Dodaj do ulubionych

Koncert dla wolnej Ukrainy

IP: 213.199.198.* 27.11.04, 08:06
Nie lepiej za to kupić koce i żywność i wysłać to
do Kijowa dla ludzi, który od 6 dni marzną na mrozie?
Od wielu lat zajmuję się pomocą m.in. dla Ukrainy
i jakoś do tej pory niektóre instytucje samorządowe
nie chcą dać na to ani grosza.
Obserwuj wątek
    • Gość: janka-50-tka Re: Koncert dla wolnej Ukrainy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 09:42
      wczoraj coś tu pisałam ale informacja sie rozszerzyła i parę komentarzy
      wypadło. Więc powtórzę: oczywiście, że przyjdę. Wezmę jakieś pomarańczowe
      rekwizyty i pójdę. Nie można być tylko obesrwatorem wydarzeń na ekranie
      telewizyjnym. To wspaniałe, co się tam dzieje i trzeba wspierać tych ludzi
      m.in. w takiej formie - to dla nich na pewno ważne (koce pewnie też ale myślę,
      że nie aż tak w tej cchwili). I jeszcze jedno : głównie widzę młodych na
      manifestacjach. Halllo 40- 50-latkowie - ruszcie się, czyżbyście zapomnieli?
      już inaczej myślicie ? Ciepły sweterek albo dwa i na Wolnicę !!!!
      • Gość: ezomir Re: Koncert dla wolnej Ukrainy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 18:31
        skangur i orkiestra sw mikolaja pewnie kasy nie biora

gdybym mieszkal w krakowie poszedlbym ale tylko na trzy pierwsze kapelki (choc
        tolhaje nie znam)
        gwiazdy bym ostentacyjnie olal... nie dosc ze graja kiepsko to jeszcze tylko
        dla kasy - zenada
    • Gość: alladyn Re: Koncert dla wolnej Ukrainy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 11:39
      Ale wtedy byloby cicho o prezydencie Majchrowskim i jego protegowanej
      Gilarskiej, a przezciez nie o to im chodzi...
    • Gość: rye Re: Koncert dla wolnej Ukrainy IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.11.04, 12:44
      a ha ha - kocham demokrację - tu zawsze jest coś za coś, nawet jak "tylko po
      kosztach". Czem prędzej zaprowadźmy więc podobne porządki u naszego wschodniego
      sąsiada !
    • Gość: pv wstyd prezydencie Majchrowski... IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.11.04, 15:19
      Prezydent Krakowa to ciekawa osobowość. Najpierw krytykował Busha (słusznie
      zresztą) ale potem jak gdyby nic zapragnął się z nim spotkać i był wielce
      obrażony na to, że Bush nie ma ochoty sie z nim widzieć. Teraz, kiedy prawie
      wszyscy polscy politycy krytykują Kuczmę i Janukowycza, Majchrowski sili sie na
      dyplomację zamiast zgodnym chórem z pozostałymi zawołać: 'Janukowycz musi
      odejść, Kuczma won, Ukraina bez Putina'. Jego polityka zagraniczna budzi moje
      ogromne zastrzeżenia, ponieważ jest niekonsekwentna i nielogiczna. No nic,
      kończę pisać i wychodze na koncert:) IMPERIUM MUSI UPAŚĆ!!! WOLNA UKRAINA!!!
      • Gość: rye Re: wstyd prezydencie Majchrowski... IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.11.04, 15:46
        no właśnie "jego polityka zagraniczna" jest spójna - krytycznie odniósł się do
        Busha i konsekwentnie krytycznie odnosi się do metod przez niego, a teraz i
        przez "wszystkich polskich polityków" stosowanych : tylko dlatego, że ja uważam,
        że demokracja jest najlepsza, należy, idąc w skurs wielkiemu kapitałowi,
        rozszerzyć ją na inne kraje - czy to metodą politycznej perswazji (Ukraina) czy
        też za pomocą czołgów i rakiet (Irak).

brawo, panie prezydencie !
    • wkasperski Re: Koncert dla wolnej Ukrainy 27.11.04, 15:25
      Wasz sonda jest tendencyjana! Perfect i Maanam nie dostaj honorariów a jedynie
      zwrot kosztów.
      • Gość: simplus Re: Koncert dla wolnej Ukrainy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 20:31
        30000 zł - fajny zwrot kosztów.
        A Perfect ma w takim razie beznadziejną stronę internetową, bo koncertów
        zaplanowanych na dzisiaj - BRAK
    • Gość: Grzesiek pijesz piwo i palisz szlugi? A nie lepiej bylo IP: 5.5R* / *.lax.untd.com 27.11.04, 15:41
      oddac te pieniadze dla dzieci w Etiopii ?
      Demagog.
    • Gość: Ukrainiec Re: Koncert dla wolnej Ukrainy IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.11.04, 21:39
      Dla mnie polscy artyśći juz dawno starcili w oczach, po tym jak dowiedzialem
      sie ze biora pieniadze za koncerty podczas WOŚP Owsiaka i to nie
      mało.........Przykładowo, taki Krzysiu Krawczyk za koncert w tym roku zarobil
      40 tys. złotych !!! Manam dotychczas " lubilem " ale jak widać dla niektórych
      hasło Wolna Ukraina i Solidarność to kolejna okazja do zarobienia kasy......:(
      Ale niestety tacy już sa ci nasi Polacy ze ciagle im mało........
      • Gość: nietoperz Re: Koncert dla wolnej Ukrainy IP: *.netcontrol.pl 30.11.04, 17:22
        ech... a ja w sobotę byłem z kumplami na lodowisku (umawialiśmy się już od
        kilku tygodni)...
        że też Ukraińcy zaczęli robić rewolucję tak bez ostrzeżenia ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka