29.09.04, 11:52
Chciałam się zapytać o prof. AE a mianowicie to co nowemu studentowi jest potrzebne - czy są w miarę lightowi, czy dużo wymagają itd. :) Mam do wyboru geografie lub historie i nie wiem, które wybrać.

Geografia - dr Wrona jerzy
Historia - dr Broński Krzysztof

z góry dzięki. Pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: rasta Re: prof. AE IP: *.pl / 193.24.200.* 29.09.04, 12:41
      obaj sa lajtowi z przewaga bronskiego, podobno mozna przyniesc ksiazke na exam.

a u wrony na examie jest test z czasami bzdurnymi pytaniami o liczbe kurczakow
      hodowanych gdziestam lub o date wystrzelenia Gagarina w kosmos. mimo to exam to
      lajt, pytania z poprzednich lat powtarzaja sie, na exam zaczalem sie uczyc o 2
      w nocy skonczylem o 4. potem kilka godzin snu, 2 godziny nauki w pociagu,
      zdalem exam na 4.0 oczywiscie wszystko na kacu :))))

wczesniej nie mielismy wyboru musielismy uczyc sie histy i gegry jednoczesnie z
      tym ze na gegrze byly cwiczenia. jesli wybierzesz historie to tez bedziesz mial
      cwiczenia???? dziwne.
      pozdro :)))

p.s. marrry jesli jestes piekna dlugonoga dziewczyna o wlosach koloru dowolnego
      to w ramach podziekowania mozesz podac swojego mejla :))) w koncu trzeba
      niwelowac roznice pokoleniowe wsrod studentow :))))
      • Gość: marrry Re: prof. AE IP: *.net.autocom.pl 29.09.04, 14:46
        Tylko z geografii sa cwiczenia. Nie rozdaje e-maili obcym ;) A Ty jeszcze sie uczysz czy juz skonczyles AE? Pzdr
        • Gość: Dorota Re: prof. AE IP: *.piwnica.org / 195.136.48.* 29.09.04, 15:11
          Jeżeli jesteś z FiB to ja mogę ci podać nawet dwa swoje ;)
          • Gość: marrry Re: prof. AE IP: *.net.autocom.pl 29.09.04, 15:29
            Czyzby chlopcy z FiB byli tak bardzo pociagajacy?? :) Jak tak to super :D
            • Gość: Dorota Re: prof. AE IP: *.piwnica.org / 195.136.48.* 30.09.04, 17:13
              Nie wiem czy są pociągający, bo nie miałam przyjemności żadnego poznać... i jak
              widać właśnie próbuje to zmienić, więc jesteś z finansów ??
        • Gość: rasta Re: prof. AE IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 13:23
          Czesc:) z kim masz cwiczenia z gegry? jesli z Serafinem to jest aniol a nie
          czlowiek(zreszta jak kazdy serafin). A cwiczenia z Wrona moga byc lekko nuzace,
          czasami kaze jakies mapki rysowac-to zalezy od humoru, suma sumarum mozna
          trafic o wiele gorzej.

Studiuje na AE, tak miedzy 3 a 4 rokiem jestem zawieszony bo nie chcialo mi sie
          marnowac czasu w pazdzierniku na przelozone examy...

Co do chlopcow z FiBu to jakos mnie nie pociagaja :PPP
          Samokrytycznie nadmienie tylko, ze jako przedstawiciel ekonomii sklamalbym
          twierdzac ze jestem malo pociagajacy i nieskromny :)))))

p.s. zapraszam do Kol naukowych pok. 222 i 223 paw. sportowy, a zwlaszcza do
          Naukowego Kola Psychologicznego: fajni ludzie, ciekawe doswiadzczenia, tutaj
          mozna wiecej zyskac niz na "wielce ekscytujacych wykladach".
          pozdro :)
    • agata1985 Re: prof. AE 03.10.04, 18:23
      w górę! ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka