Dodaj do ulubionych

Ceny papierosów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 16:38
W jakiej cenie są papierosy w Turcji?Bo nie wiem czy kupować na bezcłówce czy na miejscu.
Obserwuj wątek
    • Gość: jo Re: Ceny papierosów IP: *.access.as9105.com 13.09.05, 16:43
      papierosy jakis 14-17 euro ale to sa tureckie ciezko sie je pali wiec sa warte
      dwa razy tyle trzeba wypalic mniej;)
      • Gość: Pestka Re: Ceny papierosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 16:52
        Chodzi mi o LM lub marlboro cena za pake czy warto kupować na bezcłowej czy nie,bo nawet nie wiem ile teraz na bezcłówce kosztują:)
        • Gość: Andrzej Re: Ceny papierosów IP: *.chello.pl 13.09.05, 18:56
          Najlepiej kup w jakimś hipermarkecie jeszcze w Polsce. Są tańsze niż w strefie
          bezcłowej. W Alanyi paczka długich marlboro kosztowała chyba 3.75 liry (nie
          pamiętam dokładnie -byłem w maju). W każdym razie papierosy (normalne, nie
          tamtejsze) są sporo droższe niż u nas...
    • Gość: WW Re: Ceny papierosów IP: *.chello.pl 14.09.05, 10:26
      Najniższe ceny w samolocie np. LM 10 Euro Marlboro 17 Euro za 10 paczek. W
      Turcji LM w zależności gdzie kupujesz np. 2-3 liry Marlboro ok. 4 liry (1 lir
      około 2,5 zł) za 1 paczkę.
      • Gość: JB Re: Ceny papierosów IP: *.elsat.net.pl 24.09.05, 12:59
        paczka 3 euro
        ale ktos w tym samym miejscu kupił za 1,20 euro (byc moze wzieli go za
        miejscowego, a dla nich pewnie sa inne ceny)
    • Gość: www.podroznicy.tk Piwko tez z Polski wez:) IP: *.access.as9105.com 14.09.05, 16:04
      Bo w Turcji wszystko strasznie podrozalo!!!A i nie kupujcie tureckich win sa
      ochydne!!!Oplaca sie wybrac na Kos tam super restauracjie i jedzonko i wina
      tez;)No i sie wszedzie licytuj bo innaczej cie wykiwaja...
      Piwko 4zl w sklepie w barach 4liry(1lir-2,5zl) za duze trzeba patrzec na
      wielkosc kufla bo u jednych duze to 0,5l a u innych 0,4l .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka