Gość: abrakadabra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 01:12 prosze o info gdzie mam się zgłosic , zeby wypożyczyc stare auto lata 30-40- 50-te do slubu i ile to ewentulanie kosztuje???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pożyczacz Re: stary samochód do slubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 22:27 mam 26-letniego poloneza, zazwyczaj odpala od pierwszego razu (a jak nie to na pych na stowke zapali), bialy (tylko na progach dzwiach i brzegach maski troszke brązowy) 100zł za godzine pasuje? daj znac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: stary samochód do slubu 18.11.04, 22:30 Taaa, polonez jest jak wino Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: stary samochód do slubu 18.11.04, 22:32 Taki to i pewnie trzęsie się jak galareta, niczem b. stare czerwone wino. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abrakadabra Re: stary samochód do slubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 23:37 nie umiesz liczyć ośle???napisałam lata 30, 40 lub 50-te .jak wiesz mamy rok 2004 czyli Twój 26 letni Polonez nie pasuje do przedziału.i prosiłam o pomoc a nie głupie,,prostackie, bezndziejne żarty.gratuluje poczucia humoru. i dziekuje tym, którzy podali namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pożyczacz Re: stary samochód do slubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 00:22 o rany nie denerwuj sie tak nie doczytalem! wydawalo mi sie ze mowisz o wieku samochodu a nie roku produkcji, a moj 26-letni polonez to w koncu prawie 30-latek! :) Jak ci tak 100 nie pasuje to mozemy sie ugadac do 85... co ty na to cena do negocjacji:) podaj maila! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yozaz Re: stary samochód do slubu IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.11.04, 22:41 Gdybyście zdecydowali się na garbusa to na stronie www.garbusy.pl na pewno coś xznajdziesz. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: po ślubie może Ci sie przydać. 18.11.04, 22:46 gdyż w hiszpańskiej miejscowości Soria można skorzystać ze swoistej terapii rozbijając komputery, telefony komórkowe i samochody, za jedyne 40 dolarów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yozaz Re: po ślubie może Ci sie przydać. IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.11.04, 22:56 jak mi dasz 40 dolarów to też mogę rozbić, zwłaszcza czyjeś Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: po ślubie może Ci sie przydać. 18.11.04, 23:01 Dam ci. Takie BMW mam na oku. Kwachu nim jeździ, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yozaz Re: po ślubie może Ci sie przydać. IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.11.04, 23:08 Potem wikt i opierunak na koszt państwa i żadnych problemów z poszukiwaniem pracy. Może być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brzoskwinka Re: stary samochód do slubu IP: *.veranet.pl 19.11.04, 00:26 Jest gościu na ulicy Fredry.Nazywa się Zając.Prowadzi też kursy prawa jazdy.Ma fajnego granatowego merca-kabrio z '36 roku i mniejszą dekawke. Do tego ubiera się stylowo na lata przedwojenne.Jeśli traficie z pogodą to super frajda jechać takim kabrioletem.Cena bardzo przystępna.Pewne i sprawdzone,bo znajomi jechali tym mercem do ślubu.Udekorowany był białymi balonikami i wstążkami. Na śląsku ma ktoś replikę przedwojennej białej alfy romeo ale cena powalała,bodaj 2tyś.za 2 godz. Poza tym najlepszego na nowej drodze życia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Zając Re: stary samochód do slubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 00:28 > Jest gościu na ulicy Fredry.Nazywa się Zając.Prowadzi też kursy prawa jazdy.Ma > fajnego granatowego merca-kabrio z '36 roku i mniejszą dekawke. nieprawda!!! ja naprawiam pralki !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brzoskwinka Re: stary samochód do slubu IP: *.veranet.pl 20.11.04, 21:25 A właśnie że prawda.Jacek Zając,ul.Sucha 38,róg Fredry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: stary samochód do slubu IP: *.net.autocom.pl 19.11.04, 00:40 A czerwoniutki garbus kabrio cie interesi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abrakadabra Re: stary samochód do slubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 23:09 a jaka cena??? Odpowiedz Link Zgłoś