Gość: Jeanny IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 00:50 JEŚLI CHCESZ NALEŻEĆ DO NAJLEPSZEGO FAN CLUBU ICH TROJE I SPOOKO PISZ NA ADRES ich-troje@tlen.pl Lub Justyna Marut Więckowskiego 39 m 24a 90-734 Łódź :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PIT Re: ICH TROJE & SPOOKO IP: *.pk.edu.pl 14.04.02, 01:32 Na szczęście mam trochę rozumu i takiego G nie słucham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL JA I MIKOLAJ SIODEMKA IP: *.skane.se 14.04.02, 05:23 Ja i mikolaj 7 lubimy grupe ICH TROJE i nalezymy do grona wielbicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIT Re: JA I MIKOLAJ SIODEMKA IP: *.pk.edu.pl 14.04.02, 10:48 To bardzo mi przykro :( Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: JA I MIKOLAJ SIODEMKA 14.04.02, 13:43 AAAAAA, chodzi o słuchanie naszej grupy wicepremierów i premiera - "ICH TROJE":): Lech Miller, Marek(Marian)POL i Jaruś Kalinowski:) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: JA I MIKOLAJ SIODEMKA 14.04.02, 14:04 Ich Troje....kto to, co to, czy to sen czy zjawa, czy to moja chora wyobraźnia... Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: JA I MIKOLAJ SIODEMKA 14.04.02, 15:03 kto wogóle słucha tego chłamu?! Ich Troje - kolejni zwolennicy Leppera i jego partii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: ??? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 15:15 Nie twierdzę, że Ich Troje to wspaniały zespół ani też ich nie słucham, ale DLACZEGO uważacie że to chłam i syf? I dlaczego wszyscy, których znam twierdzą, że tego się nie da słuchać? I wreszcie DLACZEGO ich płyty sprzedają się najlepiej w Polsce, skoro nikt ich nie kupuje? Tego nie mogę pojąć. To tak jak z telenowelą "Klan". Nikt nie ogląda, ale serial bije rekordy popularności. Czyżbyśmy się wstydzili własnych upodobań i boimy się przyznać, co nam się naprawdę podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: ??? 14.04.02, 15:22 Gość portalu: mtq napisał(a): > Nie twierdzę, że Ich Troje to wspaniały zespół ani też ich nie słucham, ale DLA > CZEGO uważacie że to > chłam i syf? I dlaczego wszyscy, których znam twierdzą, że tego się nie da słuc > hać? I wreszcie > DLACZEGO ich płyty sprzedają się najlepiej w Polsce, skoro nikt ich nie kupuje? > Tego nie mogę pojąć. > To tak jak z telenowelą "Klan". Nikt nie ogląda, ale serial bije rekordy popula > rności. Czyżbyśmy się > wstydzili własnych upodobań i boimy się przyznać, co nam się naprawdę podoba? Ludzie to kupują, bo takie społeczeństwo! A poza tym kto wierzy statystykom?! O Klanie mówią, że bije rekordy, bo im dali w łape, a poza tym Klan jest na 1-dynce i chodzi o nabicie jak największej oglądalności TVP. A ich Troje ma może jedną dobrą piosenkę - coś tam śpiewają, że ciebie kocham i coś..., a reszta jest na poziomie teledysków z Polsatu: wszelkie odmiany disco polo:)(tego też się nie da słuchać). A poza tym JAK TEN FACET WYGLĄDA(ten rudy). To jestr wogóle on, czy ona(ono)??? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: JA I MIKOLAJ SIODEMKA 14.04.02, 19:29 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Ja i mikolaj 7 lubimy grupe ICH TROJE i nalezymy do grona wielbicieli. spadaj na drzewo. Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: JA I MIKOLAJ SIODEMKA 14.04.02, 19:31 Czyli mam rację: nikt tego nie lubi, nawet mikolaj7, który to lubiał..., no tak mi wyszło z tych wypowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: JA I MIKOLAJ SIODEMKA IP: *.chello.pl 14.04.02, 19:36 Witam znowu!!! Ja lubię "ich troje" :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: JA I MIKOLAJ SIODEMKA 14.04.02, 19:38 żartujesz, czy sobie jaja robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: JA I MIKOLAJ SIODEMKA 14.04.02, 19:42 nie żertuję lubię ich słuchać jak jadę samochodem. Nie lubię na p. Michała W. patrzeć - nie da się ukryc nie jest w moim typie. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
yogy ??? 14.04.02, 19:44 skks napisał(a): > Nie lubię na p. Michała W. patrzeć - nie da się ukryc nie jest w moim typie. > :-))) skks - ???(jakiego Michała W)??? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: JA I MIKOLAJ SIODEMKA 14.04.02, 19:54 yogy napisał(a): > Czyli mam rację: nikt tego nie lubi, nawet mikolaj7, który to lubiał..., no tak > > mi wyszło z tych wypowiedzi:) yogy, wezze mysl troche, widzisz kto wyzej to pisal? MICHAL, a ten buc pisze wszedzie jako ja, patrz kto pisze, a nie co :) Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: JA I MIKOLAJ SIODEMKA 14.04.02, 20:01 trochę myśle, ale tylko trochę..., a poza tym tamten to MICHAL, a skks mówiło Michale W! A ten drugi mi się z kimś kojarzy. Poza tym, na forum zrobił się straszny chłam! Ileż to odmian separatystów i innych g***** się logóje na gazecie(tzn, separatyści mają jakiś honor, a taka radiofreelimanova)! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: JA I MIKOLAJ SIODEMKA 14.04.02, 20:06 yogy napisał(a): > trochę myśle, ale tylko trochę..., a poza tym tamten to MICHAL, a skks mówiło > Michale W! A ten drugi mi się z kimś kojarzy. Poza tym, na forum zrobił się > straszny chłam! Ileż to odmian separatystów i innych g***** się logóje na > gazecie(tzn, separatyści mają jakiś honor, a taka radiofreelimanova)! rany... powiem tak: jak cos pisze osobnik o ip ze szwecji (koncowka .se) to nie wierz, zwlaszcza jak pisze o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: JA I MIKOLAJ SIODEMKA 14.04.02, 20:28 Ja już o nic nie pytam, żebym nie wyszedł na skończonego debila! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: JA I MIKOLAJ SIODEMKA IP: *.skane.se 15.04.02, 00:18 Nie lubie Mikolaja siodemka bo to zlosliwa zgaga , ale w milosci do Ich troje jestesmy zgodni.My z Mikolajem lubimy ten zespol, z szczegolnie soliste Michala. mICHAL i Michal i siodemka mikolaj........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: JA I MIKOLAJ SIODEMKA IP: *.skane.se 15.04.02, 01:50 Mikolaj siodemka kocha ich troje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerad Re: naszywka klubowa IP: *.acn.waw.pl 15.04.02, 21:53 zapisujcie sie - dostaniecie fan clubowe naszywki na plecaki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: ich troje 17.04.02, 19:36 muzaaa napisał(a): > Czy wokalista tego zespolu to jest gay? gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: ich troje IP: *.swipnet.se 17.04.02, 21:38 yogy napisał(a): > muzaaa napisał(a): > > > Czy wokalista tego zespolu to jest gay? > > gorzej...gorzej tzn. heteryk.Tak jak niektorzy forumowiecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: ich troje IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 21:46 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > yogy napisał(a): > > > muzaaa napisał(a): > > > > > Czy wokalista tego zespolu to jest gay? > > > > gorzej...gorzej tzn. heteryk.Tak jak niektorzy forumowiecze. > tak jak ten okropny mikolaj7. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: ich troje IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 22:47 mój ty smutku, michal naprawdę chciałby poderwać mikołaja... michaś, zero szans, a żałuj, bo mikołaj przystojny okrutnie ! a swoją drogą, mikołaj, ten pedzio zbyt łatwo cię prowokuje Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: ich troje 18.04.02, 22:43 Gość portalu: mtq napisał(a): > Gość portalu: MICHAL napisał(a): > > > yogy napisał(a): > > > > > muzaaa napisał(a): > > > > > > > Czy wokalista tego zespolu to jest gay? > > > > > > gorzej...gorzej tzn. heteryk.Tak jak niektorzy forumowiecze. > > > > tak jak ten okropny mikolaj7. zdrajca Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: ich troje 18.04.02, 22:44 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: mtq napisał(a): > > > Gość portalu: MICHAL napisał(a): > > > > > yogy napisał(a): > > > > > > > muzaaa napisał(a): > > > > > > > > > Czy wokalista tego zespolu to jest gay? > > > > > > > > gorzej...gorzej tzn. heteryk.Tak jak niektorzy forumowiecze. > > > > > > > tak jak ten okropny mikolaj7. > > zdrajca > No to kto to w końcu napisał???:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: ich troje IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 22:47 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: mtq napisał(a): > > > Gość portalu: MICHAL napisał(a): > > > > > yogy napisał(a): > > > > > > > muzaaa napisał(a): > > > > > > > > > Czy wokalista tego zespolu to jest gay? > > > > > > > > gorzej...gorzej tzn. heteryk.Tak jak niektorzy forumowiecze. > > > > > > > tak jak ten okropny mikolaj7. > > zdrajca > Boże!!! przeczytałem "heteryk", myślałem, że MICHAL broni swojego przekonania i ma na myśli heteroseksualizm ale chyba byłem nadzwyczaj zmęczony, sorki. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: JA I MIKOLAJ SIODEMKA 18.04.02, 22:40 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Mikolaj siodemka kocha ich troje. MICHAL to zakompleksiony mlot Odpowiedz Link Zgłoś