Dodaj do ulubionych

Ranking liceów a Limanowa

10.04.02, 19:18
Nie wiem, czy zauważyliście, ale wszystkie limanowskie licea znajdują się na
szarym końcu wczorajszego rankingu GW. Czyżby to był ten destrukcyjny wpływ
Krakowa na Limanową?
Obserwuj wątek
    • separatysci_limanowscy Re: Ranking liceów a krakowskie złodziejstwo. 10.04.02, 19:23
      Dokładnie - skąd mamy brać solidne pieniądze na edukację, gdy Kraków nas okrada
      • kuba203 Re: Ranking liceów a krakowskie złodziejstwo. 10.04.02, 19:25
        Musimy się poważnie zastanowić - to nie może być tak, że my wam pieniądze na
        edukację zabieramy, a potem takie coś jak wy powstaje, boście się nie mieli
        gdzie wyedukować... Przykro mi... Już nie będziemy.
        • faciu Re: Ranking liceów a krakowskie złodziejstwo. 10.04.02, 19:30
          Ja chodziłem do Technikum.!!! hehehe
          • Gość: Zbigniew Re: Ranking liceów a krakowskie złodziejstwo. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 20:35
            faciu napisał(a):

> Ja chodziłem do Technikum.!!! hehehe

Do klasy elektrycznej?
            • faciu Re: Ranking liceów a krakowskie złodziejstwo. 10.04.02, 20:38
              Mooowaaa....Pewno że tak !
              • Gość: Zbigniew Re: Ranking liceów a krakowskie złodziejstwo. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 20:45
                faciu napisał(a):

> Mooowaaa....Pewno że tak !

Studia już skończyłeś?
                Paru znajomych ze studiów tam chodziło:))
                • faciu Re: Ranking liceów a krakowskie złodziejstwo. 10.04.02, 20:47
                  Skończyłem....wielu z klasy poszło na studia i to nie tylko do Krakowa. W
                  którym roku zaczeli studia ?
                  • Gość: Zbigniew Re: Ranking liceów a krakowskie złodziejstwo. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 20:49
                    faciu napisał(a):

> Skończyłem....wielu z klasy poszło na studia i to nie tylko do Krakowa. W
                    > którym roku zaczeli studia ?

1994
                    • faciu TE 10.04.02, 21:46
                      Z mojej klasy rok akademicki 1993/94... to chyba rok młodsi... ale paru znam.:)
                      • Gość: Zbigniew Re: TE IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 21:52
                        faciu napisał(a):

> Z mojej klasy rok akademicki 1993/94... to chyba rok młodsi... ale paru znam.:)

np Mariusz Stach?
                        • faciu Re: TE 10.04.02, 21:58
                          Wszystkich niestety nie...tego nie... ale Jacek Dunikowski ??
                          • Gość: Zbigniew Re: TE IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 22:00
                            faciu napisał(a):

> Wszystkich niestety nie...tego nie... ale Jacek Dunikowski ??

Podaj lepiej rocznik ja 1974 a TY?
                            • faciu Re: TE 10.04.02, 22:05
                              1973 - ale wtedy w TE w jednej klasie było ponad 30 osób...młodszych oprócz
                              paru znałem tylko tak sobie...nazwiska większości uleciały ! A jaka uczelnia ?
                              • Gość: Zbigniew Re: TE IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 22:07
                                faciu napisał(a):

> 1973 - ale wtedy w TE w jednej klasie było ponad 30 osób...młodszych oprócz
                                > paru znałem tylko tak sobie...nazwiska większości uleciały ! A jaka uczelnia ?

Może Stożek się udzielał?
                                • faciu Re: TE 10.04.02, 22:22
                                  Hmmm.. nie kojarze...zresztą wtedy młodszych znało się po ksywach (pamietam np.
                                  Papryk, Siwy...) to w sumie prawie 10 lat - no a oni nie byli z mojej klasy.
                                  Ale żeby podsumować ten wątek to rocznik 1972 zapoczątkowął TE w Limanowej.. i
                                  wtedy przez parę lat dużo osób startowało do TE..Była swego rodzaju moda na
                                  tęszkołę. A po jej ukończeniu wybierało się różne studia...wogóle nie związane
                                  z profilem tej szkoły.
        • separatysci_limanowscy Re: Ranking liceów a krakowskie złodziejstwo. 10.04.02, 19:34
          Krakowska edukacja za to - mając pieniędzy pod dostatkiem - produkuje masy
          bezrobotnych.
          • Gość: edmund Re: Ranking liceów a krakowskie złodziejstwo. IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 22:15
            skromnie zauważam, iż nawet L.O. w Mszanie Dolnej jest dużo, dużo wyżej w
            rankingu
            • kuba203 Re: Ranking liceów a krakowskie złodziejstwo. 14.04.02, 09:37
              Otóż to. Nie mówiąc już o LO w Muszynie, które zajęło 5. miejsce. Dziwny ten
              Kraków - Limanowę okrada, a innym daje...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka