Gość: Lolek IP: 195.150.224.* 27.11.04, 01:32 Siemano!Czy wie ktos moze czy/kiedy dostaniemy stypendium socjalne na UJ-cie- dzienne?Czekam, czekam i nie moge sie doczekac.. :-(( Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krobka Re: Stypendium socjalne 27.11.04, 09:55 Hej u mnie w sekretariacie poinformowano mnei że dopiero po 5 grudnia wnioski będą rozpatrywane.... Super, nie ?:>:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek21 Do hipokrytow IP: *.lt.pl / *.jtb.pl 29.11.04, 20:39 Idzcie lepiej do pracy darmozjady! przez takich jak Wy upada Polska gospodarka... czas najwyzszy cos jej dac niz ciagle brac!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: Do hipokrytow IP: *.autocom.pl 01.12.04, 19:32 Co Ty w ogóle koleś za głupoty wypisujesz?! Myślisz, że jak ktos dostaje stypendium socjalne, to tylko dlatego że nadziani rodzice w papierach cos pokombinowali i zerowe dochody przedstawili...!!! Moi rodzice mają w sumie 2000 zł na utrzymanie domu, 2 studentów i licealistki... I wiesz co za stype moge sobie przynajmniej bilet miesieczny kupić i jakis obiad zjeść!!! A pracy szukam od roku i co? ostatnio pracowałam jeden dzień, 24 zł zarobiłam:(( Nikt nie chce dziennych studentów zatrudniać! Zastanów się człowieku co czasami piszesz! Jeżeli stać Cię na utrzymanie nez stypy, to tylko się ciesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Do hipokrytow IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 02.12.04, 23:39 Mógłby wrzucić ktoś progi i stawki?? Odpowiedz Link Zgłoś