muzaaa Re: jeszcze 50! 26.04.02, 20:17 Mikolaj, dlaczego az tak bardzo zalezy Ci na ilosci postow? Czy nie mozna zostawic to naturalnemu biegowi rzeczy? Pisza - sa posty, nie pisza - nie ma. Nie wiem czy popieram tego typu dzialania. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: jeszcze 40! 26.04.02, 20:20 muzaaa napisał(a): > Mikolaj, dlaczego az tak bardzo zalezy Ci na ilosci postow? Czy nie mozna > zostawic to naturalnemu biegowi rzeczy? Pisza - sa posty, nie pisza - nie ma. > Nie wiem czy popieram tego typu dzialania. to jest syndrom skks`a :))) ustapi za 40 postow :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: uuuuu 26.04.02, 20:17 A to się nazywa nabijanie pustych postów. Szybujesz w złym stylu, mikołaju, i jeszcze przelecisz niepostrzeżenie punkt K 25.000. Nie bierz przykładu z koali, on to robił w eukaliptusowym widzie. Strzeż się talibstwa sieciowego!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: uuuuu 26.04.02, 20:21 jottka napisał(a): > A to się nazywa nabijanie pustych postów. Szybujesz w złym stylu, mikołaju, i > jeszcze przelecisz niepostrzeżenie punkt K 25.000. > > Nie bierz przykładu z koali, on to robił w eukaliptusowym widzie. Strzeż się > talibstwa sieciowego!!! ;))) zerknij pare stron do tylu i zobacz jakie posty szly przy 20000 :))) to jest podobny jubileusz, nastepne bedzie dopiero 50000 :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: uuuuu 26.04.02, 20:21 i żeby dać dobry przykład, wyłączam się na godzinkę... miłej walki o post jubileuszowy !!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: uuuuu 26.04.02, 20:23 peteen napisał(a): > i żeby dać dobry przykład, wyłączam się na godzinkę... > miłej walki o post jubileuszowy !!! > :))) no co Ty... byles motorem napedowym :))) Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: uuuuu 26.04.02, 20:29 Ja tez uciekam bo chociaz lubie forum, to jego forma zblizajaca sie do czatu mi nie odpowiada:)) Czasami dziwie sie ze nie czatujemy, ale jak juz wspomnialam nie popieram za mocno takiej formy kontaktow:) Teraz jest 2:30, przyznam szczerze ze mam rzeczy do zrobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: uuuuu 26.04.02, 20:32 muzaaa napisał(a): > Ja tez uciekam bo chociaz lubie forum, to jego forma zblizajaca sie do czatu mi > > nie odpowiada:)) > > Czasami dziwie sie ze nie czatujemy, ale jak juz wspomnialam nie popieram za > mocno takiej formy kontaktow:) > Teraz jest 2:30, przyznam szczerze ze mam rzeczy do zrobienia. no co wy..... tak mnie zostawiacie na lodzie? i te 27 wstukam pustych chyba... a propos - 2.30 w nocy? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: uuuuu 26.04.02, 20:32 > > a propos - 2.30 w nocy? nie, co ja chrzanie, przesuniecie czasu jest przeciez w druga strone, sorry za glupie pytanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: uuuuu 26.04.02, 20:35 Nie Mikolaj, po poludniu:). W nocy o tej porze to ja bardzo lubie znajdowac sie gdzies indziej niz przed komputerem:) Ale o co wlasciwie chodzi z tymi postami? Czy to ma byc jakas nastepna okragla liczba? 25 000 np.? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: uuuuu 26.04.02, 20:36 muzaaa napisał(a): > Nie Mikolaj, po poludniu:). W nocy o tej porze to ja bardzo lubie znajdowac sie > > gdzies indziej niz przed komputerem:) ja tez, ale rozni maniacy chodza po swiecie... > Ale o co wlasciwie chodzi z tymi postami? Czy to ma byc jakas nastepna okragla > liczba? 25 000 np.? brawo! jeszcze ok. 18 postow do 25000 :) Odpowiedz Link Zgłoś