to.ya 30.10.04, 10:33 Szanowni Panowie: NAJlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dużo słoneczka, Przyjaźni szczerej, dobrej i na zawsze, pociechy z pociech i czego tylko sobie życzycie :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamea5 Re: senkju ci... 30.10.04, 11:54 ..i ja pozwole sobie na buziaczka w tak miłym dniu:)* rosnij duzy,niech marzenia sie spełnia...:) @--)-- Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: senkju ci... 30.10.04, 12:01 To ya Ci- za dobre słowo na forum i poza, za uśmiech, za całokształt:) :* urodzinkowy. BTW: będziesz w Mleczarni?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ntypod to Peteen urodzil sie w Sw.Zmarlych? IP: *.nsw.bigpond.net.au 30.10.04, 12:05 tym bardziej przylaczam sie do zyczen. All The Best!! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen nie ma takiego święta... 30.10.04, 14:36 komuchy chciały je wprowadzić, a ciebie - mimo wszystko - nie posądzam o komuszenie... 1.11. - wszystkich świetych 2.11. - dzień zaduszny ta lekcja była bezpłatana, ale od następnej... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ntypod Re: nie ma takiego święta... IP: *.nsw.bigpond.net.au 31.10.04, 01:46 Swieto Zmarlych wydaje sie byc nazwa duzo trafniejsza niz Wszystkich Swietych. Te pierwsza kazdy zrozumie, a te druga dopiero ksiadz proboszcz moze wyjasnic. Nie kazdemu podoba sie to rozdzielenie swieta zmarlych na dwa dni, pierwszy dzien dla nomenklatury, a drugi dla pospolstwa ;( Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: nie ma takiego święta... 31.10.04, 11:34 to święto funkcjonuje WYŁĄCZNIE dzieki tradycji koscioła katolickiego i jest - z z ałożenia - świętem radosnym, dotyczy bowiem "swiętych obcowania" to durna komuna chciała zawłaszczyć to święto i zmienic w jakieś nieistniejące święto zmarłych, ty - jak widzę - bardzos skażony komuną... ZA bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ntypod Re: nie ma takiego święta... IP: *.nsw.bigpond.net.au 31.10.04, 11:55 > to święto funkcjonuje WYŁĄCZNIE dzieki tradycji koscioła katolickiego a Dziady ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: Czy wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 12:09 tu mowicie o urodzinach forumowiczów wiecznie mlodych ? Z wielką radością zyczę szefostwu miłych i częstych rozmów na Krakolandzie :) do zyczeń dołacza się tez mój szef ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hajenus Re: senkju ci... 30.10.04, 12:11 Buzieczek od Miłosniczki,czegos czego nie cierpisz, moj nick wszystko Ci powie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: senkju ci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 12:14 nie bądż zadrosna ! Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: senkju ci... 30.10.04, 12:30 wszystkiego najlepszego, szkoda ze nie wpadniesz dzisiaj, ale jak napisales, tak czy siak - bania:D i z okazji urodzin i wczorajszego meczu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: senkju ci... 30.10.04, 14:37 ale pozostaję w kraku minimum do środy, więc... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: senkju ci... 30.10.04, 17:08 Ale masz dobrze, na Smoka se popatrzysz, Życze Ci wszystkiego naj...koncowke sam dopasuj :)* :) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: senkju ci... 30.10.04, 20:16 dołączam sie do wszystkiego naaaaaaaaajjjjjjjjlepszego - konkretnie to musze ująć :) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: senkju ci... 30.10.04, 21:41 i ode mnie też wszystkiego naj!:) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: senkju ci... 30.10.04, 21:45 dzięki dzieki torcik "ciastkowy" był bardzo smaczny mam nadzieje ze innym tez smakował aczkolwiek swieczek było chyba za mało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: senkju ci.../ M.in ;))) ;PP 01.11.04, 15:40 m.in napisał: > dzięki dzieki > torcik "ciastkowy" był bardzo smaczny > mam nadzieje ze innym tez smakował Bym wiedziała na 100 i 1%, że przyjdziesz, to upiekłabym... I duży by był, i dla każdego rozsądnej wielkości kawałek i swieczki by się WSZYSTKIE zmieściły... ;P > aczkolwiek swieczek było chyba za mało ;) Kochaaaaaaaaaaaaaaaaanyyyyyyyyyyyyyyy... Na świeczki dla Ciebie to i powierzchni 0,5 m x 0,5 m mało by było.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TGIF Re: PeTeeN, M.in IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 30.10.04, 22:58 Wszystkiego najlepszego peteenie. Nie wiem czy to urodzinowe, czy imieninowe? Bo jak imieninowe to chyba masz na imie Swietoszek albo Zaduszek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: PeTeeN, M.in IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 09:24 Jezu jak się cieszę ;))) Wszyscy są i pewnie jeszcze się zejdą :) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: PeTeeN, M.in 31.10.04, 09:59 Ja też oczywiście życzę wszystkiego najlepszego! :_) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilith0 Re: PeTeeN, M.in IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 10:04 do dobrych zyczeń i ja sie przyłaczam Odpowiedz Link Zgłoś
peteen dziekuję za wszystkie wyrazy... 31.10.04, 10:39 tak poza wszystkim to były urodziny i obchodziłem je 28.10. sabbin wie które, to wam napisze napewno... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: dziekuję za wszystkie wyrazy... 31.10.04, 10:42 nieważne, ktore, ważne czy juz sie golisz?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: dziekuję za wszystkie wyrazy... 31.10.04, 10:49 a i owszem, golnąłem sobie... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: dziekuję za wszystkie wyrazy... 31.10.04, 11:35 Jestem spokojna, przynajmniej sie nie _pozacinasz_ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: dziekuję za wszystkie wyrazy... 31.10.04, 11:36 jak byłem mały lekko sie zacinałem, ale teraz idzie mi to płynnie... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: dziekuję za wszystkie wyrazy... 31.10.04, 13:35 _Udrożniłes się _ z wiekiem, ja chyba też ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: dziekuję za wszystkie wyrazy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 11:08 ... wszystkiego dobrego w kolejnym roku walki o życie ... ... wiec ktore ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: dziekuję za wszystkie wyrazy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 11:12 stawiam na 45 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: dziekuję za wszystkie wyrazy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 11:18 .. robimy zakłady ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: dziekuję za wszystkie wyrazy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 11:22 możemy, tylko jutro mam wolne stawiaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: dziekuję za wszystkie wyrazy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 11:24 .... 47... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: dziekuję za wszystkie wyrazy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 11:28 no to ja wygrałam prosze o nagrode Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: dziekuję za wszystkie wyrazy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 11:32 ... jakoś nie jestem przekonany ... peteen nie oponuje , więc chyba należy podnieść nieco ... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: dziekuję za wszystkie wyrazy... 31.10.04, 11:35 a co to ma za znaczenie ? starzy forumowicze wiedzą, a młodzi nie muszą... dla waszego spokoju niech będzie 66... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: dziekuję za wszystkie wyrazy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 11:42 ... niestety , nie będę spokojny ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: dziekuję za wszystkie wyrazy... IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 11:44 no wiesz a sam nie chciałeś się przyznać ile ty masz lat jak cię w piątek pytaliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: dziekuję za wszystkie wyrazy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 11:36 no to grzecznościowo podnosimy jego wiek omijając tylko 69 sugeruje 48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: dziekuję za wszystkie wyrazy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 11:38 ... dalej cisza .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: dziekuję za wszystkie wyrazy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 11:39 nie gniewaj się peteen, po prostu chcemy wiedzieć w jakim wieku będziemy najmądrzejsi, biorąc Ciebie pod uwagę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: dziekuję za wszystkie wyrazy... IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 11:40 no to ja mówię, że ma 18 tak jak i ja... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: dziekuję za wszystkie wyrazy... 31.10.04, 11:41 w kazdym będziecie mądrzejsi... a ja się wcale nie gniewam (a mam powód ?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: dziekuję za wszystkie wyrazy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 11:46 nie masz powodu, bo nam lat nie ubywa a poprawiny mozna zawsze urządzić kobiet sie nie pyta ile maja lat ale męzszczyzni z wieku ponoć są dumni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: dziekuję za wszystkie wyrazy... 31.10.04, 11:48 nie wiem jak męższczyźni, ale ja tak... :c) ps. nic sie nie zmieniłem, dalej złośliwe bydlę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: dziekuję za wszystkie wyrazy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 11:53 człowiek, którego kochacie nienawidzić... człowiek nie kocha nienawidzieć... tak powinna brzmiec od dziś Twoja maksyma :) kończe peteen nalezy mi się podwyzka w pracy i moze łyk czegośtam Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: dziekuję za wszystkie wyrazy... 31.10.04, 12:02 droga lo, to dla ciebie: nienawidzić ndk VIa, ~dzę, ~dzisz, ~widź, ~dził, ~dzony, ~dzeni «czuć, żywić do kogoś lub czegoś nienawiść, odrazę, wstręt; nie cierpieć, nie znosić» Nienawidzić wroga. Nienawidzić kłamstwa, krętactwa, obłudy. nienawidzić się «nienawidzić jeden drugiego» Sąsiedzi nienawidzili się głęboko. -- człowiek, którego kochacie nienawidzić... www.kazimierz.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: dziekuję za wszystkie wyrazy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 12:02 ... no z ta dumą z wieku to przesada ... chyba , że jesteś dumny , iż przez tyle lat np nie wpadłeś pod samochód ... albo coś w tym rodzaju ... to ja też jestem dumny ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: dziekuję za wszystkie wyrazy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 12:15 wiecie co ? a gdyby tak ze słownika usunąć słowo - nienawiść to co by pozostało ? miłość i tego Ci peteen życzę :) a co do wieku - nauczyć się żyć w kazdym wieku i umieć się się nim cieszyć w kazdym wieku to najwyzsza sztuka zycia a żeby nie tak melancholijnie podejść do tej sprawy to mrugnę okiem ;)) do wtorku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: dziekuję za wszystkie wyrazy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 12:18 ... to ile ty masz lat , że tak lekko o wieku ( nie swoim ) mówisz - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 to nie możliwe aby ten zombii miał tylko 48 lat IP: *.comnet.krakow.pl 01.11.04, 13:54 w tym wieku nawiedzonych raczej nie ma. To musi być dziecko z okresu stalinizmu. Pomimo, że Cię peteenie nie lubię ,to i tak życzę wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim zdrowia, radości z najbliższych, oraz pomyślności w życiu prywatnym i zawodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: to nie możliwe aby ten zombii miał tylko 48 l IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.11.04, 14:04 no ale heniu po co opisujesz nam tu swoje problemy, kogo to obchodzi ps. ciebie tez nikt nie lubi, ale tez i nikt o tym nie pisze w kazdym poscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: to nie możliwe aby ten zombii miał tylko 48 l IP: *.comnet.krakow.pl 01.11.04, 15:01 a mnie ciekawi,ciekawy ,dlaczego wyrażasz się w liczbie mnogiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen nie chcę być niegrzeczny... 01.11.04, 16:23 ale mam o tobie tak niskie zdanie, heniu, że nie jestem zainteresowany twoimi życzeniami... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: nie chcę być niegrzeczny... 01.11.04, 16:33 Okaż miłosierdzie, bądź wielkoduszny dla bliźniego ;P Odpowiedz Link Zgłoś
peteen koleżanko "towarzyska"... 01.11.04, 16:35 pełen jestem miłości bliźniego, ale co to ma do tego, że mam gdzieś życzenia od h56 ? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Kolego Jubilacie 01.11.04, 16:42 uśmiechnij się troszkę :))))))))))) Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen później, panie stanisławie najdroższy, później... 01.11.04, 16:44 jutro najlepiej... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Kochany i jedyny Panie Wieńczysławie 01.11.04, 16:50 dla Pana i na Pana czekać... :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: koleżanko "towarzyska"... 01.11.04, 17:06 i "romantyczna" zapomniałeś dodać, co do meritum...czy tylko h56 ma wyłącznosc na podnoszenie wścieka??? Niech moc bedzie z Tobą! :) Odpowiedz Link Zgłoś