IP: 149.156.135.* 01.12.04, 15:23
czy warto zdawać do VII?
Obserwuj wątek
    • balsen Re: VII lo 01.12.04, 16:50
      Raczej tak. Nie jest to może rewelacyjne liceum (tak jakby dyrektor chciał żeby
      mówiono o nim) ale warto tam się uczyć np. języka niemieckiego.
      • Gość: alexander Re: VII lo IP: 149.156.135.* 01.12.04, 16:53
        ile punktów trzeba było aby się dostać? myślę o humanistycznej klasie
        • kanapkazserem Re: VII lo 03.12.04, 14:33
          Drogi Kolego, przeciez i tak wiadomo, ze ten prog sie podniesie. Co z tego ze
          napisza min 120 punktow jak w praktyce podniesie sie ta liczba do 150. Albo tez
          beda tam chcialy zdac same glaby i prog sie obnizy do 100 :] I warto tam isc
          jezeli nie chcesz sie za duzo napracowac przez te 3 lata i spokojnie zdac
          mature.
    • Gość: m. Re: VII lo IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 09.12.04, 22:42
      Jasne, że warto. Znakomita atmosfera, życzliwi nauczyciele i wysoki poziom. A
      co do tego ostatniego, to tak na prawdę sam ustalasz jaki on będzie! Nie sposób
      zadać uczniom furę materiału z podręczników uniwersyteckich i w ten
      sposób "zawyżać poziom" - a coś o tym wiem, bo sam mam przyjemność prowadzić
      zajęcia uniwersyteckie. Liczy się zaangażowanie nauczyciela w to co robi i
      ucznia w to jak się uczy. A w "siódemce" wszystko ma zdrowe proporcje. PS Przy
      okazji pozdrawiam swoich mistrzów z "siódemki": p. B.Bizoń za znakomity
      niemiecki, p. B.Olechowską za wsparcie i zaangażowanie, no i p. M.Gzyl za
      całokształt!
    • Gość: marfefka Re: VII lo IP: *.avamex.krakow.pl / *.avamex.krakow.pl 15.12.04, 20:19
      w tym roku skonczylam eduakcje w liceum nr VII i bardzo milo wspominam je i
      cala (no prawie cala) kadre pedagogiczna. na poczatku sie wydawalo, ze bedzie
      koszmarnie, ale bylo bardzo sympatycznie przez cale cztery lata, jest co
      wspominac, a przy tym sie zbytnio nie nameczylam, mature zdalam i na studia sie
      dostalam, wiec to chyba cos znaczy. fakt, ze dyrektor jest troche nie teges,
      ale coz, nie wszystko jest piekne i kolorowe. da sie przezyc ;]
    • Gość: uczennica Re: VII lo IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 15:33
      No jasne, ze warto. Racja niemieckiego to tu sie mozna nauczyc niemal biegle w
      te 3 lata (co prawda pani prof. Bizon czasem niezle krzyczy hehe.....ale
      swietnie uczy niemca! ) Ogolnie sa bardzo mili ludzie i nauczyciele tez;)
      Nieprawda ze tutaj sie nie pracuje! w drugiej klasie to mozna zapomniec o
      snie,bo tyle sie wkuwa,ale potem to procentuje na maturze:D
      • Gość: marfefka Re: VII lo IP: *.avamex.krakow.pl / *.avamex.krakow.pl 28.12.04, 22:58
        a czy ja wiem, czy sie tak wkuwa... hmm, no moze to zalezy od podejscia. ja nie
        wkuwalam a zaprocentowalo to na maturze nawet dobrze.
        a na wymiane jedziecie? moze nie ma sie czym chwalic, ale to przez moja klase
        zostaly zerwane kontakty wlasnie z ottendorfem... znaczy sie, wymiana byla
        switna, wszyscy sie swietnie bawili, warto jechac ;D
        pani bizon bardzo ok, a pani serwin tez nieczego sobie, chociaz mnie osobiscie
        nie uczyla...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka