Dodaj do ulubionych

CO SĄDZICIE O WIŚ NA POLITECHNICE KRAKOWSKIEJ ????

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 20:47
CO SĄDZICIE O WYDZIALE INŻ. ŚRODOWISKA NA POLITECHNICE KRAKOWSKIEJ ??? CZY
ŁATWO ZNALEŚĆ PRACE PO TYM ? KTÓRZY WYKŁADOWCY NAJBARDZIEJ "DAJA W KOŚĆ" ???
Obserwuj wątek
    • Gość: gabik Re: CO SĄDZICIE O WIŚ NA POLITECHNICE KRAKOWSKIEJ IP: 81.186.225.* 08.11.04, 12:00
      hej. Ja wlasnie studiuje na pierwszy roku na WISiu... wiec o wykladowcach nie
      moge Ci wiele powiedziec...
      • Gość: KJKL Re: CO SĄDZICIE O WIŚ NA POLITECHNICE KRAKOWSKIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 21:34
        A CZY JEST PO TYM PRACA?
      • Gość: KJKL Re: CO SĄDZICIE O WIŚ NA POLITECHNICE KRAKOWSKIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 21:34
        A CZY JEST PO TYM PRACA ??? JAKIES PERSPEKTYWY
        • Gość: studentka wis Re: CO SĄDZICIE O WIŚ NA POLITECHNICE KRAKOWSKIEJ IP: *.pk.edu.pl 01.12.04, 17:18
          Jestem studentką drugiego roku na tym wydziale. O wykładowcach moge powiedziec
          tyle że czasami aż chce sie płakać, ale niektórzy sa naprawdę ok.Nauki jest
          bardzo duzo a najgorszy jest trzeci semestr gdzie jest cała masa projektow
          które nie wiadomo jak zrobic. Perspektywy pracy po tym kierunku po wejściu do
          UE sa większe niz kiedyś, ale co bedzie dalej czas pokaże. Najfajniejsi na PK
          są studenci atmosfera jest super- warto tu być:)
          • Gość: ola Re: CO SĄDZICIE O WIŚ NA POLITECHNICE KRAKOWSKIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 20:23
            a w której jesteś grupie ??? z prpjektami da się wytrzymać... najgorszy
            podobno egzamin z mechaniki płynów...
            • Gość: JJJJ WIŚ JEST THE BEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 20:28
              WIŚ JEST THE
              BEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: student pk Re: CO SĄDZICIE O WIŚ NA POLITECHNICE KRAKOWSKIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 20:26
        ja jestem na 2 roku jak chcesz coś wiedzieć to pisz na gg: 3222995 pozdrawiam
        wszystkich :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka