peteen 05.05.02, 13:39 pora finiszować w negocjacjach na temat miejsca, menu i... obecności !!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriss.forum Re: Do majówki 3 tygodnie 05.05.02, 15:20 peteen napisał(a): > pora finiszować w negocjacjach na temat miejsca, menu i... obecności !!! > :))) A dokładnie którego jest II Walne Spotkanie Forumowiczów??? Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Do majówki 3 tygodnie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 15:25 niedziela, 26.05, być może zakrzówek, być może piwo, być może grill i ognisko z kiełbasą, być może będzie nas więcej niż w anatewce :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Do majówki 3 tygodnie IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 15:33 peteen napisał(a): > pora finiszować w negocjacjach na temat miejsca, menu i... obecności !!! > :))) Ponieważ chętnych jest wielu proponuję zawiązać komitet organizacyjny coby było co zjeść i napić się:)) Zgłaszam się do komitetu i pracy się nie boję, wszystko sobie odbiję na majówce (pamiętaj Mikołaj7 i skks:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Do majówki 3 tygodnie 05.05.02, 17:20 no to o miejsce sie bijcie. za zakrzowkiem jest chyba tyle osob, co za lasem. ktos musi zdecydowac za wszystkich, zebysmy potem mieli na kim sie wyzywac. warto by bylo, zeby ludzie napisali, ze przyjda... tzn. kto przyjdzie... ps. Zbigniew, naprawde nie wiem o czym mowisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Do majówki 3 tygodnie IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 17:22 mikolaj7 napisał(a): > warto by bylo, zeby ludzie napisali, ze przyjda... tzn. kto > przyjdzie... > > ps. Zbigniew, naprawde nie wiem o czym mowisz. Ja przyjdę na pewno niezależnie gdzie się majówka odbędzie i naprawdę nie chodzi mi tylko o noszenie:))) Aha bede z rodziną. Piszesz się do komitetu organizacyjnego? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Do majówki 3 tygodnie 05.05.02, 17:30 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > warto by bylo, zeby ludzie napisali, ze przyjda... tzn. kto > > przyjdzie... > > > > ps. Zbigniew, naprawde nie wiem o czym mowisz. > > Ja przyjdę na pewno niezależnie gdzie się majówka odbędzie i naprawdę nie chodz > i > mi tylko o noszenie:))) hoho! a wcale tak nie wyglada :))) > Aha bede z rodziną. moge rodzine ponosic... > Piszesz się do komitetu organizacyjnego? chetnie. ale jak chcecie na mnie zwalic nie-wiadomo-co to podziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Do majówki 3 tygodnie 05.05.02, 17:33 peteen napisał(a): > pora finiszować w negocjacjach na temat miejsca, menu i... obecności !!! juz sie obiecalo kilkanascie osob... malopolanin powiedzial, ze na pewno przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Do majówki 3 tygodnie 05.05.02, 18:49 Ja pewnie też przyjdę, aczkolwiek na 100% jeszcze nie mogę powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Do majówki 3 tygodnie IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 19:20 Ja także zaszczycę Was swą obecnością. A jeżeli chodzi o głosowanie nt. miejsca spotkani, to wolałbym Las Wolski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Do majówki 3 tygodnie - mikołaj7, do dzieła !! IP: 217.99.217.* 06.05.02, 00:01 piątek popołudniem, albo sobota rano - porywam cię na objazd terenów, wybierzemy lepszy z trzech, trzeba też zdecydować, czy robimy ściepę na kiełbachę, czy szukamy sponsora na pyfo i co z tym cholernym grillem daj znać emilem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathy38 Re: Do majówki 3 tygodnie - mikołaj7, do dzieła !! IP: 149.156.58.* 06.05.02, 15:54 Gość portalu: peteen napisał(a): > piątek popołudniem, albo sobota rano - porywam cię na objazd terenów, > wybierzemy lepszy z trzech Czyli demokratyczne wybory się odbyły a Wielka Komisja i tak wybierze swoje. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Do majówki 3 tygodnie = 1000 IP: 213.76.41.* 06.05.02, 09:50 z góry dziękuję za życzenia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Do majówki 3 tygodnie = 1000 IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 15:34 tysiąc Twoich? no no, podziwiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Do majówki 3 tygodnie = 1000 brawo!!! 06.05.02, 18:31 Gość portalu: peteen napisał(a): > z góry dziękuję za życzenia > :))) brawo, gratuluje 1000, ja mijam juz powoli 3000 albo wiecej... ;))) co do objazdow. ja mam czwartek-piatek wolne, bo matury (na szczescie, ale nie dla wszystkich forumowiczow ;))), wiec mozemy sie przejechac. wezmy jeszcze Zbigniewa, bo nie chce, zeby wszystko bylo na nas dwoch potem. heh i moze jeszcze Krissa, we dwoch nas potem zmaltretuja jak wybierzemy zle ;))) Odpowiedz Link Zgłoś