Dodaj do ulubionych

jestem za...

25.09.04, 12:51
..goniony, zalatany, zamotany,ale i zachwycony, że ża - za - 1,5 h będę
świętował weekend.
Obserwuj wątek
    • Gość: greta hmm...co by tu.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 12:56
      dzisiaj robic...mam wolne-a moze pojde gdzies do knajpy..hmmm...jestem
      zla...uuuu nie ma pierogow...a ja glodna...
      weekend...teraz to dla mnie jak dzien powszedni-alejuz od 4-bede na niego z
      niecierpliwoscia czekac....o tak..!!
      • ragtime_r Re: hmm...co by tu.. 25.09.04, 13:01
        a co to za tajemnica spełni się po czwartej?
        witam Cię serdecznie.
        • Gość: greta to nie tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 13:04
          myslalam o 4pazdziernika- zaczynam zajecia-dlatego wtedy bede czekala na
          weekend....brrrr...zaczeli by juz grzac...zimno mi...
          rowniez witam..
          • ragtime_r Re: to nie tak... 25.09.04, 13:07
            ...aaaa... znajomych się spotka, kawkę na rynku się wypije, pośmieje sie człek
            trochę z wykładziaków... fajny klimat. Fakt, trochę tu zimno... ale podobno
            już nie długo ma być 20 st. celsjusza... (czy piłata?.. nie pamietam...)
            • columbia Re: to nie tak... 25.09.04, 13:08
              dzisiaj jest już całkiem ładnie.....oby wytrwać do wiosny!
              • ragtime_r Re: to nie tak... 25.09.04, 13:12
                ...tylko coś się chyba z ciśnieniem dzieje, bo ja to raz śpiący a raz głowa mi
                pęka...
                • serta grr 25.09.04, 13:16
                  Ql,powiedziec Ci cos,to od razu wypaplasz! to miala byc tajemnica z tymi 20
                  stopniami w zimie! azzz Ty ...
                  Greta,wpadaj do mnie - ja mam ruskie - moje ulubione! tylko czekolady dzis nie
                  mam :(
                  • ragtime_r Re: grr 25.09.04, 13:19
                    dziewczyny! jak wy chcecie ruskie przegryźć czekoladą, to ja nie wiem; albo
                    skrajny gastrologiczny masochizm, albo szukacie nowych wrażeń.
                    dziwić się że brzuchy bolą... :)))))))
                    serta - wpadasz w złość! wreszcie jesteś sobą :)
                    • serta grrrrrrr ! 25.09.04, 13:21
                      Ql,w czape zaraz dostaniesz! Ty paplo jedna,osmiornico!
                  • columbia tajemnica? 20 stopni w zimie! 25.09.04, 13:21
                    wiedzieć i nie powiedzieć - jak mogłaś!!!
                    • serta tajemnica? 20 stopni w zimie! 25.09.04, 13:22
                      bo ja chcialam niespodzianke Wam zrobic,a ten ten nooo ! wszystko wygadal
                      • ragtime_r Re: tajemnica? 20 stopni w zimie! 25.09.04, 13:24
                        :( to się porobiło... a ja już znajomych z wybrzeża kości słoniowej zaprosiłem
                        na grilla na wigilię...
                      • columbia Re: tajemnica? 20 stopni w zimie! 25.09.04, 13:24
                        ale super!!!! 20 stopni w zimie!!!! super!!!! nie chowam klapeczek do
                        pawlacza!!!!
                        • ragtime_r Re: tajemnica? 20 stopni w zimie! 25.09.04, 13:25
                          i trzymaj w pogotowiu olejek do opalania.
                        • serta :( 25.09.04, 13:26
                          no ale jak Ql wypaplal,to pewnie zapeszyl i nic z tego juz nie bede.
                          Powiedziec cos facetowi,to od razu wszyscy dookola beda wiedziec.
                          Ql - jak chciales poderwac laski za moimi plecami na ladna pogode,to Ci sie
                          nie uda !!!
                          • columbia Re: :( 25.09.04, 13:27
                            olejek i tęczowe bikini gotowe!!!
                            • serta dziewczyny! 25.09.04, 13:28
                              pojdziemy sie nad Wisle opalac ;) tylko,zadnych facetow nie zabieramy i
                              zadnych Ql-ow ! ;)
                              • Gość: greta ...ojc.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 13:31
                                a mi sie skonczyl olejek...balsam do opalania tez....:(
                          • ragtime_r Re: :( 25.09.04, 13:28
                            :)))))
                            seta, nie przestawaj...
                            • serta coooo?! 25.09.04, 13:29
                              Poczekaj OŚMIORNICO,jeszcze Ci zdaze nawtykac przed 14!
                              • ragtime_r Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 25.09.04, 13:36
                                ... a ja już miałem taaakie nadzieje.......
                                GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
                                :)
                  • Gość: greta :))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 13:28
                    Serta..jestes najlepsz...oki z checia...a masz duzo tych ruskich??-bo ja je
                    bardzo lubie:)
                    a wiesz dzieki za wczorajsza czekolade..dzisiaj juz i tak jej nie chce bo za
                    slotko by mi bylo...:))
        • Gość: boom_bum Re: hmm...co by tu.. IP: *.nsw.bigpond.net.au 25.09.04, 13:29
          pewnie chodzi o jakies negro spirituals ?:)

albo natchnione marsze pogrzebowe takie jak Alexander's RAGTIME Band :)
          • serta :) 25.09.04, 13:31
            aaa u mnie w domu jak robi sie pierogi,to kilka talezy,zebymi miala co jesc
            przez pare dni.A najbardziej lubie takie podsmazone,chrupiace.mniaaam!
            Chodz,czestuj sie,jest duzo.Choc cos slodkiego bym zjadla - Ql,to nie byla
            aluzja do Ciebie,zebys sie mi tu zaraz nie odezwal,ze Ty jestes slodki - taki
            podryw,to wiesz ... nie do mnie :P
            • Gość: greta wlasnie o te... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 13:34
              mi chodzilo...:)bo takich prosto z wody ,nie bardzo lubie-i zeby bylo
              jeszczegrube ciasto...mmmhmmm..pycha...:))
              tez mam ochote na jakies ciacho;))))
              • Gość: boom_bum Re: wlasnie o te... IP: *.nsw.bigpond.net.au 25.09.04, 13:35
                pierogi to marzenie, eech :)
            • Gość: boom_bum Re: :) IP: *.nsw.bigpond.net.au 25.09.04, 13:34
              oj, tesknie ci ja za prawdziwymi pierogami, moga byc nawet ruskie albo przede
              wszystkim !;)
              • serta :) 25.09.04, 13:36
                boom,jak chcesz,to smialo,tez sie czestuj.
                Greta,my to chyba lubimy to samo ... ciii,to w takim razie nie dzielmy sie juz
                opiniami na temat jakich mezczyzn lubimy,bo nie wiem czy TYM zdolamy sie
                podzielic ;)
                • serta hmm? 25.09.04, 13:38
                  Ql,na co Ty miales nadzieje? ... :>
                  • serta aaa 25.09.04, 13:44
                    aaa ide jak nie gadacie - glodna sie zrobilam.
                    milego weekendu wszystkim
                    • Gość: boom_bum Re: aaa IP: *.nsw.bigpond.net.au 25.09.04, 13:51
                      no to ja tez sie klade spac :)
                      • Gość: greta a ja tu zostane i.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 13:58
                        zjem pyszna ruskie pierogi-przysmazane od Serty...mniam-ale pycha...
                        Ooo...zostaly juz tylko dwa...Serta idziesz juz....?
                    • ragtime_r Re: aaa 25.09.04, 13:58
                      PA!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka