04.01.05, 14:01
Co będzie działo sie w Krakowie w tym roku na Orkiestrze? Gdzie bedzie: na
Rynku czy na Hucie?
Obserwuj wątek
    • Gość: krakus_ka Re: WOŚP IP: *.compower.pl 04.01.05, 15:06
      "na Hucie" ?! ... z tego co wiem glowna impreza bedzie sie odbywac na
      Rynku...maja wystapic m.in Anita Lipnicka z Johnem Porterem i Lady Pank
    • seven Re: WOŚP 04.01.05, 15:45
      endrju.ab11 napisał:

> "na Hucie?"
      na dachu jakiegos kombinatu..?
    • Gość: stalynick-bliźniak Re: WOŚP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 23:52
      niestety na Rynku! przeciez srodmiescie to sodoma i gomora!! morderstwa!!!!!!
      kradzieze!!!! pobicia!!! napady!!!! zuchwalosc srodmiejskich bandziorow na
      prawde nie zna granic!!! kyrie elejson!! boze miej nas w swojej opiece!!! co to
      bedzie, co to bedzie!! strach!

nowa huta jest elitarną spokojną dzielnica krakowa i to TAM powinny sie odbywac
      takie imprezy, nie wspominam juz ze nalezy sie nam, hucianom, lotnisko, nowe
      inwestycje, a moj brat blizniak powinien byc prezydentem krakowa, albo nowej
      huty po odseparowaniu jej od krakowa. dodrukuje pieniadze i cala bandyterka ze
      SRODMIESCIA dalaby sobie spokoj z szerzeniem PRZERAZAJACEGO BANDYTYZMU.

ja na szczescie mieszkam w calkowicie bezpiecznej, cichej i spokojnej nowej hucie.

caly ten PRZERAZAJACY BANDYTYZM to wiadomo czyja sprawka! żydzi nie proznuja,
      zaprawde powiadam! mało tego, balcerowicz musi odejść!

zapraszam na strone mojego brata, znajdziecie na niej dowody na PRZERAZAJACY
      BANDYTYZM ktory zalewa ulice srodmiescia, straszne, powiadam!

stalynick.w.interia.pl/

pozdro - brat bliźniak stalegonicka
    • Gość: krakus_ka Re: WOŚP IP: *.compower.pl 06.01.05, 11:21
      A moje pytanie - czy ktos dokladnie wie o ktorej zaczyna sie koncert i na jaka
      godzine jest przewidziany Lady Pank?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka