sibeliuss 29.05.08, 10:37 Karton po mleku to plastik czy papier? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi.ka.n Re: Pytanie recyklingowe 29.05.08, 10:56 Mnie sie wydaje ,ze papier.Nie zauważam tam plastiku. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Pytanie recyklingowe 29.05.08, 11:11 Jest pokryty powłoką foliową i ma plastikowe zamknięcie. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Pytanie recyklingowe 29.05.08, 11:17 Fakt plastikowe zamknięcie ma ale to srebrzyste w środku to chyba nie folia aluminiowa.Jakiś lakier? Odpowiedz Link
info-tw Re: Pytanie recyklingowe 29.05.08, 11:28 Karton po mleku zaliczamy do plastiku. Przynajmniej przy sortowaniu śmieci. Odpowiedz Link
prazanka44 Re: Pytanie recyklingowe 29.05.08, 16:02 Mikan, jak się cieszę, że nie używasz "mi" na początku zdania. Coraz nas mniej, a to "mi" w tym miejscu brzydko piszczy. "Mnie" jest fonetycznie ładniejsze, ale co poradzić na modę Odpowiedz Link
skiela1 Re: Pytanie recyklingowe 29.05.08, 16:21 My wyrzucamy do pudla z papierem. nie tylko po mleku,bo i po sokach. A w ogole u nas sa zmiany,co tydzien zabierane sa smieci recyklingowe,a co drugi tydzien smieci.Do tej pory bylo odwrotnie. Ludzie juz tak przywykli do segregacji,ze taka byla potrzeba. Odpowiedz Link