Gość: koleś 18 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 20:47 CO SĄDZICIE O WYDZIALE INŻ. ŚRODOWISKA NA POLITECHNICE KRAKOWSKIEJ ??? CZY ŁATWO ZNALEŚĆ PRACE PO TYM ? KTÓRZY WYKŁADOWCY NAJBARDZIEJ "DAJA W KOŚĆ" ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gabik Re: CO SĄDZICIE O WIŚ NA POLITECHNICE KRAKOWSKIEJ IP: 81.186.225.* 08.11.04, 12:00 hej. Ja wlasnie studiuje na pierwszy roku na WISiu... wiec o wykladowcach nie moge Ci wiele powiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KJKL Re: CO SĄDZICIE O WIŚ NA POLITECHNICE KRAKOWSKIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 21:34 A CZY JEST PO TYM PRACA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KJKL Re: CO SĄDZICIE O WIŚ NA POLITECHNICE KRAKOWSKIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 21:34 A CZY JEST PO TYM PRACA ??? JAKIES PERSPEKTYWY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka wis Re: CO SĄDZICIE O WIŚ NA POLITECHNICE KRAKOWSKIEJ IP: *.pk.edu.pl 01.12.04, 17:18 Jestem studentką drugiego roku na tym wydziale. O wykładowcach moge powiedziec tyle że czasami aż chce sie płakać, ale niektórzy sa naprawdę ok.Nauki jest bardzo duzo a najgorszy jest trzeci semestr gdzie jest cała masa projektow które nie wiadomo jak zrobic. Perspektywy pracy po tym kierunku po wejściu do UE sa większe niz kiedyś, ale co bedzie dalej czas pokaże. Najfajniejsi na PK są studenci atmosfera jest super- warto tu być:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: CO SĄDZICIE O WIŚ NA POLITECHNICE KRAKOWSKIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 20:23 a w której jesteś grupie ??? z prpjektami da się wytrzymać... najgorszy podobno egzamin z mechaniki płynów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJJJ WIŚ JEST THE BEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 20:28 WIŚ JEST THE BEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student pk Re: CO SĄDZICIE O WIŚ NA POLITECHNICE KRAKOWSKIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 20:26 ja jestem na 2 roku jak chcesz coś wiedzieć to pisz na gg: 3222995 pozdrawiam wszystkich :))) Odpowiedz Link Zgłoś