Dodaj do ulubionych

KRAKOWSKIE KANARY

IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 17:52
CO SADZICIE O KRAKOWSKICH KANARACH TWARDZI GOSCIE CZY RACZEJ FRAJERZY KTORZY
ODPUSZCZAJA.PRZYTOCZCIE PRZYKLADY TE Z NOCNYCH ROWNIEZ
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawa Re: KRAKOile im dać ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 17:55
      ja mam pytanie jak złapie mnie kanar bez biletu w mpk to ile mam mu dać żeby
      mnie puścił....????
      • Gość: eeeee Re: KRAKOile im dać ? IP: *.server.ntli.net 12.12.04, 18:05

a ja kiedys obliczylem ze oplaca sie jezdzic bez biletu bo miesieczny bilet
        wychodzi tyle ile kara dla kanara czyli spokojnie raz w miesiacu mozna kare
        zaplacic
        • Gość: blizter Re: KRAKOile im dać ? IP: *.77.classcom.pl 12.12.04, 20:33
          w znajomym biurze jest fundusz kanarowy, tzn. jak kogoś z biura złapią, to wtedy
          wszyscy (kilka osób) solidarnie refundują mu koszty kary. Nienajgorzej ten
          system ponoć funkcjonuje.

Inne metoda, o której słyszałem. Dwie osoby robią zrzutę na bilet okresowy i
          potem formalny nabywca zgłasza się do MPK z wnioskiem o wydanie duplikatu, ze
          względu na zgubienie karty. I wtedy mamy już dwie karty ;-) Kosztuje to bodaj
          kilka złotych. Jak twierdzi osoba stosująca tą metodę kanarom nie zdarza się
          porównywać numerów legitymacji MPK i biletu okresowego.
          • lucy215 Re: KRAKOile im dać ? 12.12.04, 21:53
            kanarom podobno wystarczy 13 zł- bo od złapanego dostają 12 :D
            • Gość: tobiasz Re: KRAKOile im dać ? IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 13.12.04, 17:25
              viva Canarinhos ! ;)
            • Gość: eeeee Re: KRAKOile im dać ? IP: *.server.ntli.net 13.12.04, 20:16

czyli kanarzy decyduja sie popelniac przestepstwo juz za 1 zl!!
              to troche tylko lepiej niz mieszkancy nowej huty, ktorzy potrafia zabic za
              papierosa

• Gość: KANAR Re: KRAKOile im dać ? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:46
          To tak banalne rzeczy musisz liczyć?
          • Gość: eeeee Re: KRAKOile im dać ? IP: *.server.ntli.net 13.12.04, 23:34

ja jestem z tego gorszego pokolenia co to wszystko mialo zawsze podane na tacy,
            a do obliczen uzywa laptopa i nawet dwa do dwoch nie umie dodac bez jego
            pomocy;

ale Twoje pokolenie, czyli pokolenie Czarnobyla, Solidarnosci i zmarnowanej
            szansy, pokolenie kolekcjonerow zagranicznych puszek po piwie i naklejek z gumy
            Donald, powinno byc dumne z tego, ze matematyke ma w jednym palcu;

• Gość: Łysy do ciekawej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 20:21
        trzy razy im daj. ale kazdemu z osobna.
        • Gość: siux Re: do ciekawej IP: *.net.autocom.pl 13.12.04, 22:37
          ja nie place w ogole. Ani za bilety, ani na je..ane lapowy. Wypier..alac ode mnie scierwiaste gnoje!!!
          • Gość: eeeee Re: do ciekawej IP: *.server.ntli.net 13.12.04, 23:38

miales to szczescie, ze urodziles sie w NH, wiec masz gdzies czyjes zycie,
            wartosci, oplaty za bilety i spoleczne standardy; niestety inni maja gorzej :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka