Dodaj do ulubionych

Prezerwatywa nie gryzie

IP: *.77.classcom.pl 01.12.04, 22:58

Tak dalej ! Walczmy z katolickim konserwatyzmem i obłudą !!!
Nikt nie zadba o twoje bezpieczenstwo lepiej niz ty sam!
Kosciół proponuje wsztrzemiezliwość seksualną !

www.sms-krakow.webpark.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: krakus SMS wspólpracuje z SDPL ! IP: *.77.classcom.pl 02.12.04, 00:34
      Stowarzyszenie Młoda Socjaldemokracja współpracuje z Socjaldemokracją
      Polską ,pertią której przewodniczy P.Marek Borowski .
      • Gość: kornik wstrzemięźliwość ? IP: *.comnet.krakow.pl 02.12.04, 09:17
        tak, bo ja jestem eunuchem w sutannie i będę za każdym razem w bólach czekał aż
        mi przejdzie. Zapewne teraz faktycznie nie jestem tak aktywny seksualnie jak za
        młodu, no i strach przed Aids zrobił swoje,ale napewno nie odważyłbym się na
        kontakt seksualny z obcą kobietą bez prezerwatywy. Ci co są przeciwni środkom
        antykoncepcyjnym to wstrętni, wyrafinowani obłudnicy, którzy w cierpieniu innych
        upatrują w przyszłości swoje zyski, bo wiadomo ,że bezdomnych,odrzuconych,
        chorych,biednych pod swoje skrzydła przyjmie Kościół katolicki, który pod
        płaszczykiem organizacji i fundacji charytatywnych na ten cel od państwa, ludzi
        wrażliwych i sponsorów dostanie olbrzymie pieniadze na swoja działalność.
        Caritas i inne katolickie ośrodki pomocowe, praktycznie z rynku pomocy
        społecznej i zdrowotnej, wyeliminowały już prawie wszystkie organizacje. Mało
        kto teraz wie co to jest PCK. Wojna z Owsiakiem i jego Świateczną Orkiestrą to
        nic innego jak walka o wpływy. Tak wiec róbcie swoje a na to, co mówią katolaki
        nie zwracajcie najmniejszej uwagi.
        • Gość: Pepperoni Zalecam kurację IP: 149.156.184.* 02.12.04, 15:24
          Pierwej samemu trzy razy młotkiem 0,5 kg w łeb, potem buteleczka waleriany do
          gardła. Następnie policzyć do 10, wziąć głęboki oddech i zacząć pisać
          komentarze. Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka