Hmmm.. nie kojarze...zresztą wtedy młodszych znało się po ksywach (pamietam np. Papryk, Siwy...) to w sumie prawie 10 lat - no a oni nie byli z mojej klasy. Ale żeby podsumować ten wątek to rocznik 1972 zapoczątkowął TE w Limanowej.. i wtedy przez parę lat dużo osób startowało do TE..Była swego rodzaju moda na tęszkołę. A po jej ukończeniu wybierało się różne studia...wogóle nie związane z profilem tej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
separatysci_limanowscy Re: Ranking liceów a krakowskie złodziejstwo. 10.04.02, 19:34 Krakowska edukacja za to - mając pieniędzy pod dostatkiem - produkuje masy bezrobotnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edmund Re: Ranking liceów a krakowskie złodziejstwo. IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 22:15 skromnie zauważam, iż nawet L.O. w Mszanie Dolnej jest dużo, dużo wyżej w rankingu Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Ranking liceów a krakowskie złodziejstwo. 14.04.02, 09:37 Otóż to. Nie mówiąc już o LO w Muszynie, które zajęło 5. miejsce. Dziwny ten Kraków - Limanowę okrada, a innym daje... Odpowiedz Link Zgłoś