kociak.23 07.10.04, 10:51 czy ktoś z 9 odwiedza forum?? szukam kogos z rocznika '95 wpisujcie co wam się podobało a co nie :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
columbia Re: 9 Liceum 07.10.04, 10:59 ja chodziłam do 9tki....ale skończyłam w 90tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IGOR HEJ COLUMBIA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:02 to może się znamy ? ja jestem rocznik 1971, chodziłem do klasy z porzeszonym angielskim, wychowawczynią była niezapomniana Bucka ! Odpowiedz Link Zgłoś
luki761 Re: HEJ COLUMBIA ! 07.10.04, 11:32 columbia napisała: > ha! > a ja rok nizej a to ciekawe ! bo ja też ! napisz do jakiej klasy chodziłaś, jaki profil ? moze się znamy ? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: HEJ COLUMBIA ! 07.10.04, 11:39 ogólna z poszerzonym angielskim...wychowawczyni Bartlowa Odpowiedz Link Zgłoś
luki761 Re: HEJ COLUMBIA ! 07.10.04, 11:44 hm, bardzo fajne dziewczyny tam były ! i chyba tylko 3ech gości ? pamiętam kilka dziewczyn, ale z nazwiska zapamietalem tylko Małgorzatę Segdę ? nie mylę się ? nie wiesz co u Niej ? POZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: HEJ COLUMBIA ! 07.10.04, 11:47 dokładnie trzech!!!!!hahaha a u Gosi ok., nie będe Ci przecież pisać o jej życiu na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
luki761 Re: HEJ COLUMBIA ! 07.10.04, 11:52 no widzisz jaki świat jest mały >? może Ciebie też nam tylko nie kojarze, ale jakbym zobaczyłto przypomnę sobie ? zdradź mi choć jedną tajemnicę ? ile ma ona teraz dzieci ?..:) acha, ja chodziłem do mat-fizu (wychowawca Kucharski) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: HEJ COLUMBIA ! 07.10.04, 11:53 moze faktycznie sie znamy...ale nie zdradze Ci żadnych detali....sorry Odpowiedz Link Zgłoś
luki761 [...] 07.10.04, 11:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: HEJ COLUMBIA ! 07.10.04, 11:59 wiesz, że nie powinno się pisać taki detali na forum! jak chcesz pogadać, napisz do mnie email Odpowiedz Link Zgłoś
luki761 Re: HEJ COLUMBIA ! 07.10.04, 12:04 sorry, chciałem się uwiarygodnić, że nie bajeruje,że też chodziłem do IX LO, że twój rocznik, zaraz pisze do ciebie majla ! POZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
m_73 Re: HEJ COLUMBIA ! 09.10.04, 23:55 No to teraz ja mam myślenice. Skoro jesteś rocznik 72 to musielismy chodzic w tym samym roku. Jesli w Twojej klasie z angielskim bylo 3 chlopakow, to jednym z nich musial byc Szymon Ż. No a jesli tak to powinnismy sie znac, przynajmiej z widzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kociak.23 Re: HEJ COLUMBIA ! 07.10.04, 11:09 Gość portalu: IGOR napisał(a): wychowawczynią była niezapomniana Bucka ! no rzeczywiście niezapomniana, uczyła mnie i o mały włos a przez nią nie skończyłabym szkoły, całe szczeście zaskoczyłam ja na maturze i nie mogla mnie oblać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: HEJ COLUMBIA ! IP: *.ghnet.pl / 62.111.140.* 07.10.04, 13:58 ja chodziłam do mat-fiz , wych. Awtuszewska, ale moja siora też do Bartel Odpowiedz Link Zgłoś
kociak.23 Re: 9 Liceum 07.10.04, 11:11 kociak.23 napisała: > czy ktoś z 9 odwiedza forum?? szukam kogos z rocznika '95 ( sorry lata mi się pomyliły chodziło mi o maturzystów z '98 > > wpisujcie co wam się podobało a co nie :-) > > pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Veea Re: 9 Liceum IP: 62.111.140.* 07.10.04, 23:16 ja też do 9!!skończylam w 98 roku wychowawczyni awtuszewska a dyrektor słynny kucharski:))...od matematyki J.Ozga hehhe:))aż sie łezka w oku kręci..nawet hotel Forum ze studiówki już nie istnieje:((hop hop odezwijcie sie dziewiątkowcy!!:) Pzdr, Veea gg 1987602 PS.Teraz dyrektorem jest Migdał, zastepcą Urbańska od polskiego...dziewiątka podniosła się w rankingach znacznie:)dumna jestem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
m_73 Ja też chodziłem do IX LO 07.10.04, 14:54 Liczę teraz, w którym roku zdawałem maturę i... nie bardzo pamiętam. Wychodzi mi, że 91. Klasa ogólna, wychowawstwo p. Urbańska. To był dobry rocznik hehhe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: Ja też chodziłem do IX LO IP: 213.140.8.* 07.10.04, 15:41 ja jestem rocznik 75 - wychowawca Gawel (pomylka ) i pozniej Kucharski. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Veea Re: Ja też chodziłem do IX LO IP: 62.111.140.* 07.10.04, 23:17 moja klase tez objął wychowawstwem Gaweł a potem jakos po miesiącu odszedł do jakiejs szacownej instytucji pracowac:)hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vera Re: 9 Liceum IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 18:25 a ja chodze do 9 LO!! i uczy mnie pani Urbanska i pani Awtuszewska:) To prawda, ze pani Awtuszewska ma na imie Teodora, a nie Jola??:) pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kana Re: 9 Liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 19:38 Ja tez skonczylam IX:;) Chodzilam do biol-chemu. Golinska mialam..ehhhh...ale jednak teraz ja najbardziej wspominam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: 9 Liceum IP: *.ghnet.pl / 62.111.140.* 07.10.04, 19:41 prawda, Jolanta ma na drugie. Jak ja chodziłam to nie cierpiała dziewczyn, a chłopcy to jej oczka w głowie. A dalej chwali się swoją córunią??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Veea Re: 9 Liceum IP: 62.111.140.* 07.10.04, 23:18 oczywiscie że Andżelina i Benedykt:<wtajemniczeni wiedzą>:)) Pzdr.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Veea Re: 9 Liceum IP: 62.111.140.* 07.10.04, 23:24 plus Olivier -o wybaczenie błagam, zapomniałam:)) jak mogłam zapomnieć...czyzby skleroza?:) PS.Za 4 lata jubileusz szkoły..:)Obchody ponoć huczne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vera Re: 9 Liceum IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 21:46 oj tak!! dalej sie chwali corka! zauwazylam, ze ma jeszcze jakas awersje do Niemcow. w ogole dziwna kobieta! z pania A. jest czasami smiesznie, ale ost, zaczela nas nazywac "oszustami" tzn, moja klase:) ale najlepszy jest polski z pania Urbanska:) hehe, kto nie mial to pewnie nie wie o czym mowie:) pan Biederman tez jest niezly:) on sie chyba troche robi na takiego mezczyzne metroseksualnego:) jednak nie ma to jak prof. Migdal! on jest jak dobre wino:D czym starsze tym lepsze! pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: 9 Liceum 07.10.04, 21:50 widzę, że Migdał wciąż jest popularny... ; p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vera Re: 9 Liceum IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 22:02 jak na swoj wiek, to jest przystojny!:) i to bardzo!:P hmm, mam pytanko!! chodzil ktos z Was z Malgorzata Bala do klasy albo ja zna??:) ona byla moja wychowawczynia przez rok, ale teraz jest w ciazy! czy ona zawsze byla taka powazna i miala taka hmm, fajna szpare:) hehe pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
m_73 Re: 9 Liceum 07.10.04, 23:25 Ja chodzilem z Gośką do klasy. Nie widziałem jej ze trzy-cztery lata. Gośka jest spox, ale wiesz relacje między uczniami z klasy a uczniami i nauczycielem nie zawsze są takie same. Dla przykładu matematyki uczyła mnie Zośka. Nigdy nie okazywała czy kogoś lubi czy nie - zawsze po wszystkich równo leciała. A po maturze... prywatnie okazała się bardzo fajną osobą, wbrew opini większości ludzi mojej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Veea Re: 9 Liceum IP: 62.111.140.* 07.10.04, 23:19 długosc geograficzna PO PROSTU Warszawy:)buhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kucharski Re: 9 Liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 11:53 a ja wciąż żyje i pije...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vera Re: 9 Liceum IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 17:40 oj, Zoska G. nadal jest postrachem szkoly!! przez nia jedna klasa zmniejszyla sie o 11 osob!! czesc sie przeniosla, a czesc zostala na 2 rok w tej samej klasie. uff, dobrze ze matmy nie uczy mnie Zosia:) za to polski mam z dyra czyli z pania Urbanska:) w sumie spoko babka, ale wymagajaca! zastepca pani Urbanskiej, prof. Migdal tez jest spoko:)a wracajac do pani M. Baly, to ona wyszla za maz i teraz spodziewa sie dziecka! macie jakies ciekawe wspomnienia zwiazane z nauczycielami z 9 LO?? jesli tak to podzielcie sie, prosze:) pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
luki761 Re: 9 Liceum 08.10.04, 17:50 ja mam rózne wspomnienia, między innymi miło wspominam taką knajpkę na wprost IX LO, przy ul Lea, siedział se człek w knajpce, cos tam popijał, i przez okno obserwował, co się dzieje przezd LO. teraz już tej knajpki nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Cafe Lalka.... 08.10.04, 19:54 też pamiętam : ))) a potem Karliczek na Urzędniczej... Odpowiedz Link Zgłoś
m_73 Re: Cafe Lalka.... 09.10.04, 08:27 herbata po 21 zł !!!!!!!!!!!!!!!! Genialne miejsce. Karliczek też był ok. Pracowała tam taka śmieszna panna, którą usilnie próbował poderwać mój kumpel. Do tej dziewczyny wpadał prawie codziennie dziadek na kawkę. A po maturze był już tylko dżordż na Lea koło mikro. Oj siedzieliśmy tam po 8-10 godzin dziennie. Wpadali tam też ludzie z IX, było baaaardzo fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Cafe Lalka.... 09.10.04, 11:25 pamiętam czasy drink baru George....dwóch miłych barmanów - Wojtka i Janusza... tego mniejszego spotkałam po latach...rozpoznał mnie, o dziwo...prowadził jakaś mała restauracyjkę, czy barek, gdzieś w okolicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kana Re: Cafe Lalka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 12:15 To widze ze mile wspomnienia;) No ale to bylo za czasow Kucharskiego... albo jeszcze wczesniej..ja chodzilam do IX teraz 2000-2004, i tylko rok byl dyrektorem Kucharski jeszcze, pozniej Urbanska. Paranoja.. to co ta baba zrobila to koszmar, wszystko sie zmienilo, jakies chore zasady, do tego stopnia ze chodzila po tych pobliskich knapach i sprawdzala czy nie ma w nich uczniow IX! Na apelach tez oswiadczala ze gdt spotka przypadkiem na rynku kogokolwiek z IX to zostanie mu wpisana nagana;):)))))) heh... Odpowiedz Link Zgłoś
m_73 Urbańska 09.10.04, 19:51 Wiesz, wcale mnie nie dziwi takie zachowanie Urbańskiej. Mógłbym duuużo napisać o niej i o tym ile świństw robiła własnym wychowankom i o tym jak mnie potraktowała przed maturą, ale na forum nie bardzo wypada (zresztą tyle lat już minęło). Nie mniej nie dziwi mnie to - nadal eoli leczyć swoje kompleksy udowadniając kto jest górą, zamiast stać się przyjacielem uczniów, tak jak niezapomniany dyrektor Ogiński (wielka klasa!) czy prof. Lewicki. Ja osobiście, jak się dowiedziałem, że Urbańska jest dyrektorką, mało z krzesła nie spadłem. No ale prawdę mówiąc, jeśli Kucharski piastował to stanowisko, to nawet ona może. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Urbańska 10.10.04, 12:10 ja jej nie pamietam...muszę chyba spotkać sie z koleżankami i ruszyć pamięć zbiorową...bo nie pamiętam wielu nazwisk..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kana Re: 9 Liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 22:36 Golinska jako babka spoko,ale nauczycielka..nauczy bardzo dobrze ale ile przy tym nerwow...to bylo straszne..kazda lekcja byla koszmarem..ale teraz jest sie z czego smiac i co wspominac;)Poza tym, fani Zosia wprowadza naprawde niepowtarzalna atmosfere w czasie matur! Zycze abyscie trafili na nia w komisji! Mysle ze dzieki niej mi sie z jednego przemiotu udalu choc wczesniej mialam niezle u niej na pienku:P A jesli chodzi o Urbanska... w tym roku zdawalam mature..chyba czytaliscie w gazetach ile osob nie zdalo w IX z polaka.. chyba cos kolo 18 -stu! Skandal.. wszystko przez dyrektorke ktora byla w komisji..nie wiem jaka jest na lekcjach bo z nia nigdy nie mialam,ale to co sie dzialo na maturze mi wystarczy;) A co do Bidusia to luxx...spoko, lajtowy...smieszny troche:P, bylam w biolechemie i ciezko bylo bo duzo materialu ale na koniec zawsze dobre ocenki:D, tak pozatym to milo wspominam tez pania Kubic od biologi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: 9 Liceum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 13:20 jestem rocznik 200-2004!Wychowawczyni p.A.Pagacz!Męczyła nas strasznie,ale na koniec okazała się swietna babką!!Tęskni nam sie za nią!To prawda,że p.Bał (Malinowska)spodziewa się dzidziusia?A kto teraz jest dyrektorem?Tęskni mi sie strasznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monka-85 Re: 9 Liceum 09.10.04, 13:27 Cześć wszystkim!!!Fajnie że wspominacie IX-kę!Super było!!Szkoda,że nie mówiłam tak wtedy gdy chodziłam do tej szkoły!Dręczyła nas p.Awtuszewska!"Dziewczynki smierdzicie" mówiła!!Uwielbiała chłopaków!!Pani Bała w ciąży?Gratulacje!! Tęsknie strasznie za ta szkołą!!Buuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vera Re: 9 Liceum IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 14:03 tak, pani Bala jest w ciazy! teraz jest na zwolnieniu, ale ost. odwiedzila szkole! ze zmian, ktore zaszly w szkole to m. in. nie ma juz ks. Łopatki:(( teraz przyszedl jakis katecheta. w ogole kilku nauczycieli odeszlo, sporo tesh przyszlo! co do Joli, to nadal mowi, ze smierdzi, hehe:) i nadal nie moze zniesc zoltych, czerwonych i rozowych ubran:) co do Biedermana, to nadal probuje ukryc mala lysinke:) i nadal pol lekcji mija na rozmowach na tematy niezwiazane z chemia:P pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: 9 Liceum IP: *.ghnet.pl / 62.111.140.* 09.10.04, 17:39 mnie też dręczyła pani A.( nigdy jej nie lubiłam)a była moją wychowawczynią 86- 90. Matematyki uczyła mnie p. Spicha( niezły oryginał), ale ogólnie dosyć mile wspominam szkołę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veea Re: 9 Liceum IP: *.ghnet.pl / 62.111.140.* 09.10.04, 17:45 to pani Ozga:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: 9 Liceum IP: *.ghnet.pl / 62.111.140.* 09.10.04, 19:04 to ona jeszcze uczy???? ale jest babka Odpowiedz Link Zgłoś
m_73 Columbia - kto Cie uczyl ruskiego? 09.10.04, 21:44 Wtedy byla chyba jeszcze Pietia? Mialem przyjemnosc odbyc z nia kilka lekcji hehehe. Rysuneczki zamiast ocen, zaslanianie reka wpisow do dziennika i inne bajery :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vera Urbanska IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 22:22 hmm, ja do Urbanskiej nic nie mam! szanuje ja jako osobe, bo dzieki niej szkola jakos sie rozwinela! jako jedyna klasa w szkole mamy z nia polski i owszem jest wymagajaca, ale dosc mila. mysle, ze ona tez ma do nas jakis szacunek... trzeba przyznac, ze pani Urbanska jest osoba dominujaca. kiedy moja wych. byla pani Bala, pani Urbanska caly czas wtracala sie w jakies sprawy i mysle, ze pani Bala nie umiala sie jej przeciwstawic w zaden sposob. hmm, byc moze jakis kompleks uczennicy:) pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_zet Re: Columbia - kto Cie uczyl ruskiego? 09.10.04, 22:26 m_73 napisał: > Wtedy byla chyba jeszcze Pietia? Mialem przyjemnosc odbyc z nia kilka lekcji he > hehe. Rysuneczki zamiast ocen, zaslanianie reka wpisow do dziennika i inne baje > ry :) mnie też ona uczyła i to całe 2 lata, mieliśmy chyba po 30 ocen w semestrze, skala ocen 10-cio punktowa i te jej kierpce.... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Columbia - kto Cie uczyl ruskiego? 10.10.04, 11:48 mnie ruskiego uczyła...taka z krótkimi włosami i piskliwym głosikiem....ale nazwiska nie moge sobie przypomnieć...nosiła plastikowe klipsy... polskiego - Żmigrodzka, chemii Karocka..cz jakoś tak...poza tym Awtuszewska, wice dyrektor (taki mały) matematyki...dużo nazwisk mi umknęło z czasem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vizga Re: Columbia - kto Cie uczyl ruskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 11:52 Ten mały od matematyki to pewno profesor Ogiński. Przez jakiś czas był dyrektorem dziewiatki. Szczególny sentyment mam do pani Dziedzic od łaciny...to dopiero był koszmar!!! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Columbia - kto Cie uczyl ruskiego? 10.10.04, 12:07 Karocka, czy Karwacka?... Ogiński! był dla nas niezwykle miły, nie dawał nam dwój...i opiekował się nami jak wychowawca, bo Bartlowa była strasznie fałszywa i zakłamaną babą i manipulowała nami tak, że nigdy nie wiedzieliśmy jaka jest prawda... a łacinę mieliśmy tylko w 1 klasie....ale to dłuuuuuga historia.... Odpowiedz Link Zgłoś
vizga Re: Columbia - kto Cie uczyl ruskiego? 11.10.04, 09:27 Na Bartlową się nie załapałam i chyba nie żałuję. Karocka była chyba vicedyrektorem - ale też nie miałam z nią kontaktów. Moją wychowawczynią była Miętka - trochę dziwna osobowość, ale generalnie nie było źle. Ciekawe kto teraz jest dyrektorem - bo Kucharski już chyba odszedł z tego stanowiska...chociaż wszystko (w jego przypadku) jest możliwe... :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Veea Re: Columbia - kto Cie uczyl ruskiego? IP: 62.111.140.* 10.10.04, 23:46 mnie Pani Grażyna Myszka..:)chodziła w legginsach <kto pamieta co to jest>?:))i była pedagogiem szkolnym:))Jak złamała noge to Jej mąż Myszor nas uczył...niczym swięty Piotr z brodą:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Columbia - kto Cie uczyl ruskiego? 10.10.04, 23:49 próbuje sobie przypomnieć nazwisko babki od ruskiego...chyba Wojtas...ale strasznie ciężko mi idzie to przypominanie... ale świra Karcza od religioznawstwa pamiętam dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
vizga Re: Columbia - kto Cie uczyl ruskiego? 11.10.04, 09:29 columbia napisała: > próbuje sobie przypomnieć nazwisko babki od ruskiego...chyba Wojtas...ale > strasznie ciężko mi idzie to przypominanie... > ale świra Karcza od religioznawstwa pamiętam dobrze Karcza też pamiętam dobrze - prowadził etykę. Czasem go spotykam - niewiele się zmienił...A księdza Abrahamowicza pamiętasz? Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina VIZGA ..:))) - witaj ! 11.10.04, 10:08 dawno cie tu nie widziałam..., juz myśłałam, żeś faktycznie wyjechała do USA projektować murzonom domy ! Odpowiedz Link Zgłoś
vizga Re: VIZGA ..:))) - witaj ! 11.10.04, 10:15 Witaj...na razie się nie wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: 9 LO IP: 213.140.8.* 11.10.04, 12:08 A byla jeszcze Pani Mietka od polskiego i od matematyki taka pani co troche niezrownowazona psychicznie byla tylko nazwisko mi wylecialo z glowy. lata chyba 90-94. Odpowiedz Link Zgłoś
vizga Re: 9 LO 11.10.04, 12:12 Może myślisz o Pani Zięciak? Albo o Golińskiej? Obydwie od matematyki, no i nie do końca zrównoważone. Całe szczęscie byłam w klasie humanistycznej i matematykę miałam z Ogińskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: 9 LO IP: 213.140.8.* 11.10.04, 12:27 juz wiem - Spicha chyba sie nazywala. No i byla troche szalona. Kto ja jeszcze pamieta?? Odpowiedz Link Zgłoś
m_73 Re: 9 LO 11.10.04, 13:57 hehe Spicha znana postać. Z mojego rocznika jeśli się nie mylę, to chyba mat-fiz z nią miał. "Wiatr wieje, ludzie się wieszają - dziś nie pytam". Chodziła plotka, że kiedyś jej mąż się powiesił i od tej pory stała się "troszkę" dziwna. Ale jeśli chodzi o teksty, to Zośki chyba nikt nie przebije, np. "Ty, M....ski wyjdź z klasy, nie będziesz mi tu tlenu zabierać" :) Ale i tak ja bardzo lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kana Re: 9 LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 13:37 Tak..od polskiego Pani Mietka;) Super kobieta, naprawde notatki z jej lekcji to bylo cos!Wlansie mialam w tym roku maturke, uczyla mnie, pytala na maturce..to byl jej ostani rok..poszla na emeryturke:( Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Columbia - kto Cie uczyl ruskiego? 11.10.04, 18:03 Wojtach od ruskiego! wreszcie sobie przypomniałam : ) jak byłam w klasie maturalnej wprowadzili dopiero religię w szkołach, a my mieliśmy wolny wybór..byliśmy juz pełnoletni, więc nie musieliśmy chodzić.... więc wiadomo, jak spędzaliśmy wolną godzinę ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceina Re: Columbia - kto Cie uczyl ruskiego? IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.12.04, 18:19 nie wojtas tylko wojtach i wyobraz sobie ze ta babka uczy teraz angielskiego!!!!!!!!!!!!!!porazka!!przez poł roku alfabet przez 2 semestr liczenie do 20.dobrze ze zmienilismy na Gasowskiego.spoko jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jose q. PILNIE POSZUKUJE!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 13:24 PILNIE POSZUKUJE kontaktu z Anitą Suder, tegoroczna maturzystka IX LO!!!!!!!!!!! Jak ktos ma jakies namiary na nia to bede baaaardzo wdzieczny! :) a moze sama Anita czyta ten watek? :) JESLI TAK TO DAJ ZNAC! :) pozdr. t.j.q. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: PILNIE POSZUKUJE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 13:31 :) oj widzę , żeś niedoinformowany ! to już nie Ania Suder, tylko nieco inaczej...:), po mężu od 14 sierpnia...,:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kana Re: PILNIE POSZUKUJE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 13:38 yyy..ktos tu zartuje??? Serio?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jose q. Re: PILNIE POSZUKUJE!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 13:39 sabbina ja nie mowie o Ani tylko o Anicie Suder, wezze ty sie jebnij w ten pusty leb i zapisz sie na kurs czytania DALEJ CZEKAM NA JAKIS ZNAK ZYCIA!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
m_73 Berger 11.10.04, 14:09 Od fizyki. To był gość. Przyszedł do nas z I LO, byłem wtedy w 2 klasie. Na moje nieszczęście uczył w jedynce moja siorę, więc miałem przechlapane ;) Przez pierwszy rok walczyliśmy z dyrekcją o jego zmianę, a potem bardzo go polubiliśmy. Dziś wydaje mmi się, że sposób w który uczył (a raczej nie uczył) był sensowny - próbował zrazić wszystkich do tego przedmiotu, mając nadzieję, że nikt przypadkowy nie będzie chciał zajmować się tym w przyszłości. Teksty też miał niesamowite :) Był śmiertelnie chory, bardzo mi zaimponował swoją determinacją w walce z chorobą, nikt z nas nie wiedział o jego chorobie aż do wakacji, kiedy trafił do szpitala. I już do nas nie wrócił :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jose q. czekam :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 15:52 na pewno zaglada tu ktos kto zna Anite Suder!!! Albo przynajmniej jakis maturzysta 2004, ludzie odezwijcie sie! :) pozdr t.j.q. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kana Re: czekam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 17:02 Ja tylko wiem ktora to jest, znalam z widzenia...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t.j.q. Re: czekam :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 19:05 taaak? to jak wyglada? :) pozdr jose quervo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kana Re: czekam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 20:56 blondynka, dlugie wlosy (moze teraz zmienila), nie za wysoka, szczupła...co tu mozna wiecej powiedziec?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
melka9 Re: czekam :) 12.10.04, 09:35 Cześć wszystkim!!!!!!!!!!! Super, że możemy powspominać stare czasy, ja chodziłam do klasy humanistycznej, matura 1993 r. A jeśli chodzi o wychowawców to trochę ich było, jako, ze i klasa była "utalentowana". W pierwsze klasie Głowacka (koszmar), potem Karcz(!), następnie Filipiak (najbardziej kochany człowiek na świecie), a potem Pluta. Z Plutą było trochę rozrywkowo, nie powiem. A pamiętaci Zięciak, którą ppdobno ktoś podtruł na naszej studniówce? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: czekam :) 12.10.04, 18:45 oj, każdego roku inny wychowawca? a my tylko z tą s*** Bartel....... Odpowiedz Link Zgłoś
melka9 Re: czekam :) 13.10.04, 10:51 Podobno byliśmy "utalentowani". W dodatku w przeciągu maja i czerwca II klasy, "zginęło" nam 5 dzienników lekcyjnych z ocenami, więć wszyscy byliśmy zagrożeni egzaminami komisyjnymi z każdego przedmiotu, no ale wtedy ostatni dziennik się cudownie odnalazł podrzucony do wożnego! W ogóle w IX ce było super! Pamiętacie Ale yaya (nie wiem czy to się tak pisało?)? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Luki761, wysłałam Ci mail... 17.10.04, 19:23 czemu tak późno??? juz prawie zapomniałam o tym! Odpowiedz Link Zgłoś
luki761 Re: Luki761, wysłałam Ci mail... 17.10.04, 19:26 kwestie techniczne, i nie wchodziłem na to forum, Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Luki761, wysłałam Ci mail... 17.10.04, 19:28 aha....odpisałam Ci na mail Odpowiedz Link Zgłoś
groszek69 Re: 9 Liceum 15.10.04, 14:42 pozdrawiam wszystkich absolwentow 9-tki. ja mialam mature w 99r. , klasa poszerzony angielski , wychowawca Gąsowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celina Re: 9 Liceum IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.12.04, 18:24 GĄSSowki przez 2 s ....spoko koles! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna z 9 Re: 9 Liceum IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.12.04, 18:29 mam takie pytanko czy ktos tu zna pania mgr kokoszke marte uczy w 9 historii \.,co o niej sądzicie ????moze była czyjąs wychowawczynią?? napiszcie bo umieram z ciekawosci co wy sadzicie o tej cnotce heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kana Re: 9 Liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 10:23 spoko babka, uczyla mnie przez cale liceum, mozna bylo sie z nia dogadac. moje kumpele bardzo dobrze przygotowala do matury. milo wspominam chociaz nie lubialam historii;) Odpowiedz Link Zgłoś