Gość: krakowianin IP: *.238.116.95.adsl.inetia.pl 19.12.04, 00:07 Nareszcie tylu turystów a władze tylko Rynku Głównym pamiętały. Zabytki są nie tylko w okolicach Rynku Głównego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kr Re: Przebudowa placu Bohaterów Getta - 4 mln zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 03:29 > Nareszcie tylu turystów a władze tylko Rynku Głównym pamiętały. Zabytki są > nie tylko w okolicach Rynku Głównego. a o ty pajac jakis jestes ze chcesz miec te metalowe krzesla zamiast obecnego trawnika ? przeciez to jest miejsce metow wszelkiej masci - czy ty to rozumiesz ? wątpię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arbaal Super trawnik IP: *.miechow.com / 195.136.181.* 20.12.04, 12:15 Trawnik na Placu Zgody to murawa jak na Wiśle no i ten gustowny kibel na środku. Całości dopełnia "śliczny" dworzec autobusowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianin Re: Przebudowa placu Bohaterów Getta - 4 mln zł IP: *.238.117.231.adsl.inetia.pl 20.12.04, 19:31 Trawnik to ty jakaś koza jesteś jak chcesz siana idź nad wisłę psie gówna wąchać lub pod blokiem tynk skubać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Przebudowa placu Bohaterów Getta - 4 mln zł IP: *.e.krakow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 16:00 Trawnik? Jestem na pl.Boh.Getta codziennie i nie widzialem tam skrawka trawnika. Tylko nierówne, popękane płyty betonowe na których parkują autobusy. Może masz na myśli inny plac??? Każdy projekt wywołałby czyjś protest, mam nadzieję, że zdrowy rosądek zwycięży i wybrany projekt zostanie zrealizowany. Liczą też na powrót do danej nazwy plac Zgody, bo w tym względzie chyba akurat większość jest za zmianą. Odpowiedz Link Zgłoś
o13y aż 8 mln 20.12.04, 08:10 się z tego zrobiło? no, no Mowa była o zupełnie innej kwocie... Odpowiedz Link Zgłoś
hm_tak Re: aż 8 mln 26.12.04, 22:38 Aaa - nie uważało się na poprzednich lekcjach... koszty realizacji zwycięskiego projektu to jedno, a koszty miejskich inwestycji czynionych na Placu przy tej okazji - to drugie. A jak kóś myśli, że 8 mln to jest dużo pieniędzy przy inwestycjach drogowych, to niech się dowie, że średnio/średni koszty przebudowy układu drogowego przy byle jakim hiperku potrafi kosztować 6 mln, i to bez naciągania (c: Całuski dla Kaźmirza. Odpowiedz Link Zgłoś
o13y ano 26.12.04, 23:12 zapowiedzi Miasta o pozaprojektowych inwestycjach istotnie mi umknęły. Odpowiedz Link Zgłoś