mglisty_poranek 07.11.04, 18:55 Czy ktos moze mi podac linki do takich zdjec? Interesuje mnie szczegolnie Stare Miasto i okolice. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: Krakow z lotu ptaka 07.11.04, 18:57 no, no, no, idzie Ci o rozpoznanie...to znaczyłoby, ze satelitarne zdjątka coś nie fungują.... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: Krakow z lotu ptaka IP: *.server.ntli.net 07.11.04, 19:35 poszukaj na forum chyba zeszlego roku ktos zapuscil taki link jest cala strona na ten temat w necie Odpowiedz Link Zgłoś
mglisty_poranek Re: Krakow z lotu ptaka 07.11.04, 20:01 www.zlotuptaka.art.pl/krakow.htm z ciekawszych zdjec znalazlam tylko to, moze ktos jeszcze cos dolaczy Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Krakow z lotu ptaka 07.11.04, 20:24 Normalnie są tu: www.gorpol.krakow.pl Ale jak widzę strona chwilowo (oby) nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Krakow z lotu ptaka 07.11.04, 21:31 poszukaj jeszcze na "wrotach małopolski"... Odpowiedz Link Zgłoś
mglisty_poranek R E W E L A C J A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.04, 22:09 wrota malopolski super:)))) znalazlam nasz domek z czasow gdy mieszkalismy prawie sami:))) domu sasiada jeszcze nie ma na tej mapce wiec stwierdzam ze sa tam dane z roku ok 1999-2000! (jesli nie wczesniej) Odwiedzilam moje ukochane osiedle "Olsza", swietna jest taka wedrowka po Krakowie i okolicach! wielkie dzieki:) Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: R E W E L A C J A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.11.04, 02:12 A dokładnie. Odcieni Olszy jest wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: Krakow z lotu ptaka 08.11.04, 07:12 A właśnie to samo miałem zapodać :) Szkoda tylko, że daty zdjęć nie ma. Kiedyś z kolegą próbowałem wymyślić, kiedy były robione - dla mnie wyznacznikiem był Kampus w Pychowicach, dla niego - nowe trybuny na stadionie Wisły :D Odpowiedz Link Zgłoś
mglisty_poranek Re: Krakow z lotu ptaka 08.11.04, 08:13 Na stronie jest napisane ze zdjecia sa z lat 1985-1995. Mozemy postarac sie ustalic blizsza date, mysle ze najlatwiej bedzie to ustalic sledzac swoje osiedle lub nowe osiedla. Podjechalam na okolice Geanta i Obi i jak dla mnie to sa w budowie, jesli dobrze pamietam Geant obchodzil ostatnio 10 lat...wiec wychodzi ok 1994. Pozdrawiam i zycze milego dnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akludi Re: Krakow z lotu ptaka IP: *.chello.pl 29.11.04, 03:42 Geant może i obchodził 10 lat ale istnienia w Polsce, a w Krakowie otworzyli go w 1997. Dobrze pamiętam bo zaczynałam studia... ech... Ale swoją drogą mam pytanie, potrzebuję właśnie taką mapkę ale za free, a u nich trzeba sobie kupić, więc może ktoś jescze wyszpera coś ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś