poll33 17.12.04, 06:40 Czy ktoś bywa w Skawinie na basenie krytym? Byłbym wdzięczny za wszelkie uwagi co do tego obiektu...:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gośka Re: Basen w Skawinie IP: *.penetrator.com.pl 17.12.04, 10:23 Tak, ja tam jeżdżę popływać. No cóż jest tam basen sportowy podzielony na tory, i basen dla dzieci składający się z trzech połączonych ze sobą części, jedna bez żadnych atrakcji (tam odbywają sie np. kursy pływania dla najmłodszych, chyba najpłytsza część), druga z kolumną (? nie wiem do czego służy i tam jest też taki podwodny masaż (przez, który boi się przepłynąć moja córa) i z tej części jest przejście do baseniku gdzie ląduje się po zjeździe rurą (jest jedna nie za długa nie za krótka, można nią zjeżdżać z dzieckiem). Można kupić karnet, ma też swoją stronę internetową. Ja tam jeżdżę tylko dlatego, że mam najbliżej, bo kunsarci nauki pływania dla najmłodszych mnie rozczarowali. Obsługa też, ale należę do wymagających klientów :-p. Odpowiedz Link Zgłoś
karolaz1 Re: Basen w Skawinie 17.12.04, 11:27 Ja zaczelam jezdzic tam jakies 2 miesiace temu, naprawde polecam to miejsce. Warunki sa bardzo dobre w porownaniu do niektorych basenow w Krakowie. Tak jak juz kolezanka napisala jest basen z kilkoma torami, drugi mniejszy jest plytszy, gdzie mozna grac np, pilke. Z niego jest przejscie do kolejnego malego gdzdie sa masaze (polecam!!!!;)))) i tzw. :"bicze wodne". Bilety takaze w przyzwoitych cenach. Strona basenu: www.centrum-skawina.com.pl/index.php? module=subjects&func=viewpage&pageid=60&PHPSESSID=240f182f6c0b7b08d5cb0c779d66dc 6b Odpowiedz Link Zgłoś
karolaz1 Re: Basen w Skawinie 17.12.04, 11:30 Przepraszam, nie caly adres wszedl, wystarcz wejsc na www.centrum- skawina.com.pl i wybrac z lewej strony "basen Camena" . Odpowiedz Link Zgłoś