Dodaj do ulubionych

Spotaknie w knajpie

IP: *.e-contact.pl 30.09.04, 15:09
Hej tak tutaj sobie rozmawiamy na fomrun internetowym. A może tak dla odmiany spotkać się gdzieś w rynku na piwie i porozmawiać na konkretny temat. Działało by to w ten sposób, że ktoś proponuje konkretny temat, i jeśli są chętni to spotaykamy się w Knajpce i dyskutujemy.
A jakies z tego korzyści?
Ano po pierwsze mamy ciekawy wiczrór, po drugie porzerzamy choryzonty, a po trzecie poznajemy interesujących lub mniej, ale zawsze ludzi.
Co o tym myślicie.
Obserwuj wątek
    • instytut.badania.rynku Re: Spotaknie w knajpie 30.09.04, 15:19
      A o czym będziecie dyskutować? Bardzo chcemy poznać opinie na róźne tematy
      ludzi młodych, aktywnych, kreatwnych, wyznaczających trendy.
      • Gość: nobody Re: Spotaknie w knajpie IP: *.anonymizationservice.com 30.09.04, 15:33
        No ciezko tak odpowiedziec, bo mysle ze chodziu tu o to zeby ta formum internetowym
        poruszyc jakis temat, a potem jesli dyskusja bedzie ciekawie przebiegac, dokonczyc
        ja w jakims przyjemnym miejscu i spotkac sie z ludzmi. A jesli chodzi o temtay to
        mniej wiecej te same co na forum, bo przeciez ludzie sa ci sami. Chyba dobrze mysle
        ? ;-)
        • Gość: 7 Re: Spotaknie w knajpie IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.09.04, 15:43
          na pierwszy ogien proponuje rzucic ten temat, tzn. czy to dobry pomysl sie tak spotykac?:D
          • instytut.badania.rynku Re: Spotaknie w knajpie 30.09.04, 15:46
            Instytut chętnie pozna odpowiedź na to nurtujące Mikołaja pytanie;-)
            • Gość: 7 Re: Spotaknie w knajpie IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.09.04, 16:04
              mysle, ze mozna to przedyskutowac przy najblizszej okazji ;)
          • morfinka_12 ja myślę żę idea niezła 30.09.04, 15:47
            ja myślę że niezły
            • Gość: SABBINA Re: ja myślę żę idea niezła IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.09.04, 16:04
              Dzieci i ryby głosu nie mają, ciebie nikt się o zdanie nie pytał
    • Gość: Gapowiczuwstydźsię Re: Spotaknie w knajpie IP: *.autocom.pl 30.09.04, 16:04
      No wiesz, wszystko ładnie pięknie, ale kto w tym czasie będzie przy kompie
      siedział???
      • Gość: 7 Re: Spotaknie w knajpie IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.09.04, 16:05
        frustraci, hehe
        • Gość: leas Re: Spotaknie w knajpie IP: *.ists.pl / *.ists.pl 30.09.04, 17:53
          inteligentnie i na temat, gratulacje
          • Gość: broton Re: Spotaknie w knajpie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 21:43
            ... spotkanie należy zorganizować w kafejce internetowej ...
          • Gość: 7 Re: Spotaknie w knajpie IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.10.04, 00:07
            Gość portalu: leas napisał(a):

> inteligentnie i na temat, gratulacje

no widzisz, wlasnie potwierdzilas to, co pisalem w watku o wisle. nic sam(a) nie masz do
            napisania, ale ci z tym zle, wiec probujesz sie za mna ciagnac - twoje ostatnie posty na tym
            forum sa skierowane do mnie i napastliwe. to smutne! jeszcze bardziej mnie smuci, ze jest was
            wiecej, no ale coz, to nie moja sprawa
        • frustrat Re: Spotaknie w knajpie 30.09.04, 21:58
          a niby dlaczego miałbym w chałupie siedzieć jak "inni" browcują?ha?
          • zielonki Re: Spotaknie w knajpie 30.09.04, 22:14
            Nie siedź w domu.
            Idź na grzyby!
          • Gość: 7 Re: Spotaknie w knajpie IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.10.04, 00:09
            frustrat a jutro bedziesz na kazimierzu?..
            • Gość: MICHAL Re: Spotaknie w knajpie...PRZYJDE NAPEWNO. IP: *.skane.se 01.10.04, 00:46
            • Gość: emin Re: Spotaknie w knajpie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 23:48
              i był? :)

tak w ogóle to ja chetnie z frustratem dwa zdania zamienię

ręcznie...
              • frustrat Re: Spotaknie w knajpie 04.10.04, 00:43
                Gość portalu: emin napisał(a):

> i był? :)

Nie było go! Nie chciało mu się! Skandal ;)

--
                zfustrowany Frustrat
                • Gość: frustrat Re: Spotaknie w knajpie IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.10.04, 09:54
                  no wlasnie, bylo tylko dwoch frustratow, do kompletu zabraklo drugie tyle ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka