kremoofka 24.09.04, 16:23 bawcie sie dobrze i badzcie grzeczni )) kremoofka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ragtime_r Re: no - milego weekendu 4@ll 24.09.04, 16:24 Pa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1miętaj o mnie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bumerang Re: no - milego weekendu 4@ll IP: *.nsw.bigpond.net.au 24.09.04, 16:52 akcje ALL ida wciaz w gore, co pozwala nam sie bawic finance.yahoo.com/q?s=all.ax Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: no - milego weekendu 4@ll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 17:00 papa...nawzajem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: no - milego weekendu 4@ll 24.09.04, 17:00 Słonecznego Ci życzę :)))) i wszystkim :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: no - milego weekendu 4@ll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 17:46 o tak slonecznego i baaardzo cieplego-dla Ciebie:)) papatki...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leas Re: no - milego weekendu 4@ll IP: *.ists.pl / *.ists.pl 24.09.04, 17:54 ciepło nie będzie, niestety. Ale lać juz nie będzie. Idealna aura na spacerek gorczański, lub, gdy z czasem gorzej, na kopce i Bielany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: no - milego weekendu 4@ll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 17:57 witaj Leas...tak spacerek-moze jutro gdzies pojde....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leas Re: no - milego weekendu 4@ll IP: *.ists.pl / *.ists.pl 24.09.04, 18:21 w pełni nań zasłużyłaś zdając exam. Wprawianie się dobry weekendowy nastrój zakończ konsumpcją ciasteczka zakupionego w cukierence, na placyku pod Hala Targową. Tam właśnie sa one najlepsze w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gretaa Re: no - milego weekendu 4@ll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 18:43 nie omieszkam sprobowac-a co mi bys polecila na poczatek?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leas Re: no - milego weekendu 4@ll IP: *.ists.pl / *.ists.pl 25.09.04, 08:53 miłego dnia, na początek. Lasek Wolski, skromniutko, lub spacerek w okolicach Tyńca. Na deser przysmak orzechowy lub szarlotka, w tej cukierni, co to wyżej wspomniałam (pierwszy, od wiaduktu, szereg białych sklepików, zaraz za kwiaciarnią). Smacznego. Długi spacerek usprawiedliwia słodką rozpustę. Odpowiedz Link Zgłoś