Gość: Piter IP: *.sp / 192.168.5.* 09.05.02, 19:51 Zgadnijcie z kogo i dlaczego!! Naturalnie dotyczy to Wszystkich PRAWDZIWYCH FORUMOWICZÓW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: benek Re: Jestem z WAS dumny!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 19:56 > Zgadnijcie z kogo i dlaczego!! Naturalnie dotyczy to Wszystkich PRAWDZIWYCH > FORUMOWICZÓW Wszystko tutaj (no, 90%) kreci sie wokol separatysty, wiec moze chodzi Ci o ignorowanie tego milosnika Krakowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Jestem z WAS dumny!! IP: *.sp / 192.168.5.* 09.05.02, 20:40 Gość portalu: benek napisał(a): > > Zgadnijcie z kogo i dlaczego!! Naturalnie dotyczy to Wszystkich PRAWDZIWYC > H > > FORUMOWICZÓW > Wszystko tutaj (no, 90%) kreci sie wokol separatysty, wiec moze chodzi Ci o > ignorowanie tego milosnika Krakowa ? ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
separatysci_limanowscy Za to Kraków jest dumny z AWS 09.05.02, 20:00 Biedne miasteczko... Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Piter 09.05.02, 20:47 Chyba juz dzisiaj nie doczekam sie rozwiazanie tej zagadki. Ty milczysz, a ja chcialam wiedziec dlaczego jestes az tak bardzo dumny z "prawdziwych forumowiczow". Ja chce tylko krociutko powiedziec, ze w mojej opinii nie ma zadnej definicji dotyczacych ludzi ktorzy tu przychodza. Prawdziwi, nieprawdziwi, falszywi, podszywajacy sie, bierni itd., jaka to roznica? Po co cokolwiek definiowac? Moze takie mam zdanie poniewaz nie chce wiedziec do jakiej kategorii sie moglabym zaliczac. Nie chce byc skategoryzowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Piter IP: *.sp / 192.168.5.* 09.05.02, 21:08 Moja ADroga! Zerknij na wypowiedź Benka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Piter IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 21:45 Czyli jesteś dumny z ignora dla sepów? Ja też miałem tę kwestię poruszyć! Pełno ich wątków ma obok tytułu (1). Odpowiedz Link Zgłoś