non_toxic 01.06.05, 00:41 Ja sobie taką modlitwę wymyśliłam sama. Mogę powiedzieć? – Prosimy... – Jak to dobrze, że jesteś, ojcze Rydzyku, jak to dobrze, że ciebie ta mama urodziła, niepokalana... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siwres Re: Telefon do RM 01.06.05, 16:30 No brawo toze konieczno otca rydzyka liubim Odpowiedz Link Zgłoś
jak.ubek Re: Telefon do RM 01.06.05, 17:05 I życzę mu wszystkiego najlepszego,by się jak najszybciej znalazł- u ojca niebieskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_1985 Re: Telefon do RM 01.06.05, 21:10 Wypowiedź słuchacza: - W Oświęcimiu nigdy nie było komór gazowych. Ta propaganda głoszona jest przez lobby homoseksualistów amerykańskich. Prowadzący audycję o. Piotr: - Chyba przez lobby żydowskie. Słuchacz: - A to na jedno nie wychodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Telefon do RM 01.06.05, 22:39 To autentyk? Bo ze mozliwe to nie watpie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_1985 Re: Telefon do RM 01.06.05, 23:09 Tak, jest to autentyczny dialog. Pochodzi on od osoby, która zajmuje się monitorowaniem wypowiedzi w w/w radiu, i sporządzaniem stenogramów z audycji. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Telefon do RM 04.06.05, 17:53 non_toxic czy wpływ Dnia Dziecka jest potrzebny , ażeby czyjeś mamy a wszególności Ojca Prowadzącego ? Daj spokój !!! > Odpowiedz Link Zgłoś
wielkiptok Re: Telefon do RM 08.06.05, 13:34 Ciekawe czy miała na głowie mocherowy beret? Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Telefon do RM 08.06.05, 23:57 nie miała beret na wypasie ... znaczy z "antenką" :P Odpowiedz Link Zgłoś
jak.ubek Re: Telefon do RM 09.06.05, 11:04 A antenka oczywiście ściągała tylko jeden program-ten jedynie słuszny i prawdziwy.Alleluja. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Telefon do RM 09.06.05, 21:05 Swoja droga zawsze gdy jestem w Bielsku moherowa radiostacja "wcina" mi sie w RMF. Tez tak macie? Niektorzy nazywaja krakowska stacje Radio Maryja Fakty - nazywaja tez inaczej mniej ladnie- ale powiem gdy mi pozwoli admin. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jak.ubek Re: Telefon do RM 10.06.05, 17:46 Radyjo ma taką moc nadawania na naszym terenie, że nawet pustak w który się wsadzi kawałek drutu zaczyna pieprzyć od rzeczy jak pewna cudowna stacja radiowa. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Telefon do RM 10.06.05, 21:46 Przepraszam uprzejmie , czy wątek Pana wypowiedzi nie jest zbyt okrojony ? Uważam z całą stanowczościa ,iz RM robi również bardzo uczące , edukacyjne audycje szczególnie w godz. 21 do 2 w nocy > Gdyby więcej osób słuchało tego programu zapewne moralność oraz zdrowy rozsądek zagościł by w wielu sercach ! Jeśli nie słuchacie tego Radia nie oceniajcie !!!! nie podoba mi się Panie jak.ubek (zaczyna pieprzyć !) dość tego co na to admin? red.zygmunt 11 Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Telefon do RM 10.06.05, 21:50 Zgoda ale jest tez powiedzenie ze kropla dziegciu psuje beczke miodu. Belkot w Rozmowach Niedokonczonych i inne wyczyny Rydzyka powoduja ze na plan dalszy schodzi to co dobre. Tak uwazam. Odpowiedz Link Zgłoś
jak.ubek Re: Telefon do RM 11.06.05, 12:49 Szanowny Panie obserwer 11,nie podałem dokładnie o jakie radio mi chodzi,słowo ,,pieprzyć,,było jednym z najłagodniejszych cisnących mi się na usta, nie uważam by był to wulgaryzm.Zapewniam Pana również, że nieraz słuchalem audycji o której Pan wspomina,ale właśnie moralność i zdrowy rozsądek nakazują by tego więcej nie robić.Zgodzę się że w/w audycja ma swoje dobre strony- ponoć nie pozwala zasnąć ludziom mającym trzeżwe spojrzenie na świat a pracującym nocą.Są głosy że słuchanie audycji jest lepsze niż niektóre napoje energetyczne.Ponoć sprawdza się rewelacyjnie.Pozdrawiam i Alleluja. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Telefon do RM 11.06.05, 21:55 To mi się podoba ! Odpowieeeeeedź wyczepująca tak jak praca w nocy ! A propos energizujących napojów to znam tylko dwa ! pozdrawiam jak.kubka zygmunt 11 Odpowiedz Link Zgłoś
wielkiptok Re: Telefon do RM 13.06.05, 07:12 energizujących czy energetyzujących Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Telefon do RM 13.06.05, 08:10 Który jest lepszy ? Energizujący czy Energetyzujący ? myślę ,że Red Bull. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkiptok Re: Telefon do RM 13.06.05, 09:09 Nie mam zdania w sprawie Red Bulla. Kolor czerwony negatywnie mi się kojarzy i raczej staram się trzymać z daleka od wszystkiego co jest tylko w tym kolorze. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkiptok Re: Telefon do RM 13.06.05, 21:10 Ależ biało-czerwona nie jest tylko w czerwonym kolorze Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Telefon do RM 13.06.05, 21:28 Gratuluje odkrycia! Ale jet TEZ w czerwonym! Odwracasz glowe??? Odpowiedz Link Zgłoś