Gość: ehunis IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 21:41 Czy ktoś wie co to za gówno spada z nieba od dwóch dni ? Na pewno to nie jest zwykły deszcz. Zmywa się równie dobrze jak zaschnięta emulsja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radiofreelimanova Re: Deszcz 14.04.02, 21:47 Gość portalu: ehunis napisał(a): > Czy ktoś wie co to za gówno spada z nieba od dwóch dni ? Na pewno to nie jest > zwykły deszcz. Zmywa się równie dobrze jak zaschnięta emulsja. To krakowski deszcz. Nawet deszcz w krakowie jest do bani i wywołuje odrazę. To miasto czeka rychły upadek. Odpowiedz Link Zgłoś
separatysci_limanowscy Re: Deszcz 14.04.02, 21:48 Pewnie to deszcz gołębich odchodów. Kto wie, może stanie się atrakcją turystyczną Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Deszcz IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 15.04.02, 10:57 witaj! nie wiem co to jest, ale nasze auto ostatnio przez przypadek dokładnie wypucowane, wygląda obrzydliwie. Ni to błoto, ni to emulsja, chyba masz racje że to g... pozdr Dora Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Deszcz 15.04.02, 11:00 To pewnie szambo z Limanovy przywiało z wiatrem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyplawek Re: Deszcz IP: *.tsl.uu.se 15.04.02, 11:07 O tej porze roku zwykle spadaja z deszczem pylki roslin, zwlaszcza akacji. Pozdrawiam W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Deszcz IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 15.04.02, 11:15 mówisz że to pyłki?? a może.. to jest wyjatkowo paskudne pozdr dora Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Deszcz 15.04.02, 11:19 Ale prawdę mówiąc, to ja niczego nie zauważyłem. Czym się ten deszcz objawia? Poza wodą lecącą z nieba, oczywiście? Odpowiedz Link Zgłoś
dora5 Re: Deszcz 15.04.02, 11:35 raczej "białawe" ja też nic nie zauważyłam niezwykłego, tylko samochód. swieżo umyte auto powleczone takim dziwnym czymś. ja powiedziałam że to kwaśny deszcz, ale może to faktycznie pyłki?.. pozdr. Dora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HuraHUN Re: Deszcz IP: 213.77.88.* 15.04.02, 16:50 to piach przyniosiony wiatrem znad Afryki, zdarza się kilka razy w roku. Ale teraz jest Tego wyjatkowo dużo . Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Deszcz 15.04.02, 17:10 Faktycznie, zwróciłem dzisiaj uwagę za samochody, niektóre rzeczywiście lekko przybrudzone. Ale jakbym tego nie przeczytał, to bym nie zwrócił na to uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś