swing Re: hmmm... ameryka dalej buszuje... 03.11.04, 17:17 nawet dziś - w dobie światłowodów i satelit - ciagle dzieli nas pół świata, więc może nie ma to znaczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
megafrustrat Re: hmmm... ameryka dalej buszuje... 03.11.04, 17:23 Skarbusiu niestety ma. Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: hmmm... ameryka dalej buszuje... 03.11.04, 17:25 wolę wierzyć, że nie, zwłaszcza, że nie mam na to wpływu Odpowiedz Link Zgłoś
megafrustrat Re: skarbusiu??!! n/t 03.11.04, 17:27 Ja do wszystkich mówię "skarbusiu".Nie przejmuj sie:). Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: skarbusiu??!! n/t 03.11.04, 17:36 poza tym różne przezwiska znoszę raczej dobrze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
serta skarbusiu??!! n/t 03.11.04, 17:44 do czego to miala byc aluzja przepraszam bardzo? Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: skarbusiu??!! n/t 03.11.04, 17:45 miałam nadzieję, że Ty mi wyjasnisz (a w ogóle to cześć!) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: skarbusiu??!! n/t 03.11.04, 17:49 za ten dowcip o gąsce balbince - to taki skrót myślowy Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: skarbusiu??!! n/t 03.11.04, 17:51 (powyższym wyjaśnieniem tylko się pogrążam, bo kto teraz pamięta o co chodziło z tym wodzem, co chciał opowiadać dowcip o gąsce balbince, a potem przepraszał...) Odpowiedz Link Zgłoś
megafrustrat Re: skarbusiu??!! n/t 03.11.04, 17:53 Czyli lepiej bez gąski ,wodza i całej reszty? Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: skarbusiu??!! n/t 03.11.04, 17:54 pewnie tak, ale będę się czuła bez nich trochę samotna... Odpowiedz Link Zgłoś
megafrustrat Re: skarbusiu??!! n/t 03.11.04, 17:57 A co złego jest w samotności? Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: skarbusiu??!! n/t 03.11.04, 18:02 pytanie jest tak łatwe, że trudno dzielić odpowiedzi nie posługując się banałami Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: skarbusiu??!! n/t 04.11.04, 09:47 czytaliśmy to samo, fakt... przypomnialaś mi ( miłe uczucie..) Odpowiedz Link Zgłoś
serta :) 03.11.04, 17:59 swing napisała: > miałam nadzieję, że Ty mi wyjasnisz > (a w ogóle to cześć!) witaj,jesli to bylo skierowane do mnie. Choc dalej nie wiem o co chodzi ... mniejsza o to. Odpowiedz Link Zgłoś
megafrustrat Re: :) 03.11.04, 18:02 no to cześc po raz wtóry:).No to co mam wyjasnić?.Tobie,albo Tobie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: :) 03.11.04, 18:03 cześć było do Ciebie ja też nie wiem o co chodzi ale na szczęście nie zawsze muszę pojawiasz się i znikasz? Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: :) 03.11.04, 18:20 takie nieoczekiwane znikanie jest trochę niemiłe... dla tych co zostają, powinno się znikać powoli - kot-dziwak na przykład znikał stopniowo, zostawiając zawieszony na drzewie uśmiech... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
serta :))) 03.11.04, 18:25 swing,alez nigdzie nie znikam - daje odpoczac od siebie ;) caly czas tu jestem i obserwuje ... i doczekac odpowiedzi na swoje pytanie sie nie moge. Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: :))) 03.11.04, 18:28 możliwe, że się nie doczekasz ja w każdym razie powoli się uśmiecham :-) przed zniknięciem Odpowiedz Link Zgłoś
serta :) 03.11.04, 18:30 Trudno.Moze to miala byc kiepskiej jakosci prowokacja. Znikasz powiadasz ... a ja poobserwuje jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
swing obserwuj... 03.11.04, 18:54 i informuj mnie na bieżąco ;-) jestem ciekawa, czy potwierdzą się moje dotychczasowe spostrzeżenia... ps. acha i uśmiech :-) Odpowiedz Link Zgłoś
antyfrustrat Re: skarbusiu??!! n/t 04.11.04, 15:39 > Ja do wszystkich mówię "skarbusiu".Nie przejmuj sie:). A nie słyszałem ostatnio ;o Widać mię ominęło to szczęście ;P Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Skumbrie w tomacie... 04.11.04, 15:53 Była raz w Stanach demokracja - Skumbrie w tomacie, skumbrie w tomacie - Kiedy prezydent był na wakacjach - Skumbrie w tomacie, pstrąg. Ale że wrócił był na elekcję - Skumbrie w tomacie, skumbrie w tomacie - Wzbudził w narodzie pewne obiekcje - Skumbrie w tomacie, pstrąg. Czy ta elekcja będzie uczciwą - Skumbrie w tomacie, skumbrie w tomacie - Czy znów dziurkować się będzie krzywo ;) - Skumbrie w tomacie, pstrąg. Nic się takiego jednak nie stało - Skumbrie w tomacie, skumbrie w tomacie - Narodu większość zdecydowało - Skumbrie w tomacie, pstrąg. Skumbrie w tomacie, skumbrie w tomacie - Skumbrie w tomacie, skumbrie w tomacie - CHCIELIŚCIE BUSZA, NO TO GO MACIE!! Skumbrie w tomacie, pstrąg. Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: Skumbrie w tomacie... 04.11.04, 16:04 Choć może historii stanie się cieniem - Skumbrie w tomacie, skumbrie w tomacie - Teraz poetów jest on natchnieniem - Skumbrie w tomacie, pstrąg. Odpowiedz Link Zgłoś