Gość: lisa IP: *.aine.pl 11.12.04, 23:34 gdzie w Krakowie? sprawdzona! którą polecacie? proszę o namiar pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eeeee Re: wróżka IP: *.server.ntli.net 11.12.04, 23:36 napisz mi z jakiej jestes dzielnicy a powiem Ci jak skonczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: wróżka IP: *.server.ntli.net 11.12.04, 23:54 Dla urodzonych w NH nadchodzacy tydzien zapowiada sie optymistycznie. Niektórzy Nowohucianie poprzez szczęśliwe zbiegi okoliczności (zagubiony turysta na centralnym, przypadkowy bezbronny przechodzien na Solidarnosci) mogą mieć dodatkowe profity finansowe oraz odkryją nowe możliwości zarobkowania jesli tylko wyzbeda sie strachu przed tzw. pierwszym razem (do 200zl jest to tylko wykroczenie). Osoby cierpiące na chroniczne schorzenia, mają szansę w tym tygodniu na poprawę zdrowia, po zastosowaniu nowych metod leczniczych (akupunktura siekierą, masaż łomem). Ogolnie nadchodzacy tydzien uplynie pod znakiem bezpieczenstwa i stabilizacji, pod warunkiem pozostania w domu i nie prowokowania starc. Odpowiedz Link Zgłoś
kociak.23 Re: wróżka 13.12.04, 10:44 najlepsza wróżka krakowa już nieżyje. ale polecam panią z ul Botanicznej nie znam dokladnego adresu, najpierw idzie sie wzdluz muru i wchodzi sie przez ogrod zdaje sie jest tam tabliczka, ja chodze na "pamiec", bylam juz 3 razy i zawsze sie sprawdzalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
kx1 Re: wróżka 13.12.04, 16:54 a ile taka "przyjemnosc" kosztuje? i czy Pani nie zaserwuje jakiejs zlej wiadomosci? chyba bym padla :\ Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: wróżka 13.12.04, 21:52 Jeśli chcesz wróżkę, która Ci przepowie same dobre rzeczy, to polecam siebie... Za 100zł mogę Ci trochę posłodzić :) -- www.kazimierz.com Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
kociak.23 Re: wróżka 14.12.04, 13:45 od 50zł, możesz jej powiedzieć ze niechcesz slyszec zlych wiadomości:) Odpowiedz Link Zgłoś
kx1 Re: wróżka 13.12.04, 16:55 mialam na mysli podanie zlych wiadomosci wprost. to chyba niezla trauma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona290 Re: wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 11:15 A masz jakiś namiar telefoniczny na tą wróżkę? Albo mogłabyś ewentualnie dokładniej opisać to miejsce? Z której strony iść, po której stronie ulicy, znaki szczególne... Pozdrawiam :)_ Odpowiedz Link Zgłoś
kociak.23 Re: wróżka 04.01.05, 12:41 Gość portalu: ona290 napisał(a): > A masz jakiś namiar telefoniczny na tą wróżkę? Albo mogłabyś ewentualnie > dokładniej opisać to miejsce? Z której strony iść, po której stronie ulicy, > znaki szczególne... Pozdrawiam :)_ odpowiadam, mam oto namiary ul Botaniczna 4a/1a Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: wróżka rządowa. 04.01.05, 13:12 Był taki jeden profesor Rzecznik czegoś tam i nazywał się Zieliński. Widziałem go ówczas jak wychodził od wróżki na ul. Moniuszki. Żałowałem strasznie, że nie miałem wtedy fotoaparatu przy sobie. Ale rekomendacja dla wróżki chyba dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABRz. Re: wróżka rządowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 20:41 1. Adam Zielinski - rzecznik praw obywatelskich, 2. Tadeusz Zielinski - rzecznik praw obywatelskich, 3. Pawel Zielinski - rzecznik kasy chorych, 4. Przemysław Zieliński - Rzecznik prasowy Allianz Group, 5. Tomasz Zielinski - sędzia itd, itp. KTÓRY TO BYŁ ??? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: wróżka rządowa. 05.01.05, 23:07 tEN CO CHODZIŁ W PAPUZIO-KOLOROWYCH MARYNARKACH, O! Przepraszam, że tak głośno. Na pewno nie był to Jacek ani Andrzej Zieliński. Choć jeden niedaleko mieszkał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zela Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 08:13 ile kosztuje wizyta u tej pani z Botanicznej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: wróżka IP: 212.160.200.* 07.01.05, 09:58 a nie znasz do niej telefonu? Nie należy się umówić wcześniej? Z góry dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
kociak.23 Re: wróżka 10.01.05, 12:42 Gość portalu: Aga napisał(a): > a nie znasz do niej telefonu? Nie należy się umówić wcześniej? Z góry dziękuję > za odpowiedź niestety zgubilam telefon ... Odpowiedz Link Zgłoś