Dodaj do ulubionych

no - milego weekendu 4@ll

24.09.04, 16:23
bawcie sie dobrze
i badzcie grzeczni ))
kremoofka
Obserwuj wątek
    • ragtime_r Re: no - milego weekendu 4@ll 24.09.04, 16:24
      Pa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1miętaj o mnie! :)
    • Gość: bumerang Re: no - milego weekendu 4@ll IP: *.nsw.bigpond.net.au 24.09.04, 16:52
      akcje ALL ida wciaz w gore, co pozwala nam sie bawic

finance.yahoo.com/q?s=all.ax
    • Gość: greta Re: no - milego weekendu 4@ll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 17:00
      papa...nawzajem:))
      • to.ya Re: no - milego weekendu 4@ll 24.09.04, 17:00
        Słonecznego Ci życzę :)))) i wszystkim :D
        • Gość: greta Re: no - milego weekendu 4@ll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 17:46
          o tak slonecznego i baaardzo cieplego-dla Ciebie:))
          papatki...:))
          • Gość: leas Re: no - milego weekendu 4@ll IP: *.ists.pl / *.ists.pl 24.09.04, 17:54
            ciepło nie będzie, niestety. Ale lać juz nie będzie. Idealna aura na spacerek
            gorczański, lub, gdy z czasem gorzej, na kopce i Bielany.
            • Gość: greta Re: no - milego weekendu 4@ll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 17:57
              witaj Leas...tak spacerek-moze jutro gdzies pojde....:)
              • Gość: leas Re: no - milego weekendu 4@ll IP: *.ists.pl / *.ists.pl 24.09.04, 18:21
                w pełni nań zasłużyłaś zdając exam. Wprawianie się dobry weekendowy nastrój
                zakończ konsumpcją ciasteczka zakupionego w cukierence, na placyku pod Hala
                Targową. Tam właśnie sa one najlepsze w Krakowie.
                • Gość: gretaa Re: no - milego weekendu 4@ll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 18:43
                  nie omieszkam sprobowac-a co mi bys polecila na poczatek??????
                  • Gość: leas Re: no - milego weekendu 4@ll IP: *.ists.pl / *.ists.pl 25.09.04, 08:53
                    miłego dnia, na początek.
                    Lasek Wolski, skromniutko, lub spacerek w okolicach Tyńca. Na deser przysmak
                    orzechowy lub szarlotka, w tej cukierni, co to wyżej wspomniałam (pierwszy, od
                    wiaduktu, szereg białych sklepików, zaraz za kwiaciarnią). Smacznego. Długi
                    spacerek usprawiedliwia słodką rozpustę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka