tuya 08.11.04, 12:40 Czy jest juz moze otwarte to przy hali targowej? A jesli nie to od kiedy bedzie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aparo Gonzales Re: Lodowisko IP: *.autocom.pl 08.11.04, 19:54 Z tego co mi wiadomo, to lodowisko przy hali targowej jest otwarte przez cały rok... Chyba, ze cos się zmieniło, a ja nic o tym nie wiem:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuya Re: Lodowisko IP: *.pinnex.com.pl 09.11.04, 08:38 Bylo nieczynne z powodu remontu. A teraz? Tel. nikt nie odbiera:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia09 Re: Lodowisko IP: *.compower.pl 09.11.04, 12:21 Niewiecie przypadkiem,czy jest tam możliwość wypożyczenia łyżew i czy jest tłoczno?, wybieram się tam z 5 letnią córeczką,którą chcialabym troszkę pouczyć,więc przestrzeń byłaby mile widziana. Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa Re: Lodowisko 09.11.04, 12:34 mozna wypozyczac lyzwy, a jak ktos ma swoje to mozna tam nawet zaoszczyc...tloczno jest, ale zalezy o ktorej godzinie sie przyjdzie, tam sa dwa lodowiska- male i duze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuya Re: Lodowisko IP: *.pinnex.com.pl 09.11.04, 12:36 No wiec udalo mi sie dodzwonic: jest czynne:))) Wtorek i sroda o 20.30, sobota i niedziela od 8.30 do 20.30, co dwie godz. Lyzwy mozna oczywiscie wypozyczyc. Co do tloku - pewnie zalezy od godziny, czasami bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j-cobb Re: Lodowisko IP: *.ostnet.pl 09.11.04, 16:42 a w piatek w jakich godzinach czynne? Bo tylko wtedy mam czas. Odpowiedz Link Zgłoś