trudny2002 27.12.04, 17:25 No to zanim skończył sie rok i Popławski sie skończył. Szkoda i żal... trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: Naga , a wcześniej Niebiesko-Czarni 28.12.04, 11:13 A dziwi Cię że mozna amietać w sensie takim, ze to nie zasługiwało na pamiec czy też uznajesz za niemozliwe aby można zachowywać pamięc skuteczna w wieku takim jak mój? A na marginesie , to ja wcale nie jestem taki nieboszczyk... Pozdrawiam trudny Ty moze pamietasz Mrowisko? A może nie , ale opowiadał Ci ojciec dziadka starszego kolegi...tak? ;_)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: pewnie, nawet 28.12.04, 14:45 mam płytę analogową, którą słuchałem raz w 2004 r. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: pewnie, nawet 28.12.04, 22:00 To Ałaszewski z tym Mrowiskiem rzeczywiscie moze sie słuchac i dziś spokojnie, a Naga jak pamietam ze śpiewajacym Kordą jeszcze w formie... A moze Ty pamietasz i Non Stop przy Błoniach...no prawie przy...? trudny To był czas straszny ale muzyka właśnie tam wcale nie straszna, no i ludzie...;- )) Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: pewnie, nawet 28.12.04, 22:54 ... pamiętam taki koncert na błoniach - omega i sbb ...? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: pewnie, nawet 29.12.04, 11:16 Skrzk agrywa do teraz i jest w dobrej kondycji np. na południe od nas... Pozdrawiam trudny Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: pewnie, nawet 30.12.04, 01:10 Skrzek to mi tylko podchodził, jak wtórował śp.cześkowi. Potem tak naprawdę niewiele już miał do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easygoing Re: Naga , a wcześniej Niebiesko czarni IP: *.nsw.bigpond.net.au 28.12.04, 13:58 coz, wykrusza nam sie epoka.. po Czesku przyszla kolej na Janusza.. nie trzeba tsunami.. a ta Naga w Mrowisku ?? Odpowiedz Link Zgłoś