Dodaj do ulubionych

stary samochód do slubu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 01:12
prosze o info gdzie mam się zgłosic , zeby wypożyczyc stare auto lata 30-40-
50-te
do slubu i ile to ewentulanie kosztuje????
Obserwuj wątek
    • Gość: pożyczacz Re: stary samochód do slubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 22:27
      mam 26-letniego poloneza, zazwyczaj odpala od pierwszego razu (a jak nie to na
      pych na stowke zapali), bialy (tylko na progach dzwiach i brzegach maski troszke
      brązowy)

100zł za godzine

pasuje?

daj znac!!!!
      • zielonki Re: stary samochód do slubu 18.11.04, 22:30
        Taaa, polonez jest jak wino
        • zielonki Re: stary samochód do slubu 18.11.04, 22:32
          Taki to i pewnie trzęsie się jak galareta, niczem b. stare czerwone wino.
        • Gość: abrakadabra Re: stary samochód do slubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 23:37
          nie umiesz liczyć ośle???napisałam lata 30, 40 lub 50-te .jak wiesz mamy rok
          2004 czyli Twój 26 letni Polonez nie pasuje do przedziału.i prosiłam o pomoc a
          nie głupie,,prostackie, bezndziejne żarty.gratuluje poczucia humoru.
          i dziekuje tym, którzy podali namiary.
          • Gość: pożyczacz Re: stary samochód do slubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 00:22
            o rany nie denerwuj sie tak nie doczytalem! wydawalo mi sie ze mowisz o wieku
            samochodu a nie roku produkcji, a moj 26-letni polonez to w koncu prawie
            30-latek! :)
            Jak ci tak 100 nie pasuje to mozemy sie ugadac do 85... co ty na to

cena do negocjacji:) podaj maila!
    • Gość: yozaz Re: stary samochód do slubu IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.11.04, 22:41
      Gdybyście zdecydowali się na garbusa to na stronie www.garbusy.pl na pewno coś
      xznajdziesz. Powodzenia.
      • zielonki Re: po ślubie może Ci sie przydać. 18.11.04, 22:46
        gdyż w hiszpańskiej miejscowości Soria można skorzystać ze swoistej terapii
        rozbijając komputery, telefony komórkowe i samochody, za jedyne 40 dolarów.
        • Gość: yozaz Re: po ślubie może Ci sie przydać. IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.11.04, 22:56
          jak mi dasz 40 dolarów to też mogę rozbić, zwłaszcza czyjeś
          • zielonki Re: po ślubie może Ci sie przydać. 18.11.04, 23:01
            Dam ci. Takie BMW mam na oku. Kwachu nim jeździ,
            • Gość: yozaz Re: po ślubie może Ci sie przydać. IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.11.04, 23:08
              Potem wikt i opierunak na koszt państwa i żadnych problemów z poszukiwaniem
              pracy. Może być
    • Gość: Brzoskwinka Re: stary samochód do slubu IP: *.veranet.pl 19.11.04, 00:26
      Jest gościu na ulicy Fredry.Nazywa się Zając.Prowadzi też kursy prawa jazdy.Ma
      fajnego granatowego merca-kabrio z '36 roku i mniejszą dekawke. Do tego ubiera
      się stylowo na lata przedwojenne.Jeśli traficie z pogodą to super frajda jechać
      takim kabrioletem.Cena bardzo przystępna.Pewne i sprawdzone,bo znajomi jechali
      tym mercem do ślubu.Udekorowany był białymi balonikami i wstążkami.
      Na śląsku ma ktoś replikę przedwojennej białej alfy romeo ale cena
      powalała,bodaj 2tyś.za 2 godz.
      Poza tym najlepszego na nowej drodze życia!
      • Gość: Henryk Zając Re: stary samochód do slubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 00:28
        > Jest gościu na ulicy Fredry.Nazywa się Zając.Prowadzi też kursy prawa jazdy.Ma
        > fajnego granatowego merca-kabrio z '36 roku i mniejszą dekawke.

nieprawda!!! ja naprawiam pralki !!
        • Gość: Brzoskwinka Re: stary samochód do slubu IP: *.veranet.pl 20.11.04, 21:25
          A właśnie że prawda.Jacek Zając,ul.Sucha 38,róg Fredry.
    • Gość: Andy Re: stary samochód do slubu IP: *.net.autocom.pl 19.11.04, 00:40
      A czerwoniutki garbus kabrio cie interesi?
      • Gość: abrakadabra Re: stary samochód do slubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 23:09
        a jaka cena???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka