Dodaj do ulubionych

Wawel Service-borkowska budynek D

01.12.04, 09:58
Szukam przyszłych mieszkańców budynku D
Obserwuj wątek
    • renka9 Re: Wawel Service-borkowska budynek D 07.12.04, 14:51
      Jestem przyszla mieszkanka tego bloku. Pietro 1. Rozmawialam dzis na temat
      garazu pod naszym budynkiem. Ma byc 10 miejsc. Poza tym nic nie idzie do przodu
      (no chya to, ze plac budowy sprzataja).
      Pozdrawiam.
      • Gość: reczkowska Re: Wawel Service-borkowska budynek D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 16:00
        Hej!Faktycznie ospale idzie, ale mnie martwią inne rzeczy.

-pogłoski na temat centralnego ogrzewania(ponoć miesięcznie za ogrzewanie
        ludzie płacą 700)nie mam pojęcia czy to prawda na 100%-lecz jak to wiadomo w
        każdej plocie jakaś cząstka prawdy
        Ja jestem mieszkanką (przyszłą)tej wiezy,piętro 1.
        Pozdrawiam
        • Gość: Paweł Re: Wawel Service-borkowska budynek D IP: *.ericsson.net 07.12.04, 16:51
          Witam,

Czy nie nastąpiło tutaj przypadkiem małe pomieszanie.
          Czy na pewno rozmawiacie o tej samej inwestycji?
          Mam wrażenie, że mieszacie "Cztery Strony Świata" z "Ulicą Borkowską".
          Jeśli się mylę z góry przepraszam.

Pozdrawiam

Paweł
          • Gość: reczkowska Re: Wawel Service-borkowska budynek D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 23:32
            Witam!
            Od początku chodzi mi o Osiedle Borkowska-a termin realizacji marzec 2005.
            A dokładnie jestem przyszłą mieszkanką wieży.
            Pozdrawiam
            • rozaola Re: Wawel Service-borkowska budynek D 08.12.04, 20:49
              Czy wiecie co tam sie bedzie budowalo w gornej czesci ulicy Borkowskiej, blizej
              fortu? Zaintrygowala mnie tez ta wieza, w ktorej bedzie mieszkac reczkowska.
              Mozna poprosic o blizsze informacje?
              • Gość: reczkowska Re: Wawel Service-borkowska budynek D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 21:19
                Wysłam na pocztę
            • co_myslisz Re: Wawel Service-borkowska budynek D 09.12.04, 14:04
              Gość portalu: reczkowska napisał(a):

> Witam!

[ciach]

> A dokładnie jestem przyszłą mieszkanką wieży.

Bedzie Cie pilnowal jakis smok, bo slyszalem, ze na Obozowej rycerzy ja mrowkow?

Z rycerskim pozdrowieniem...
              • Gość: reczkowska Re: Wawel Service-borkowska budynek D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 15:04
                Smoków się boję....
                A przystojny rycerz już mnie pilnuje...
                Pozdrawiam
                • ruczaj.x Re: Wawel Service-borkowska budynek D 09.12.04, 15:39
                  a już szykowaliśmy wyprawę przez Bór Fałęcki, żeby zdobywać twoją... ten, tego... wieże :D

• Gość: reczkowska Re: Wawel Service-borkowska budynek D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 18:10
                    Sorki..ale ten, tego moja wieża-budynek D jest już zdobyta, ale jakaś
                    księżniczka może tam bedzie uwięziona..........
                    >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka