Gość: PROKOCIM IP: *.client.attbi.com 19.05.02, 17:16 na rowerze? Ja jeden raz i mialem dosc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piter Re: kto dojechal do zoo? IP: *.sp / 192.168.5.* 19.05.02, 18:59 Mnie najlepiej do zoo jedzie sie autobusem ;)) ale na rowerze kilka razy byłem ;))-dawno i nieprawda Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: kto dojechal do zoo? 19.05.02, 19:03 Gość portalu: Piter napisał(a): > Mnie najlepiej do zoo jedzie sie autobusem ;)) Czyżby efekt akcji propagandowej na forum komunikacyjnym sprzed kilku miesięcy? :))) Pozdro dla wszystkich, którym najlepiej się jeździ autobusem :))) > ale na rowerze kilka razy > byłem ;))-dawno i nieprawda Ja kiedyś wyjechałem... Ciężko było, uffff, ale za to z powrotem jak fajnie! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: kto dojechal do zoo? IP: *.client.attbi.com 19.05.02, 19:36 kuba203 napisał(a): > Gość portalu: Piter napisał(a): > > > Mnie najlepiej do zoo jedzie sie autobusem ;)) > > Czyżby efekt akcji propagandowej na forum komunikacyjnym sprzed kilku > miesięcy? :))) Pozdro dla wszystkich, którym najlepiej się jeździ autobusem :)) > ) > > ale na rowerze kilka razy > > byłem ;))-dawno i nieprawda > > Ja kiedyś wyjechałem... Ciężko było, uffff, ale za to z powrotem jak fajnie! :) > )) Fajnie, zabujcza predkosc a jeszcze fajniej sie wylozylem. Chcieli mnie do szpitala zabrac. Jakos sie zebralem, doczlapalem do tramwaju i tak wrocilem z wycieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: kto dojechal do zoo? 19.05.02, 20:22 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > Fajnie, zabujcza predkosc a jeszcze fajniej sie wylozylem. Chcieli mnie do > szpitala zabrac. Jakos sie zebralem, doczlapalem do tramwaju i tak wrocilem z > wycieczki. > Qrcze, a gdzie zoo, a gdzie tramwaj? Musiałeś nie być bardzo "poszkodowany", skoro miałeś siłę człapać taki kawał drogi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: kto dojechal do zoo? IP: *.client.attbi.com 19.05.02, 20:47 kuba203 napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > Fajnie, zabujcza predkosc a jeszcze fajniej sie wylozylem. Chcieli mnie do > > > szpitala zabrac. Jakos sie zebralem, doczlapalem do tramwaju i tak wrocile > m z > > wycieczki. > > > > Qrcze, a gdzie zoo, a gdzie tramwaj? Musiałeś nie być bardzo "poszkodowany", > skoro miałeś siłę człapać taki kawał drogi... Sile to ja nadal mam. Rowerek byl powykrzywiany. Odpowiedz Link Zgłoś
t.t Re: kto dojechal do zoo? 19.05.02, 19:06 Miałeś dość po jednym razie?? No... chyba, że jechałeś z Prokocimia:) Ja wjeżdżałem wielokrotnie - czasem 5 razy dziennie:) T Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: kto dojechal do zoo? 19.05.02, 19:24 Właśnie, defetyści. Ładna trasa, jak się człowiek zmęczy, to może popchać rower, a w nagrodę można postraszyć tygrysa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: kto dojechal do zoo? IP: *.client.attbi.com 19.05.02, 19:34 t.t napisał(a): > Miałeś dość po jednym razie?? No... chyba, że jechałeś z Prokocimia:) > Ja wjeżdżałem wielokrotnie - czasem 5 razy dziennie:) > T Dokladnie z Prokocimia, przez Bagry, Rybitwy do tamy na Dabiu, pozniej wzdluz wisly do Jubilatu i tak dalej az do zoo. Niezle sie zmachalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: kto dojechal do zoo? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 21:07 na Błonia, wały Rudawy, przez Park Decjusza, 28 lipca 1943 do ZOO, a potem nic innego jak zjazd Al. Wędrowników z prędością 60 km/h. To llubię! ostatnio z kumplami wjechalismy do lasu obok Przegorzał i próbowaliśmy trafic do ZOO...nie udało się :-((( aleśmy się tam zmachali, ogólnie dla tych silniejszych i dla zawodowców to tam jest raj! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: kto dojechal do zoo? 19.05.02, 21:10 Hehe, 60 km/h, to lubię... Zdarzyło się Wam kiedyś na rowerze przekroczyć dozwoloną prędkość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: kto dojechal do zoo? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 21:16 przy zjezdzie z Parku decjusza na Przegorzały jest ograniczenie do 30 a ja pruje 40-50! Raz do rowu wpadłem :-) na szczescie niewielkiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: kto dojechal do zoo? IP: *.client.attbi.com 19.05.02, 21:19 yogy napisał(a): > Przeżyłeś? pewnie tak skoro pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq RIP Re: kto dojechal do zoo? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 21:23 nie...:-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: kto dojechal do zoo? 19.05.02, 21:25 tak myślałem. Wieeeeeczny spoczynek...(w rowie) Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: kto dojechal do zoo? 19.05.02, 21:11 a wjechał ktoś kiedyś na przełęcz Krowiarki na rowerze, a potem z niej zjechał? To dopiero jest jaaaaaaaaaazdaaa! Nie wspomnę już o jeźdize na rowerze po słowackich Tatrach... Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: kto dojechal do zoo? 19.05.02, 21:15 No bez kitu, tam to musi być faktycznie fajnie... Niestety, nie byłem tam na rowerze :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: kto dojechal do zoo? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 21:22 pojezdzic po dolinkach tatrzanskich to niezly wyczyn, zwlaszcza wyjechac do schroniska. bo potem zjazd to sama przyjemnosc (z amortyzatorami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: kto dojechal do zoo? 19.05.02, 21:28 nie trafiliśmy jakoś na żadne schronisko. Pamiętam za to, jak raz wyjechaliśmy po za obręb naszej mapy...skończyło nam się picie i jedzenie, żywego ducha nigdzie nie ma, upał jak diabli...w końcu żarliśmy śnieg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq RIP Re: kto dojechal do zoo? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 21:33 i co dalej :-P ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: kto dojechal do zoo? 19.05.02, 21:42 A potem żyli długo i szczęśliwie. Polowali na niedźwiedzie, kozice i turystów, pili mleko górskich krów (takich fioletowo-białych, wiecie)... Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: kto dojechal do zoo? 19.05.02, 21:45 Aha, a co to znaczy RIP? Bo mnie to zawsze zastanawia... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: kto dojechal do zoo? IP: *.client.attbi.com 19.05.02, 21:55 kuba203 napisał(a): > Aha, a co to znaczy RIP? Bo mnie to zawsze zastanawia... ? to chyba ripac sie przepisowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: kto dojechal do zoo? IP: *.client.attbi.com 19.05.02, 21:59 kuba203 napisał(a): > :))) juz lepiej nie pytaj Odpowiedz Link Zgłoś